2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12868509 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 14:09:28
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bir de beni eleştirmenize gerek yok yazdığımı eleştirin. Ama haksızsın diye değil done koyarak eleştirin.

Quaresma'da şu var diyin bunu yapar diyin Dzsudzsak'ta bu yok diyin. Ben bunu yapıyorum.

1 haftadır önümüze 5-6 gol ve trivela'dan başka ne koyabildiniz? Koyun onu tartışalım madde madde bu özelliklere sahip diyin hani nerede yapın briniz şunu varsa hak vereyim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Dunyanin en kotu topcusu yapti adami cagri abi biz goruyoruz porto gormemis koca sezon tartisilacak duzeyde bir analiz yok uçlardayiz suan en iyisi bekleyelim herkes köru korune fikrini diretiyor
Yeteneğini değil futbolculuğunu beğenmiyoruz.

Daha fazla konuşmaya gerek yok nasılsa sezon başladığında herkes dediğimiz yere gelecektir.
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2015, 14:11:49 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 14:10:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Mourinho ne demis ki aptal diyor quaresmaya hakli zaten o konuda adam bu gune kadar yetenegiyle ortalikta kaldi zaten ki yetenekli oyuncu

Eee o zaman? Aptal oyuncuyu mu alacağız? Hem de aptallık yaptığını bile bile göre göre denemişken. Neyi tartışıyoruz o zaman?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

abi ironi yapıyorum ya ciddiye alma sen ciddi ciddi öyle bir adam ister miyim ben :)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aman dedim yani canım kardeşim  :)

ama hakkaten bu ara forum öyle tuhaf ki

antin kuntin adamların gelmesini filan istiyoruz

valla ciddi ciddi isteyen de çıkarsa şaşırma  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı TURKahvesi

@Necmi ağabey yeni gördüm.

Töre, şu ligin en iyi kanat oyuncusudur.

Bu kadar fazla topla oynamasının ve top ezmesinin kendisi dışında, en önemli sebebi Bilic'tir.

Geçen sene o kadar Töre'nin bire birlerine kaldı ki oyun ve alternatifsiz bir oyunda Töre oyunu zorlamak zorunda kaldı.

+ Compact oyunda haddinden fazla mesafeleri kullandırttı ve oyuncu winger gibi tüm sahayı katetmek zorunda kaldı.

Maçlar spontane oynanmıyor; bunun maç önü hazırlığı var. Töre'yi bilen rakipler yardım savunması getirip, ikili sıkıştırınca artı olarak takım arkadaşları oyun opsiyonu yaratamayınca Töre dışında hücum organizasyonları tıkanıyor.

Yoksa Töre bir kanat oyuncusun sahip olması gereken temel becerilere sahip. Daha rolleri eşit dağıtılan bir oyun düzeninde Töre çok iş yapar.

Dezavantajları yok mu?

Elbette var. Mesela kutuya girmez, sızmaları denemez, çalım repertuarını daha geniş tutmak zorunda.(Kanat oyuncusunun olmazsa; olmazıdır) Belkide en önemlisi oyununu daha basitleştirmek zorunda ve daha fazla çizgiye inmek zorunda.

+Karar verme mekanizmasını ve oyun görüşünü geliştirmeli. Ki bu giderek gelişiyor.

Yoksa top saklama becerisi, oyun geçişleri, dribbling becerisi, fiziksel üstünlüğü, savunma becerisi, taktiksel sadakati, alan oyunu becerisi gayet iyi.

Not: Töre gibi oyuncular "unorthhodox wingers" gibi kullandıkları için en çok beklenen şeyi yani içeri katedip şut atmayı yapmalılar.

Lakin bunun içinde arkadaşlarının ona bu alanı yaratmaları lazım. Gökhan, Beck gibi topu oyuna doğru sokan, pası verdiği zaman doğru yere koşular yapan bir bek ile oynadığı zaman performansı daha da artar.

Senin için bu kadar yazı yazdım. Gerçi 10 parmak yazdım ama olsun.  :D

*Mesajı sana yazdım ama Töre'yi olduğundan daha az bulan herkes içinde geçerli olsun madem.

