2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12876156 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Q7 gelsin Ronaldo katkısı versin, ilk kırmızı kartında asılacak. Buna yapacak birşey yok. mesele de bu, kabul edilmese de. olmaz yani 2.kere.

Çevrimdışı Kadir G.

Herşeyi Anlarım , Disiplinsiz dersin saygı duyarım , Aklını kullanamıyor dersin Eyv derim , Bencil dersin yine evy derim.....
Ama Vasat altı bir futbolcu dersen KOMİK duruma düşersin...

Günlerdir yeterince komik duruma düşen sensin. :) kendi görüşlerine toz kondurmuyorsan kimseye karışamazsın. Futbolculuğu sadece yetenekle sınırlandıracak kadar az futbol bilgin varsa arttırmanı öneririm. Futbolcu tüm özellikleriyle değerlendirilir. Evvela çağa uygun mu değil mi? Bunun gibi çağ dışıysa benim için vasat altıdır. Ne dediğimi anlayabildin mi?

Çevrimdışı ALI RIZA

Quaresma dünyanın en yetenekli futbolcularından biridir ama KAFASIZDIR.

Kafa olmadıktan sonra yeteneğin hiçbir önemi kalmıyor.

32 yaşından sonra da olacağını hiç sanmıyorum.

İnşallah herkesi yanıltır.
Sende de Kafa var yetenek te var ama İddia kaybettin @Deniz  :steamed: :steamed: :steamed:
@mert kcptl uzaktan izle  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı talha

Quaresma ile ilgili olumlu tek şey söyleyeceğim bunu dar bakmayanın anlayacağını düşünüyorum.

Şenol Güneş'in hücum sisteminde hücum oyuncularına serbestlik var. Taktiksel bağnazlık yok. Özgür bırakıyor. En kısa şekilde golü atın diyor.

Şimdi burada şu önemli. 15 yıllık fundamentali ile giderse Quaresma hiçbir halta yaramaz. Ama bunun takım oyunu olduğunu anlar da Sosa Tolgay ve Forvet ile etkileşime girerse maçın ilk 30 dakikasında maçı koparmak için etkili olabilir.

Olaki gelsi şansi görüşüm sadece 50-55 dk sahada kalmasıdır. O da ilk yarı baskı yemediğimiz baskı yaptığımız anlarda.

Son 40 dakika yine Olcay veya Kerim oynamalı.

Tabi ki Dzsdudzsak'ın alınma ihtimalinde onun bir kramponunu Quaresma'nın bütün kariyerine değişirim. Quaresma'dan çok daha zeki ondan çok daha akıllı, set bilen şutlarıyla oyunu kısa yoldan çözen karakterli tam bir yıldız çünkü.

+ Sert şutlar ve duran toplarda ki etkisi  bile yeter sadece.  :tabe:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Quaresma ile ilgili olumlu tek şey söyleyeceğim bunu dar bakmayanın anlayacağını düşünüyorum.

Şenol Güneş'in hücum sisteminde hücum oyuncularına serbestlik var. Taktiksel bağnazlık yok. Özgür bırakıyor. En kısa şekilde golü atın diyor.

Şimdi burada şu önemli. 15 yıllık fundamentali ile giderse Quaresma hiçbir halta yaramaz. Ama bunun takım oyunu olduğunu anlar da Sosa Tolgay ve Forvet ile etkileşime girerse maçın ilk 30 dakikasında maçı koparmak için etkili olabilir.

Olaki gelsi şansi görüşüm sadece 50-55 dk sahada kalmasıdır. O da ilk yarı baskı yemediğimiz baskı yaptığımız anlarda.

Son 40 dakika yine Olcay veya Kerim oynamalı.

Tabi ki Dzsdudzsak'ın alınma ihtimalinde onun bir kramponunu Quaresma'nın bütün kariyerine değişirim. Quaresma'dan çok daha zeki ondan çok daha akıllı, set bilen şutlarıyla oyunu kısa yoldan çözen karakterli tam bir yıldız çünkü.

Pekiiiiiiiiiiii   MAcar  kaça  malolacak  Çağrı????????????

