2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12874029 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

isim olsunda F.Torres derdinde olan insanlarsanız neyi begenmiyorsunuz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 15:10:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Burada Torres isteyince 31 yaşında bitti diyen adamlar şimdi 30luk N'doye transferine Şenol'un bildiği vardır, bence iş yapar diyor

Bindik bi alamete  :bandit:

E dün 32 yaşında Quaresma'yı kabulleniyordun artık niye konuşuyoruz diye 30'luk adam mı bitik oldu şimdi :D

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Furkan Sarper

hayır anlamadığım öyle bir algı yaratıldıki yıldız oyuncu gelicek konusunda gelen adam iyiyse bile kimse tatmin olmuycak.

niye klüpten herkes, gelen adama inanamıycaksınız çok büyük oyuncu vs vs diye açıklama yaptı

Çevrimdışı aspireless

Fernandao bir yillik performansiyla hala kapali kutu bu adam yillardir oynuyor kumar falan değil.  Ben beğendim arkadaş gelirsede sevinirim.

Çevrimdışı doganay

Forvet icin daha dun persie ayarinda yildiz bir oyuncu alanacak demedi mi? Beklenti yaratip sonra bunu getirmek nedir?
Gerci kesinlesmie birsey yok, insallah daha iyisi gelir.
Ndoye yeterli golcu olabilir ama bize en az demba ayarinda adam gelecek dendi.

Çevrimdışı can1903

E dün 32 yaşında Quaresma'yı kabulleniyordun artık niye konuşuyoruz diye 30'luk adam mı bitik oldu şimdi :D
Ben mi kabullendim ? İstiyenede saygım var istemiyenede. Rvp Remy konuşuluyorken gelen adam Dame N'doye ise bitmiş demektir bu iş. Vodafone sponsor oldu mu acaba transfere. Büyük golcü.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Fatih Berker

Ben burada bu sene 5.lik derken makara vuranlar oldu.Aha işte Demba'nın yerine dolacak adama bakım miadını doldurmuş 30 yaşındaki N'doye denen biri.İyi performans gösterse bile satamazsın çinlilere,piyasası yok.Geçmiş olsun sezon açılmadan bitti.

Çevrimdışı Tolga

Aslında Quresma'dan sonra bu hamle beni şaşırtmadı o kadar.

Planlanan bütçenin stada aktarılması.

Ba satılırken böyle olabileceğini söylemiştim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Ndoye bu yönetim için oldukça iyi transfer .

Çevrimiçi Samet Ç

Aslında Quresma'dan sonra bu hamle beni şaşırtmadı o kadar.

Planlanan bütçenin stada aktarılması.

Ba satılırken böyle olabileceğini söylemiştim.
:tabe:

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Arkadaşlar abartmayin kim söyledi o paranin hepsi transfer e gidecek diye bu gun haber vardi 9 u futbolculara dağıtıldı diye . ndoye kötü değil ayrica

İsterse 18'in tamamı futbolculara, personele, stada, borçlara dağıtılabilir, problem değil. Biz para olmadığı için değil, UEFA kısıtlama koyduğu için para harcayamıyorduk. Şimdi 9 milyon ödeme yapıldığı için geriye 9 milyon kaldı gibi bir durum yok, hala 18 milyon harcama hakkımız var.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı atalay

Mbokani > Remy > Cerci > L. Adriano > Soriano > Mitro > Cisse > N'Doye > Adrian Ramos > Ben Yedder ...

Listemize 8. sıradan girmiş.  :D

3 milyon bonservis...

Arap ve Rus pazarı var bu arkadaşın.

Yetmez!

Çevrimdışı Easthanbool

Sakin olmakta fayda var çünkü kulüpten henüz resmi bir açıklama yapılmamış transfer iddiadan ibarettir
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Giray Burak

Oldumu şimdi ,q7 ile birlikte balotelliyi bekliyorduk .

q7 ortaladı ,balotelli vurdu .Beşincilik geldi sevinci yaşamak istiyorum.

Nedir şimdi ndoye falan.

Başkan bizi şımartmalı ,q7 ve balo isteriz.

FOREVER BALOTELLİ.

Çevrimdışı can1903

İnşAllah bir tane daha forvet almayı düşünüyoruzdur.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı brkntcnr

İki üç haftadır buraya yazıyoruz ama gerçekten büyük hayal kırıklığı. Bakın N'Doye kötü oyuncu demiyorum ama beklentiyi bu kadar yükseltip insanlarla alay etmektir bu. Hep destekledim yönetimi burada fakat ilk kez yıkıldım. Dün quaresma bugün Ndoye. Umarım dzsudzsak gelir de Dzsu - Sosa - Töre üçlüsüyle ndoye iş yapar. Dzsudzsak ın geleceğine de inanmıyorum artık. Ndoye hayırlı olsun artık umarım bol gollü bir sezon geçirir biz de pişman oluruz.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi COB

Oyuncu kotu değil kesinlikle ama Fikret Orman in taraftari gazladigi, Hatta V Persie ile esdeger ve daha iyi dedigi bu olamaz.

Bu transfer de onumuzdeki sezon Araplara yada Çin'e pazarlamak icin yapildi.

Ayrica bizim forvetin Fernandao dan 3 gomlek ustun olmaliydi yada beklenti yukselmemeliydi.

Herseye ragmen katki saglar,  umarim cok katki saglar en azindan bu kumardan da kazancli cikalim.

Çevrimdışı Mehmet K

Yıldız yıldız diyeceklerine 24 lük Kokorin'i getirseler havalara uçardım. Kokorin'in son vuruşlardaki ustalığı Şenol hocanın maç içinde bol pozisyonlu sisteminde +20 bırakırdı en az. N'doye nedir ya!

Çevrimdışı Gorgaze

ya kardeşim iyisini kötüsünü kime anlatacaksın Dame N'Doye 30 yaşında bir adam

yıldız mı değil

verilen sözlerin hangi birini tutuyor bu yönetim hiç birini

ben bu transfer döneminden umutluydum her platformdada savundum yönetimi bir bitsin dedim transfer dönemi. Ama böyle bir şey yok !
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı aa1903

basit bir soru soruyorum. santrafor olarak rvp'yi düşünen bir takımın ikinci alternatifi n'doye mi olur? benzer özellikleri nelerdir? mesela n'doye çok iyi bir frikikçi midir? ya da çok yüksek tekniğe mi sahiptir?

konu isimli futbolcu sevdası değil. zaten isimli futbolcu geyiği de bana komik geliyor. adam iyi futbolcu ki isim yapmış  :D

yeni başkanımız ertan göksu olsun bari de rahat edelim, ne diyeyim...

Çevrimdışı can1903

Remy+N'Doye . =İ L A Ç

Çevrimdışı forzatunga

Ben oyunucuyu tanımıyorum belki çok iyidir ama beklentileri yükseltip reputation olarak düşük bir oyuncu getirirsen taraftarın tepkisi normaldir.

Çevrimdışı doganay

Oldu mu simdi Remy ye bile burun kiviran varken. Dustugumuz adama bak

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

futbolcunun transfer edilme sebeplerinden bahsediliyor

Ben de transfer edildiği kulüplerden gönderilme sebebinden bahsediyorum. Yeteneğine birşey diyen yok zaten adamın.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 15:15:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İyi bir sol açık ve ortasaha almazlarsa bu adamı rezil olur yalnız.

Etrafını doldurursan kaçırsa da atar 15+.

Dzsudzsak Remy beklerken Quaresma+N'doye efsane oldu  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli