2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12877017 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Ben anç yi sevmesemde ayrılıp başkan olmasını istiyorum çünkü hem daha iyi biri yok görünüyor hem de yönetimde iş bitirebilen tek kişinin kendisi olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı Mehmet K

Yalnız Şenol hoca Quaresma'yı veto eder de yönetim onu dinleyip almazsa diye de işin farklı bi boyutu var.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 00:31:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Adamın elinde stoper yok.

Forvet yok.

Kaleci yok.

Ve hiçbir şey alınamıyor. Bir başkası olsa bırakıp gidebilirdi.

Bu kadar plansız olmamalıydı bu iş. Bir de Töre'yi satmalardan bahsediliyor satsak komple sezonu satacağız işte belli oldu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mert_

Şuan Ahmet Nur Çebi'ye Fikret Orman'dan daha çok güveniyorum birçok konuda.

O yüzden yeni seçime kadar özellikle transfer aşamasında bol bol inatlaşsınlar. Başkana kalmamalı tek başına transfer.
bugün üstüne basa basa vurguladı başkan birçok kez. görüşmeleri erdal t. yapıyor, ben de mali işler ve onay kısmına bakıyorum diye. anç ile ipler hiç bu kadar açık kopmamıştı @Çağrı . normalde bu basın toplantısında yanında olacak kişi anç olurdu araları bozuk olsa bile. 

Çevrimdışı emrevolkan

Lukakunun gelme ihtimali sizce nedir?

Çevrimdışı Kadir G.

Bi ara töreyi sat sosayı sat vs konuşuyorduk artık onlarda gitse yerlerine q7 gibi yetersiz₁ birileri gelebilirdi.

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 00:33:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Bahsettginiz kişi Şenol Hocaysa Edebilir :ok:
Daha Basın toplanstısında bile Başkana yoneticilere bile tepkisini koymuş , Tek sözüyle tesis duzenini bile değiştiren Bir Hoca Şenol Guneş...
Oyuzden Baskı altında kalmaz , Kalacak bir kişiligide sahip değil zaten istemiyorsa direk söyler...

Şenol Güneş Sadri Şener başkanken birçok transferi Safri Şener yapmasına rağmen istifa etmedi kabul etti oyuncuları adam etmeye çalıştı.

Hep yapıcı olmaya çalıştı. İstifa ettiğinde bir gün burada oyuncuları başkan seçmezse burası adam olur dedi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Adamın elinde stoper yok.

Forvet yok.

Kaleci yok.

Ve hiçbir şey alınamıyor. Bir başkası olsa bırakıp gidebilirdi.

Bu kadar plansız olmamalıydı bu iş. Bir de Töre'yi satmalardan bahsediliyor satsak komple sezonu satacağız işte belli oldu.

Çağrı daha iyisini  almaya  çabalıyorlar.Yoksa belli isimler  çoktan bitmiş.

Çevrimdışı aa1903

quaresma'nın karakterini, futbolculuğunu falan bir kenara bırakıyorum. yahu ben demirören zihniyeti ortadan kalktı sanıyordum, taraftarların önemli olanın takım olabilmek olduğunu anladığını sanıyordum. meğer adamlar pusuda bekliyormuş, yine türediler. yine aynı cıvık muhabbetler, "elalem çatlasın." vs.

işin kötüsü hala daha adam akıllanmıştır diye savunuluyor. ilk alındığında da aynı şeyler söylenmişti. hiçbir fark yok. bir de o zaman "ya iyi güzel de borçlar ne olacak?" diyen aklı başında adamlara, "size diattalar higuainler müstehak!, vizyonsuzlar!!!" gibi aşağılamalar yapılmıştı. şimdi de bize pektemekler müstehakmış!

quaresma'dan çok bizim taraftarımız sorunlu valla. demirören 3 tane dünya yıldızı getiriyorum diye yeniden aday çıksın, (Hakaret Yasak)₅ çıldırt bizi başkancılar yeniden hortlar "adam iyi beşiktaşlıydı." derler.

