2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12868731 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı beshicktush

Necmi abi Gökhan'da ki savunma disiplini cidden takdire şahan. Biraz top ezmeyi bıraksa Avrupa'da sayılı olur.

Biraz da bitiricilik özelliği kazanırsa barca ardayı gönderir yerine gökhanı alır işte o zaman

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Balotelli'yi makara olsun diye ortaya attı arkadaş neden bu kadar ciddiye aldığını sakıncası yoksa merak edebilir miyim ?  :)
Daha öncede gündeme geldi Bu adam :tabe:
Remy iyidir iyi olmazsa Lolrente :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Hasan Akten

Balotelli'yi makara olsun diye ortaya attı arkadaş neden bu kadar ciddiye aldığını sakıncası yoksa merak edebilir miyim ?  :)

Ben de bu kadar kin kusacağını tahmin etmemiştim açıkçası :evillol:

Çevrimdışı Kemal

Bugün başkan satır arasında '' Liverpool suraya Chelsea buraya gidecek yaz kampına görüşüyoruz '' dedi, bence kovaladığı 2 isim Balotelli ve REMy , Benim tahmınım Balotelli yi getırecek.

Çevrimdışı Renton

Toplari ezmeden akici oynarsak q7-sosa-tore-remy hizli hucumlarla cok etkili olur ama q7 de gokhanda topu tutup sonra gitme pesinde burada is hocada biter bursadaki gibi tek paslarla cok etkili oluruz

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Renton

Olcayin stabil 20 golluk katkisi bu sene 25-30 olur

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deniz

Campbel alinip forvet oynatilsa bari
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi Gökhan'da ki savunma disiplini cidden takdire şahan. Biraz top ezmeyi bıraksa Avrupa'da sayılı olur.
kesinlikle hatta hatırlarsanız ben bir keresinde serdardan daha iyi defans yapıyor demiştim.
oyunculuğuna asla bir şey demiyorum ama yeterlimi değil adamın bildiği tek şey var topu sürmek içeri katetmek şut atmak
ya adamı karenin içinde görmedim daha bizimkinde gördüm rakibinkinde görmedim
adam girse penaltı alabilecek kapasitede ama yok yeminli dışardan şut atacak
acaba merak ediyorum bilicmi yasakladı ligin son beş haftasındada gözümde bir gram
değeri kalmamıştır onuda parantez içinde belirteyim hiç farketmez her rakama gönderilebilir
zerre üzülmem

Çevrimdışı talha

kesinlikle hatta hatırlarsanız ben bir keresinde serdardan daha iyi defans yapıyor demiştim.
oyunculuğuna asla bir şey demiyorum ama yeterlimi değil adamın bildiği tek şey var topu sürmek içeri katetmek şut atmak
acaba merak ediyorum bilicmi yasakladı ligin son beş haftasındada gözümde bir gram
değeri kalmamıştır onuda parantez içinde belirteyim hiç farketmez her rakama gönderilebilir
zerre üzülmem

Abi Bilic ile sıkıntılı böyle konular biraz da Şenol hoca da görmek lazım adamı.  :)
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Başkanı tebrik etmek lazım
Baktı transfer yapamıyoruz bi attı ortaya q7 yi
Çoğunluk transfer dönemi bitse "dayı bizim bi stoper vardı bi de forvet noldu onlar" demez
Hunharca q7 tartışılıyor  :evillol:
Kandırmak gerçekten bu kadar kolay demek ki

Çevrimdışı Kadir G.

zerre üzülmem

Bilic ile ters düştüğüne dair iddialar vardı ama ne kadar doğru bilmiyorum abi.

Bir türlü açamadoığımız adam gibi organizasyonla kaleye gidemediğimiz brugge maçındaki golü çok iyiydi.

