2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12910703 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

büyük forvet n doye reyiz :evillol:
Cenk'i izleriz bu yıl bol bol :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

oğlum ya alıntılarda tolga yazıyor bakıyom ulan ben bunu ne zaman yazmışım oluyorum  :evillol: :evillol:
Sen değiştirmek istedin alışırsın zamanla :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Dalga geçenler renkliler sizin seviyeniz bu fazlasını kaldırmaz diye.  Bizimkiler de seviniyor adamlar imreniyor diye. :)  Bildiğin ligin dalga geçilen takımı haline geldik
Öyle deme bi tarafta trivela yapan bir adam öbür tarafta beceremeyen ama takımına şampiyonluk getiren bir adam var. Trivela veya rabona yapmayı beceremedikten sonra derbilerde çatır çutur gol atmasının hiç önemi yok. Tüm forumlarda herkes tir tir titriyor bu adam geliyor diye, lige çıkmayalım Beşiktaş güçlendi diyorlar. Allahım sanırım dünyanın en boş taraftar grubuna sahibiz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı TØLGA

Sen değiştirmek istedin alışırsın zamanla :D
hahah sıkıntı yok yaa  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı aspireless

sıkıntı şurda adamların bir kemik kadrosu var kalede muslera  semih melo snejder ve burak bunlar takımın iskeleti
sende var mı böyle bir durum?
Abi bizimde vardi veli sakatlandi sansizlik takfiye tolgay geldi tore var Sosa var bu sene sag bekte var stoperde alacaklar

onlardan meloda gidiyor bilal cem karaca aldilar onlarinda stoper alternatifleri yok sag aciklari yok forvette tek burak var hersene kaleciyle tutmaz biliyolar ama bizim kadar karamsar degiller.
Fener desen egemen yok kjaer var sener yedek fabiano yedek abdulaye yedek fernandao yada rvp yedek tek garanti yeri olan kjaer nani rvp emre gitti kuyt gittivegemen gitti. E gecen senede forvetleri iyiydi.

E bizde sampiyonluga oynadik sivok atinc zaten cok oynamadilar bizde tek demba gitti. Birisi alinacak daha kerim cenk ozi gecen sene hic oynatilmadi begenmedigimiz necip bile elestiriyi hak etmiyor cunki yanlis yerde oynatildi stoperde hemde pafta 10 numara oynuyordu adam. Asiri karamsariz

Çevrimdışı Baba1903

Veli sakatken Tolgay'ın yanına Eslem oynatacak bence Şenol Hoca

Çevrimdışı Ayberk

Sagbekte sabriyle sol bekte telles le stoperde baltayla bazende korayla sol acikta yasin le sag acikta umutla olunuyorsa olcaylada olunur ersanlada yeterki iyi yonetilsinler.
kimseye misilleme yapmak gibi bir misyonumuz yok, gerek de yok. ispanya ligi değil burası, lig kaliten belli, gelirlerin belli, uefa sıralamasında yerin belli. koşmadan yüksek atlamaya çalışanlar var
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı TØLGA

yavrummm eslem beeee nasılda vuruyor
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı saricasi

Bazi arklar hala renkliler gibi boş konuşuyor kim gelirse gelsin bjk en kotu bu sene de sampiyonluğa oynar ama tabi önemli olan şampiyon olmak yönetimde bnm gözümden düştü bu sene son kez desteklicez artık izleyip görcez. Q7 ile ilgili açıklama yapmıcam taraftara heyecan getirdi bir gerçek sahada görcez artık.n doye iyi bir golcu fakat yıldız değil fakat başkanın o açıklamalarından snra eğer n doye gelirse veya yanına bir yıldız forvet alınmıyorsa ole afra tafra yapıp yalan konuşmucaktı. Ah ah ah
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2015, 21:31:02 saricasi ]
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Ersoy

Eslem mi ? O kadar da değil.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

Hazırlık maçlarındaki durumuna göre oynatabilir tabi.

Çevrimdışı Efe

Cenk'i izleriz bu yıl bol bol :icool:
bencede fizik olarakta çok iyi durumda Allah sakatlık vermesin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Alper1903

Başına konan talih kuşu gibi 18 milyon euro... eli yüzü düzgün, algıda takılmayacak gibi bir tane transfer yok. Ondan sonra taraftar umutsuz, karamsar  :claps:

Çevrimdışı Kadir G.

Şimdi olimpiyattaki arsenal maçına bakıyorum da top rakipteyken bir kısım ıslıklıyor bir kısım beste söylüyor. Beste söyleyenler kuru gürültüden başka bir şey değil. Lafa gelince en iyi taraftar. :)

Çevrimdışı saricasi

Bazi arklar hala renkliler gibi boş konuşuyor kim gelirse gelsin bjk en kotu bu sene de sampiyonluğa oynar ama tabi önemli olan şampiyon olmak yönetimde bnm gözümden düştü bu sene Son kez desteklicez artık izleyip görcez. Q7 ile ilgili açıklama yapmıcam taraftara heyecan getirdi bir gerçek sahada görcez artık.n doye iyi bir golcu fakat yıldız değil fakat başkanın o açıklamalarından snra eğer n doye gelirse veya yanına bir yıldız forvet alınmıyorsa ole afra tafra yapıp yalan konuşmucaktı. Ah ah ah
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı Renton

See you in another life,brother.

Çevrimdışı can1903

Bu haysiyetsizi buraya taşımayalım kardeşim.
Adam ilk kez bişey dedi valla. Remy gelsinde bu haysiyetsiz ne olursa olsun  :halay:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

Bu haysiyetsizi buraya taşımayalım kardeşim.

Yanlız adam gelmez boşuna beklemeyin dedi harbiden gelmedi :)
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Quaresma ve Ndoye ile olabileceğin zaten en fazla üçüncülük para harcama cenk ve olcay ile de zorlarsın

Para da cebinde kalsın ;)

Ben de bunu diyorum. Quaresma'yla anlaşılmasını bırakın, görüşülmesi bile bizim bu sene şampiyonluk hedefimiz yok, taraftarı oyalıyoruz demek.

Bari Q7, N'doye yerine Kerim, Cenk oynasın da hem para kasada kalsın, hem de bu çocukları kazanmış olalım.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Kadir G.

Yanlız adam gelmez boşuna beklemeyin dedi harbiden gelmedi :)

Farklı bir noktaya değindim ben :)

Çevrimdışı talha

Biz inanıyoruz zaten her zaman inanırız ama bu yönetim inanıyor mu çünkü seçtikleri adamlar bunun tam tersini söylüyor bu adamlarla şampiyonluk yarışında bir yol alamazsın
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı forzatunga

Şimdi olimpiyattaki arsenal maçına bakıyorum da top rakipteyken bir kısım ıslıklıyor bir kısım beste söylüyor. Beste söyleyenler kuru gürültüden başka bir şey değil. Lafa gelince en iyi taraftar. :)

Asıl C.Brugge maçı büyük fiyasko.Bir Belçika'daki maç gidişatı ve taraftara birde İstanbuldakine bakınca baya kötü taraftarız.