*Buna eklenebilecek daha onlarca parametre var.
maşallahın var güzel kardeşim
yaşın gerçekten 23 mü ?
hani futbol görüşün futbola bakış açıların sanki 30-35-40 yaşındaki insanlar gibi
devamını  diliyorum @atalay

Çevrimdışı ferdi1903

Halen q7 kavgasi devam ediyor hayret ya, bana öyle geliyorki ne macar nede q7 gelecek hepimiz avucumuzu yaliyacagiz

Çevrimdışı ozan062

Pedro milo uygun değil lige ama soytari on numara uyuyor değil mi abi tam istediğimiz oyuncu mükemmel adam :evillol:

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

haha dogru diyon :kop: :kop:
oglum gokhan gonulun bekirin  ve gsli topcuların q7 hakkındaki yorumlarını bi oku derim:) o donemde bizim bir topcumuza saygı vardı simdi oylemi bide bu yonden bak, biraz magazin ama olsun:P

bu arada çağrıya yüklenmeyin oda kendince dogru cnk adam takımında kupalar alırken o baska dunyalardaydı.. bize interdeyken geldi geldiği donemde snei gibi oynayarak gelmedi mesela:) zaten oynasaydı bize gelmezdi bazen birseyler
bizi bulurken sartların uyması lazım ve o sebeble kotu olan bir oyuncu ama bazı yaptıklarıyla ilgi çeken ve kesinlikle bazı maçları bu tarzıyla alan adamada ihtiyac oluyor

ve bizim suan var cnk yıldızımızı kaybetmişken arttırıcaksak ve yetkinliği bi kademeye getireceksek almamız lazım bunlardan bir iki tane
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı aspireless

Q7yi istemiyorum balazs i daha cok begeniyorum. Ama adamida yerin dibine sokmayalim. Simdi q7 yi göklere cikaranlara nasil hakvermiyorsak. Balazs ida göklere cikarmak yersiz .Alamayacaklarda diyelim ki balazs i aldilar biz böyle davrandikca onunda sonu q7 olur. ne bu takimi q7 batirir nede balazs goklere cikartir. Takim oyununu iyi oynarsak (ki o ikisi gelsede gelmese de yeterli kalitemiz var) basarili olruz takim olamazsak gecen yilki hatalari yaparsak basarisiz oluruz. Ben q7 yi göklere cikartildigi icin istemiyirdum artik balazs ida istemiyorum anladigim o da göklere çıkartılacak.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 14:14:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Alın Quaresma üzerinden yazmıyorum beğendiğiniz şekilde size kanat analizi yapayım.

Hangisi Quaresma'da var tik atın yanına.

Kanat Oyuncusunda  Olması Gereken Özellikler.

Hız,Hızlanma ve Denge

90 dk Tam Kondisyon

Set Oyun Fundamentali

Çizgide oynama yeteneği

Taktik Disiplin

Takım Oyunu

Bek ile Uyum

Topsuz Alan Koşuları

3lü Set oynama ( bek ve sol iç ile )

Yüzdeli Şut

Defansif Görev

Arka Direk Koşuları

Ön Direk Koşuları

Ters Kademe

Bitiricilik

Alın değerlendirin bakalım hangisi var hangisi yok sonra üzerinden tartışalım bakalım % Kaçlık bir kanat çıkacak ortaya.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Eee o zaman? Aptal oyuncuyu mu alacağız? Hem de aptallık yaptığını bile bile göre göre denemişken. Neyi tartışıyoruz o zaman?
Eldekilerden artisi var quaresmada aptal olabilir ama yetenekli farki bu elimizdekilerden zeki bir oyuncu havuzumuz yok gercekciysek.Olcay zeki oldugu icin yapabiliyor bu adamda yetenekli oldugu icin
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Alın Quaresma üzerinden yazmıyorum beğendiğiniz şekilde size kanat analizi yapayım.

Hız,Hızlanma ve Denge

90 dk Tam Kondisyon

Set Oyun Fundamentali

Çizgide oynama yeteneği

Taktik Disiplin

Takım Oyunu

Bek ile Uyum

Topsuz Alan Koşuları

Yüzdeli Şut

Defansif Görev

Arka Direk Koşuları

Ön Direk Koşuları

Ters Kademe

Bitiricilik

Alın değerlendirin bakalım hangisi var hangisi yok sonra üzerinden tartışalım bakalım % Kaçlık bir kanat çıkacak ortaya.