Çevrimdışı Factatum

Yönetim maalesef hiç akıllanmıyor. Geçmişte transferde aldıkları riskli transferler hep elimizde patladı. Dany, Eneramo, Gökhan Süzen, Dentinho bunlardan bir kaçı. Bu futbolcular geldiğinde, başlangıçta taraftar yine aynı şekilde ikiye bölünmüştü. Dany cincon maçında hata yaparsa kimse bunun hesabını veremez dedik. Nitekim hata yapıp, Cincon'a penaltı kazandırdı.

Keza teknik adam seçiminde de aynı şeyi gördük; Carvalhal, Tayfur, Samet hep tartışmalı başlayan ve sonu hüzünle biten maceralardı.

Şimdiki Q7 transferi de maalesef öyle bir transfer girişimi. Q7'nin olumsuz performansı yüzünden kaybedilecek puan ve puanlarda, hazırda bekleyen bir kitle olacak şimdi. Niye doğru dürüst kanat transferi yapılmadı diye soracak bu kitle. Bu riske değer mi? Bence değmez. Akıllı adam hesaplanmış riske girer, akılsızda ne cesareti olduğunu hepimiz iyi biliyoruz.   

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 00:33:57
  • Beşiktaş / Bodrum
bugün üstüne basa basa vurguladı başkan birçok kez. görüşmeleri erdal t. yapıyor, ben de mali işler ve onay kısmına bakıyorum diye. anç ile ipler hiç bu kadar açık kopmamıştı @Çağrı . normalde bu basın toplantısında yanında olacak kişi anç olurdu araları bozuk olsa bile. 

Mete Vardar olayı zaten belli etti erken seçime kadar zor dayanacaklar abi çatır çatır çatırdıyor.

Stat biter seçim gelir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet K

Sıfır.

O da iyimser biri için. Mesela bence eksilerde.

Çevrimdışı eski inönü

Şuan Ahmet Nur Çebi'ye Fikret Orman'dan daha çok güveniyorum birçok konuda.

O yüzden yeni seçime kadar özellikle transfer aşamasında bol bol inatlaşsınlar. Başkana kalmamalı tek başına transfer.
ANÇ zaten bu yönetimin emniyet sibobu. Birçok insan ona guvendigi için destekliyor yonetimi. Ayrıca muhalifler de saygı duyuyor Çebi'ye.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yahu Bir transfer yapacağız onu bile Hocanın istifa edebilecegine bağladınız , Nereden Bağladınız oradan buraya
Bırakalım bu Komplo teorilerini....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 00:34:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Çağrı daha iyisini  almaya  çabalıyorlar.Yoksa belli isimler  çoktan bitmiş.

Kim abi daha iyisi?

Biten Adebayor şuanda sen ister misin forvete?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Ilk mesajimi buraya yazayim, buradan yonetime laf atan arkadaslari kiniyorum. Biz yillar once Yildirim Demiroren gitsin diye yirtinirken ona destek verenler de ayni kisilerdi galiba. Anlamasi cok zor degil fakat farkinda degilseniz tekrar yazalim, Besiktas hala YD'nin yonetim basarisizliginin etkilerinden kurtulmus degil. Kulubun parasi yok. Buna ragmen iyi isler cikariliyor.