Çevrimdışı Renton

Başkanı tebrik etmek lazım
Baktı transfer yapamıyoruz bi attı ortaya q7 yi
Çoğunluk transfer dönemi bitse "dayı bizim bi stoper vardı bi de forvet noldu onlar" demez
Hunharca q7 tartışılıyor  :evillol:
Kandırmak gerçekten bu kadar kolay demek ki
Hadi taraftari kandirdi diyelim hocayi nasil kandiracak 2.kampa gelecekler dedi ki bence geleceklerdir bugun kendinden cok emin geldi bana normalde fakir edebiyati yapardi hep bugun baska konustu baskan

Çevrimdışı Kadir G.

Bu arada beck önünde gökhan oynarsa kariyerinin en rahat maçlarını çıkarabilir. İkisi de iki yönlü muazzam ikili olacaklarını düşünüyorum.

Çevrimdışı küfeki

Rahat olun
Yıldız üstü yıldız gelecek, vodafone ismini verdiği stada getireceği yıldız için ceo bi şehirde şu an, taze vardı şehre, son detaylara yarın hallolacak, hafta başı buralar toz duman

Çevrimiçi Necmi

Abi Bilic ile sıkıntılı böyle konular biraz da Şenol hoca da görmek lazım adamı.  :)
bilicin ne suçu olabilir hocalar oyuncuya taktik kazandırır iş ahlakı kazandırmaz
nesini savunuyorsunuz parasını alamadığı için son beş maçın ilk ikisine çıkıpta oynamayan
son üçünede çıkmayan adamı ben tartışmam

Çevrimdışı Renton

Bu arada beck önünde gökhan oynarsa kariyerinin en rahat maçlarını çıkarabilir. İkisi de iki yönlü muazzam ikili olacaklarını düşünüyorum.
Gokhan arkasindaki oyuncuyu cok oyuna sokmuyor izin vermiyor biraz daha alisveris yapsa bekiyle cok daha faydali olur son yillarda gordugum en iyi ikili gokhan-kuyt istatistiklerle kanitlanmis durum ligin en cok pas yapan ikililerinden

Çevrimdışı yigitcan1903

Hadi taraftari kandirdi diyelim hocayi nasil kandiracak 2.kampa gelecekler dedi ki bence geleceklerdir bugun kendinden cok emin geldi bana normalde fakir edebiyati yapardi hep bugun baska konustu baskan
Hocaya
Ha bugün ha yarın
İlgileniyoruz uğraşıyoruz derler olur biter

Çevrimdışı sosyalkartal

Burası bensiz çok cansız  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı mert_

Rahat olun
Yıldız üstü yıldız gelecek, vodafone ismini verdiği stada getireceği yıldız için ceo bi şehirde şu an, taze vardı şehre, son detaylara yarın hallolacak, hafta başı buralar toz duman
hobarey  :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı Renton

Hocaya
Ha bugün ha yarın
İlgileniyoruz uğraşıyoruz derler olur biter
Bu kadar basit olmamali olamaz zaten

Çevrimdışı Kadir G.

bilicin ne suçu olabilir hocalar oyuncuya taktik kazandırır iş ahlakı kazandırmaz
nesini savunuyorsunuz parasını alamadığı için son beş maçın ilk ikisine çıkıpta oynamayan

Arkasındaki oyuncu serdardı hücumu çok kısıtlı bir bek oyuncusu. Yine bilicin tek hücum planı "gökhana at"tan ibaret olduğu için çok top ezdi. Şenol Hocayla kendini aşacaktır. Gerektiğinde adamda eksiltebiliyor tekte oynayabiliyor zayıf olsada uzaktan şutu var. Bu sene satılmazsa daha çok katkı alacağımızı düşğnüyorum.

Çevrimdışı Tolga

Rahat olun
Devre arasında yanılmıyorsam sezon sonu Maxi ve Kaboul gelecek demiştiniz. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Factatum

Rahat olun

:lol:

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu kadar basit olmamali olamaz zaten
Bu kadar basit ve amatörce
Hayır ne gördünüz de ne bekliyorsunuz :D

Çevrimdışı talha

Orası ayrı son haftaları ben bilmediğimden konuşmam. Ama Bilic'in oyun mantalitesi yüzünden çok sıkıntı zamanlar oldu ondan bahsediyorum. Bir de Şenol hoca'nın mantalitesine göre oynasın bakalım neler oluyor.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.