Günümüzde bu tip oyuncular iş yapar. Buna en iyi örnek THOMAS MÜLLER'dir.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 14:17:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Eldekilerden artisi var quaresmada aptal olabilir ama yetenekli farki bu elimizdekilerden zeki bir oyuncu havuzumuz yok gercekciysek.Olcay zeki oldugu icin yapabiliyor bu adamda yetenekli oldugu icin

E başkasını alalım o zaman şart mı Quaresma? Dzsdudzsak da olmuyorsa başkası olur Dünya'da 2 tane mi kanat kaldı?

Madem biri pahalı biri de aptal biz de daha uygun ve akıllı olanını alırız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 14:19:35
  • Beşiktaş / Bodrum
İşte 2010-2011 sezonundan akılda kalanlar ve ilginç bilgiler: Kaynak : Lig Tv

En çok isabetsiz şut çeken (59 şut) Quaresma ( Hem de 21 Maçta )

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

E başkasını alalım o zaman şart mı Quaresma? Dzsdudzsak da olmuyorsa başkası olur Dünya'da 2 tane mi kanat kaldı?

Madem biri pahalı biri de aptal biz de daha uygun ve akıllı olanını alırız.
İste benim gecen gun soyledigim o abi yani madem senin scout sistemin var transfer 365 gun suruyor seneye yapacagin transferlerin gorusmelerini simdi yapiyorsun alabildigin adam quaresma mi yani bu mi cikti ortaya q7 kotu oynarsa =kaos sisteminden ovunup duruyor baskan ortaya q7 cikti
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağatay

Hız,Hızlanma ve Denge

90 dk Tam Kondisyon

Set Oyun Fundamentali

Çizgide oynama yeteneği

Taktik Disiplin

Takım Oyunu

Bek ile Uyum

Topsuz Alan Koşuları

Yüzdeli Şut

Defansif Görev

Arka Direk Koşuları

Ön Direk Koşuları

Ters Kademe

Bitiricilik

Trivela yi koymamissin özellik olarak
kesin q7 aleyhine ayrimcilik yapiyosun der yunus emre :D

Çevrimdışı Giray Burak

Quaresma transferini popülizm olarak nitelendireceksek eğer Balotelli transferi ağa babasıdır  :evillol:
Evet popilizmin kralıdır.
q7 popilizm ,balotellide popilizm .q7 yi isteyenler balotelliyide istemeli.Aynı mantık .
ikiside dengesiz ,ikiside yetenekli ,ikiside yıldız.
Bundan güzel popilizm olurmu .
q7 yi isteyen arkadaşlardan destek istiyorum ,balotelli için.
forever BATOTELLİ.

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Hız,Hızlanma ve Denge

90 dk Tam Kondisyon

Set Oyun Fundamentali

Çizgide oynama yeteneği

Taktik Disiplin

Takım Oyunu

Bek ile Uyum

Topsuz Alan Koşuları

Yüzdeli Şut

Defansif Görev

Arka Direk Koşuları

Ön Direk Koşuları

Ters Kademe

Bitiricilik

İyi niyetle uzun uzun, detaylıca yazıyorsun ama Quaresma'yı isteyen adamın zaten umrunda değil ki bunlar. Trivela yapsın yeter.

O beğenmedikleri Olcay'da bile bu özelliklerin bazıları mevcutken Quaresma'da hiçbiri yok, şaka gibi. Portekiz ligini domine eden Porto bile bu adamı geri aldığından beri şampiyon olamıyor.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Günümüzde Quaresma, Ronaldinho gibi oyuncular kalmadı bunu kabul edin.

Bu işi şova döken değil de gol-asist yapan oyuncular oynar hep büyük takımlarda.

-Malouda

-Ayew vs.

Ronaldo Mutd'de daha çok şova döken bi futbolcuyken Real Madrid'de artık çok az görürsünüz :) Gol odaklı oynuyor artık
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Abdullah

aman dedim yani canım kardeşim  :)

ama hakkaten bu ara forum öyle tuhaf ki

antin kuntin adamların gelmesini filan istiyoruz

valla ciddi ciddi isteyen de çıkarsa şaşırma  :evillol:
Ciddi isteyen de çıkabilir neden şaşırayım ki  :D kaç denenip sonucu hüsran olan bi soytarıyı isteyen yüzlerce kişi gördükten sonra herkes istenebilir  :bandit: mesela sow büyük forvet gelsin oynasın istemez misiniz size pektemek müstehak!!! kalede Karčemarskas gelsin istemez misiniz size tolga cenk müstehak!!!   :money: :money:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 14:23:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Bugün son daha da yazmayacağım bu konu ile ilgili.