Gecen sene sampiyonlugu hak eden tek takim Besiktas idi. Hakemler rekor sayida penalti vermese FB ilk yarida havlu atiyordu. GS ise keza yine hakemlerle yarista kaldi. Besiktas kadrosunda ne bir Melo ne de bir Emre olmadigi halde ligin en cok kirmizi kart goren takimi oldu (BJK tam 10 kirmizi kart gordu). Bu meselenin en bariz istatistiki tarafi verilen verilmeyen fauller, ofsaytlar, karsi takimlara yonelik tavir var. Bazi maclarda oyuncularimiz resmen dayak yedigi halde hic bir sey olmuyor, rakip takimin sertlikle Besiktasi sindirmesine izin veriyorlar. Anadolu takimlari Besiktas'a sergiledekleri kazmaligi, sertligi GS, FB maclarinda kesinlikle yapamiyor cunku kart cart diye cikiyor. Bu belki penaltilardan, bize verilen kartlardan bile onemli, cunku artik oyuncular bir noktadan sonra pes ediyor. Quaresma'ya olan buydu, Guti'ye de aynisi oldu.

Tek bir Antalya macinda Quaresma'ya bir devrede 10 civarinda faul yapildigini (ve tek sari kart cikmadigini) hatirliyorum. Bu adamlarinki de can, her mac her mac on tekme yersen senin de canini disine takip oynayasin kalmaz bu yuzden yurtdisinda yildizlar korunur, Turkiye'de de oyle, tabii BJK'nin yildizlari haric!

Transfere gelirsek, Quaresma'ya neden karsi cikildigini anlamiyorum. Kulubun parasi yok, Quaresma da bonservissiz. 1 milyon euro + mac basilar gibi bir rakama gelecekse neden olmasin. Her turlu Olcay'dan iyidir Quaresma. FB yildiz transfer etti diyorsunuz, Nani denen adam Sporting'te 35 macta 12 gol atmis Quaresma Porto'da 37 macta 10. Ayni lig, ayni ayarda takimlar. Ustelik dunyanin parasi harcanmayacak Nani yillik 3.5 milyon + mac basi 20 bin euro alacak ustune 6 milyon bonservis, Nani transferinden cok daha iyi olur uygun sartlarda Quaresma. Kosamayan, teknigi zayif, driplingi olmayan, fizigi zayif, kafa topuna cikamayan, defansa katkisi olmayan Olcay'i mi izlemek istiyorsunuz bir sezon? Olcay'in Counter Strike dengi bir koseye soteye yatip sniper tufegiyle adam vuran cocuktur, teklif gelmemesi de bundan.

Su anki kadromuzun en buyuk eksigi forvet, defansif orta saha ve bir ofansif orta saha (ya da 2. forvet sistemimiz 2 forvet olacaksa). Veli sakat, Atiba'dan bu yil ayni performansi beklemiyorum. Tigana Serdar Kurtulus'tan defansif orta saha yapmis, Serdar da basarili olmustu (o mevkideyken milli takima cagrildi). Ama milletin hafizasi balik hafizasi oldugundan kimse bunu hatirlar mi bilmiyorum. Transfer olmayacaksa Serdar o mevkide faydali olabilir. Atinc yerine Ersan satilsa daha iyi olacakti. Anlamadigim nokta sirf teklif var diye adam satmanin manasizligi. Demba Ba ne kadar iyi satissa, Atinc o kadar yanlis bir satis. Bunu da goreceksiniz. Ciktigi her mac iyi oynadi atinc, ayrica geriden olaganustu isabetli uzun paslar atiyordu. Simdi asagi yukari ayni miktarlara 30'una merdiven dayamis adamlar ariyoruz. Buna ragmen bence defansa acil transfere gerek yok. Milosevic iyiyse yeni transfer sayabiliriz cunku gecen sezon hic yoktu. Ersan yedek olur, altyapidan birisi de 4. defans olabilir. Su an yildiz bir defans alamayacaksak gidip Sivok ayarinda adam almanin hic bir mantigi yok.

Sola Quaresma yerine alinabilecek bir oyuncu Gabrijel Boban. Forvete ise guclu ve golcu bir adam sart tek forvet oynayacaksak. Demba Ba, Remy vs. gibi bir adam degil Drogba gibi bir adam varsa tek forvet oynayabiliriz, yoksa gol sikintisi yine kacinilmaz. Bu mevkiye Dejan Radonjic ya da Kim Shin-wook gibi bir adami da yedek olarak almamiz da sart.