Çevrimdışı emrevolkan

Ben q7ci falan degilim yanlis anlasilmasin. Bana kalirsa Balázs Dzsudzsák transfer edilsin. Ben q7nin vasat degil disiplinsiz bir futbolcu oldugunu dusunuyorum sadece.

Q7'den once bizim stopere ihtiyacimiz var. Sampiyonluk iyi savunma yapmaktan geciyor bence. Once savunmayi guclendirelim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 01:01:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bunun daha test edilecek bir yanı yok @Çağrı . kaldı ki işin yönetime yansıma boyutu da değil mesele hatta belki macarla hiç ilgilenilmemiştir bile ama bugün tüm sosyal medyada veya haber sitelerinde quaresma mı cucak mı diye tartışıyor hatta bir kısım tavizsiz cucak gelmeli diyorsa bunda senin oluşturduğun kamuoyunun etkisi tartışılmaz. o macarı isteyenlerin yüzde 70'i senin bu çabaların sonucu bu adamı daha yakından tanıdı ve ısrarla istiyor :eyes olur ya da olmaz mesele o değil, koskoca bir camiada gündem yaratmak öyle kolay bir iş değil...

Teşekkür ederim abi öyle düşünüyorsan :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Peki bu Brezilyalı RHODOLFO değilse kim beyler, kimi çakacaklar sizce bize ?

Çevrimdışı mert_

Sende de Kafa var yetenek te var ama İddia kaybettin @Deniz  :steamed: :steamed: :steamed:
@mert kcptl uzaktan izle  :evillol: :evillol:
:nargile:

Çevrimiçi Samet Ç

Şu adamın ne olacağı bir an önce sonuçlansa da bitse şu muhabbet. Adam gelmeden Beşiktaş'ın önüne geçti. Sosyal medyada okuduklarıma inanamıyorum. Şenol hoca kabul etmeyecek diye korkanlar hocaya hakaret ediyor biri çıkıyor Töre 7 numarayı tekrar Q7'ye verecek vermek zorunda diyor. Yazıklar olsun şöyle konuşan taraftara.

Çevrimdışı talha

Macar'ın maliyetleri bizim imkanlarımız dahilinde olacaktır yeter ki şu klübün inadı kırılsın.

Bu arada Porto bedava bırakmayacak Quaresma'yı hiçbir oyuncusunu bedava bırakmadı çünkü bu adamlar.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Alper Bahadır Şenol Güneş benim yanımda Quaresma'ya hayır dedi diyor.Yönetimin amacı emri vaki değilse bu transfer olmaz zaten.

Çevrimdışı talha

Şu adamın ne olacağı bir an önce sonuçlansa da bitse şu muhabbet. Adam gelmeden Beşiktaş'ın önüne geçti. Sosyal medyada okuduklarıma inanamıyorum. Şenol hoca kabul etmeyecek diye korkanlar hocaya hakaret ediyor biri çıkıyor Töre 7 numarayı tekrar Q7'ye verecek vermek zorunda diyor. Yazıklar olsun şöyle konuşan taraftara.

Sonra adamlara quaresmaspor diyince kızıyorlar. Adamı tüm takımın önüne koyuyorlar. Bu nasıl Beşiktaşlılıksa.  :lol:

Çevrimdışı brkntcnr

Beyler Q7 10/10 istatistik yapabilir mi? Büyük maçlarda rol alıp maç kazandırabilir mi? Bize bunlar lazım. Sol kanat mevkisinde zsaten ihtiyacımız olan özellikler bunlar. Büyük maçlarda yaratıcı oyuncu eksikliği çekiyoruz, ayrıca başarı isteyecek zihnen olarak da bitmiş isim olmayacak. Bana göre Q7 bunların hiçbiri değil. Dzsudzsak ise büyük derbilerde rol almış daha önce ayrıca uzaktan şutları serbest vuruşları olan oyuncu. Bizde çalım atacak oyuncu var. Töre atıyor Kerim bile oynadığı Gs derbisinde delirtti gs savunmasını. Bize öyle iki artıstik hareket değil sonuca gidecek istatistik yapacak oyuncu lazım. Ayrıca Dzsudzsak a şuan 5-6 milyon harcarsın maksimum. Ocağı beklersen havada kaparlar.