Şimdiye kadar savunulan şeyler o kadar komikti ki Maccabi maçında attığı golmuş trivelaymış kusura bakmayın onun savunması da böyle yapılır.

Buyrun bu da analizi. Teknil açıdan her türlü konuşmaya hazırım.

Yeter ki artık kanat oyuncusunu sadece çalım atan ve şut çeken biri olarak görmeyi bırakalım.

Bu sahip olunması gereken özelliğin sadece %10'u.

Karabükspor'daki Traore bile ortalama olarak daha çok katkı verdi kanatta biliyor musunuz?

http://www.transfermarkt.com.tr/abdou-traore/leistungsdaten/spieler/42941

Oynadığı 3 maçta ortalama 1 golü var oyuncunun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mert_

yönetimle ilgili genel değerlendirmelerinizi ilgili konulara hem de yeni açılan genel değerlendirme konusuna yazabilirsiniz.

Çevrimdışı Abdullah

haha dogru diyon :kop: :kop:
oglum gokhan gonulun bekirin  ve gsli topcuların q7 hakkındaki yorumlarını bi oku derim:) o donemde bizim bir topcumuza saygı vardı simdi oylemi bide bu yonden bak, biraz magazin ama olsun:P

bu arada çağrıya yüklenmeyin oda kendince dogru cnk adam takımında kupalar alırken o baska dunyalardaydı.. bize interdeyken geldi geldiği donemde snei gibi oynayarak gelmedi mesela:) zaten oynasaydı bize gelmezdi bazen birseyler
bizi bulurken sartların uyması lazım ve o sebeble kotu olan bir oyuncu ama bazı yaptıklarıyla ilgi çeken ve kesinlikle bazı maçları bu tarzıyla alan adamada ihtiyac oluyor

ve bizim suan var cnk yıldızımızı kaybetmişken arttırıcaksak ve yetkinliği bi kademeye getireceksek almamız lazım bunlardan bir iki tane
Yok abi bize bunlardan hiç lazım değil gittiği her takımdan kovulan arap takımından bile kovulan bir adam benim yıldızım değil kanatta 3. rotasyon için bile futbolcum olamaz bu adam futbolcu değil soytarıdır. Eğer ki şovlarını izlemek istiyorsanız youtubeda onlarca videosu var eğer çok özlediyseniz doyamadıysanız açıp özleminizi dindirebilirsiniz bizim soytarıya karnımız tok abi.  :)

Çevrimdışı TURKahvesi

Dzsudzsak'da olup Quaresma'da olmayanlar

Uzaktan Şut (Yüzdeli)

Duran Top

Oyun Aklı

Oyun Disiplini 

Defansif Görev

Taktiksel Sadakat

Takım Oyunu

Set Oyunu

Disiplin

Arka Direk Koşuları

Quaresma'da olup Dzsudzsak'ta olmayanlar

Trivela

Konunun özeti budur.

ve golü koklaması sezmesi kutuya girmesi bana göre bunlarda önemli @Çağrı

Çevrimdışı Abdullah

Evet popilizmin kralıdır.
q7 popilizm ,balotellide popilizm .q7 yi isteyenler balotelliyide istemeli.Aynı mantık .
ikiside dengesiz ,ikiside yetenekli ,ikiside yıldız.
Bundan güzel popilizm olurmu .
q7 yi isteyen arkadaşlardan destek istiyorum ,balotelli için.
forever BATOTELLİ.
Aynen forever balotelli gelsin kara oğlan yeni noumamız olsun  :bandit: Adama golcü değil diyen futboldan anlamıyordur NET!!!  :steamed:

Çevrimdışı Çağatay

Ciddi isteyen de çıkabilir neden şaşırayım ki  :D kaç denenip sonucu hüsran olan bi soytarıyı isteyen yüzlerce kişi gördükten sonra herkes istenebilir  :bandit: mesela sow büyük forvet gelsin oynasın istemez misiniz size pektemek müstehak!!! kalede Karčemarskas gelsin istemez misiniz size tolga cenk müstehak!!!   :money: :money:

Benim karşı ciktigim aslinda futbolcuya körü körüne baglanilmasi
yani kim olursa olsun artisini da eksisini de görebilmek
bunu goremedigimiz müddetçe de bize herkes müstahak...