Fakat her sey bir yana, dogru duzgun hakemler olmadikca, yonetim onumuzdeki ilk sezon dograndigimiz ilk macta o hakeme dudugunu astirmadikca dunyanin parasini harcayip RVP, Modric vs. adamlar dahi alsak sampiyon olmamiz cok zor. Bu yapilamayacaksa gidip yildiz futbolculara para dokmenin manasi yok. Getiriyorsun adami illallah dedirtiyorlar 10 macta, en azindan paramiz cebimizde kalir.

Çevrimdışı mert_

Ben anç yi sevmesemde ayrılıp başkan olmasını istiyorum çünkü hem daha iyi biri yok görünüyor hem de yönetimde iş bitirebilen tek kişinin kendisi olduğunu düşünüyorum.
anç hangi transferi bitirebilmiş kartal kardeşim? tek olayı şenol güneş :) ha bir de ronaldinho'nun abisiyle yediği yemekler var :)

Çevrimdışı emrevolkan

Sıfır.

Balázs Dzsudzsák'da zor gorunuyor.

Cidden cok merak ediyorum kimi getirecekler.

Çevrimdışı ALDENYX

Beşiktaş, Quaresma ile her konuda anlaştı..
Şenol Güneş "tamam" derse, Quaresma kampa katılacak..
F. Günayer
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Kadir G.

İşte o yüzden erken seçim olmasını istiyorum büyük ihtimalle orada o da olmadı olağan seçimde anç kendi aday olabilir. Fikret Orman son hamlesiyle yd ye evrildiğini gösterdi.

Çevrimdışı onder23

Turgay Demir  aspor da bugün başkanla ayak üstü görüştük forvet için medya da cıkan isimlerin dışında da olabilir ne Demba Ba ne rvp yi konuşacaksınız demiş kim ark bu forvet

Çevrimdışı Tolga

Bahsettginiz kişi Şenol Hocaysa Edebilir :ok:
Daha Basın toplanstısında bile Başkana yoneticilere bile tepkisini koymuş , Tek sözüyle tesis duzenini bile değiştiren Bir Hoca Şenol Guneş...
Oyuzden Baskı altında kalmaz , Kalacak bir kişiligide sahip değil zaten istemiyorsa direk söyler...
Başkan bugün basının önünde Quaresma ile ilgili olumlu düşüncelerin böyle net bir şekilde ifade etmemiş olsaydı haklıydın.

Yönetim biz olumlu bakıyoruz dedikten sonra Quaresma gelmezse olan hocaya olacak istifa et tarzında baskı gelecektir bir kısım taraftardan.

Yapılacak olan şey kapalı kapılar arkasında bu konuyu hoca ile konuşacaklardı.

O da istemiyorum diyecekti olay kapanacaktı şimdi istemeye istemeye kabul edecek maalesef.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şenol Güneş Sadri Şener başkanken birçok transferi Safri Şener yapmasına rağmen istifa etmedi kabul etti oyuncuları adam etmeye çalıştı.

Hep yapıcı olmaya çalıştı. İstifa ettiğinde bir gün burada oyuncuları başkan seçmezse burası adam olur dedi.
Aynı şeyi soyluyorum abi :ok:
Şenol hoca daha imza atmadan tepkisini koydu , Basın toplantısında bile Başkana ve yoneticilere Karışmayın dedi , Yani Q7 yi sitemezse direk söyler, Baskı altında falan kalmaz ....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

Balázs Dzsudzsák'da zor gorunuyor.

Cidden cok merak ediyorum kimi getirecekler.

Çakma yıldızları... Sağlığınız ve büyük beklentinin getireceği büyük hüsrandan dolayı herkese önerim çıkan büyük isimlere inanmamalarıdır. 20 milyona rağmen gelecek isimler quaresma gibi vasat altı oyuncular olur.