Çevrimdışı onder23

Ex ten next olmaz bunu bilirim bunu söylerim

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bunlar sırf şunun için;

"Bizde de Quaresma var olom geçenki çalımı gördün mü ehi ehi" :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 01:03:45
  • Beşiktaş / Bodrum

Macar'ın bize şahsi yükü çok olmaz abi 2.5 alır ortalama Fernandes maaşı.

Bonservisi de normalde yük olmaz çünkü 5 ay kalmış adama o meççhul salağının dediği ibi 15 milyon filan istemez kimse.

Zamanında 19 verdiyse verdi artık kalmış 5 ay önceden düşüneceklerdi.

İnatlaşabilirler ama adam baskı yaparsa biz bu adamı 4 milyon civarına alırız bunlardan bence, almalıyız da.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

İstemememin en önemli sebebi de sosyal medyadakiler. Adam karşı çıkar diye hocanın anasına küfrediyor yönetim getirecek getirmezse diye başlayıp oraya da küfrediyor. Bunların hiçbiri Beşiktaşlı değil.

Çevrimdışı TALAT

bunlar taraftar değil ki. alçak
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beyler Q7 10/10 istatistik yapabilir mi? Büyük maçlarda rol alıp maç kazandırabilir mi? Bize bunlar lazım. Sol kanat mevkisinde zsaten ihtiyacımız olan özellikler bunlar. Büyük maçlarda yaratıcı oyuncu eksikliği çekiyoruz, ayrıca başarı isteyecek zihnen olarak da bitmiş isim olmayacak. Bana göre Q7 bunların hiçbiri değil. Dzsudzsak ise büyük derbilerde rol almış daha önce ayrıca uzaktan şutları serbest vuruşları olan oyuncu. Bizde çalım atacak oyuncu var. Töre atıyor Kerim bile oynadığı Gs derbisinde delirtti gs savunmasını. Bize öyle iki artıstik hareket değil sonuca gidecek istatistik yapacak oyuncu lazım. Ayrıca Dzsudzsak a şuan 5-6 milyon harcarsın maksimum. Ocağı beklersen havada kaparlar.

Yaşını yazar mısın? :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 01:04:46
  • Beşiktaş / Bodrum

10/10 çok çok zor eskide kaldı onlar.

5/5 çıkarırsa kafi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günlerdir yeterince komik duruma düşen sensin. :) kendi görüşlerine toz kondurmuyorsan kimseye karışamazsın. Futbolculuğu sadece yetenekle sınırlandıracak kadar az futbol bilgin varsa arttırmanı öneririm. Futbolcu tüm özellikleriyle değerlendirilir. Evvela çağa uygun mu değil mi? Bunun gibi çağ dışıysa benim için vasat altıdır. Ne dediğimi anlayabildin mi?
Yo asla ben eleştiriye açıgım , dedgin gibi koru körüne sadece gelsin de demiyorum , Günlerdir tartışıyorum Evet disiplinsiz diye söylüyorum
Ama diyorumki Adam geçen sezon 43 Maça çıkmış Portoda, Disiplinsiz bir adamı hangi teknik direktör 43 Maç oynatır ??? Heleki bu takım porto gibi Bir  futbolcu Fabrikasıysa ...
Demekki disiplinsizlik yapmıyor , İsteyince oluyor....
Vasat altı futbolcu olduğu için Bütün Şl Maçlarında ilk 11 De sahaya çıktı Portoda zaten...
Sallarsın ama Destekli salarsın sen direk Duşman olduğun için Desteksiz Sallıyorsun...
Şu adam gelsin Golleri asistleri yapmaya başlasın da senin gibiler utancından yerin dibine girsin diye Dört gözle bekliyorum
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

2/3 diyorum ben de.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 01:06:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Çok net değil mi hocanın ne düşündüğü?

Quaresma açıklaması

Basın mensuplarının Beşiktaş'ın eski futbolcusu Quaresma ile ilgili sordu soruya Güneş, "Gündemimizde Quaresma hiç olmadı..Hala da yok.." cevabını vererek bu transferin gerçek dışı olduğunu ifade etti.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli