2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12870575 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Onur Can

"Derbide Fernandes'ten sonra Quaresma da oynayamayacak". Bu video'yu izlerken o Kuarejma'ya küfür etmeyen Besiktas'li degildir, çok net.

https://www.youtube.com/watch?v=OBnqceEUaXU&feature=youtu.be

Çevrimdışı doganay

q7 konusunda bence baskan ilimli gibi gosterdi kendisini ,fakat disiplinli ve uygun maliyete gelicekse olabilir dedi.
Almayinca bu sartlar olusmadi diyecek ve q7 severlerin tepkisini cekmeden olayi cozmus olacak. Bence olay budur,
Yoksa baskan mantikli bir insan disiplinsiz davranislarindan dolayi kapinin onune koydugu adami geri alacagini sanmam.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Çevrimdışı Sedat_BJK

Biz mantıksızız rahatsız oluyorsan Okuma bizim yazdıklarımızı :eyes
Biz adami engelliyoruz yorumlarini gormeyelim diye adam birde utanmadan alinti yapiyor. Ilk bi saydirdin ne Besiktasliligimizi biraktin ne bisey de oyle sabir olmaz herzaman..

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Ergin1903

Birbirimize hakaret etmeyelim arkadaslar. Kirmiyalim birbirimizi.

Çevrimdışı TØLGA

Üslubu düzelt 6 yaş büyüğüm senden  :akuma:
yaş yaz oraya madem  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Üslubu düzelt 6 yaş büyüğüm senden  :akuma:

Yazını yazmazsan nasıl bilicez :akuma:

Kaç defa uyarı yapıldı abi yaş yazılsın, hitap ederken kolaylık olsun diye :akuma:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sedat_BJK

Arkadaslar kusura bakmayin. Hicte boyle bir uslupla yorum yazmak istemezdim. hepinizden de ozur dilerim. Ama benim bu adama tahammulum kalmadi. Yorumlarini gormeyeyim diye engelledim, kendisi de gayet iyi biliyor. Adama birsey dedigimiz yok, uzerine alinmis gocunmus boncugum. Ise bak ya..

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı baro19

"Derbide Fernandes'ten sonra Quaresma da oynayamayacak". Bu video'yu izlerken o Kuarejma'ya küfür etmeyen Besiktas'li degildir, çok net.

Arkadaşım derbilerden ve derbi esnasında bu sene ve geçen senelerde başka kırmızı kart gören oyuncularda oldu ATİBA sorumsuzluğu(penaltı  esnasınta) gökhan töre derbi öncesş  küfür, olcay FB karşısında ikinci sarı karttan kırmızı kart, veli kavlak GS maçında kırmızı kart sert hareket yaptı gereksiz yere hepsini mi yollayalım

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Vallahi iftara doğru birbirini vuracak millet.

Ben nolur nolmaz palayı çıkartayım  :lol: :lol:

Çevrimdışı Renton

Gokhanda olaylara karisti kursun falan derbi oncesi kart yedi kufur yuzunden hala basimizin ustunde yeri var cok ornek yazilir
See you in another life,brother.

Çevrimdışı onder23

Çarşı'nın tartışılacağı yer burası değil o yüzden cevap verme ihtiyacı bile duymuyorum.Buyurun Forza'ya veya yolunuz düşerse semte de beklerim oturur etraflıca konuşuruz.

Çarsı nın forza da tartısılabilecegini dusunmek bile komik. Bu konuda biraz doluyum.  Forza kadar anti demokratik bir forum daha bulamazsın.  Bunları yazarken zamanında forza uyeliğim oldugunu ve ihrac edildiğimi de belirtmeliyim.  7 senedir semtte oturuyorum hala da ordayım türkali mahallesinde .  Bir sürü kalpten beşiktaşlı insan tanıdım alt komşum 12 senedir kapalı alttan kombine alan insandır. Çarşı dediğin grup bedava biletin allahını aldı Demirören zamanında kendi gözlerimle kaç defa gördüm bursa maçlarında fener ve gs  maçlarında.  Bunlar benim gördüklerim. Hatta bana bile 'kardeşim haberim olsaydı sana da bilet ayarlardık'  diyen bile oldu.  Bunu forza da dile getirdim diye ihraç edildim söylediğim cümle ise şu 'bedava biletin Allahı Demirören zamanında yapıldı'  bu cümle de kimseyi zan altında bırakmamama isim vermememe rağmen Çarşı büyüklerine iftira atmışım diye ihraç edildim. O yüzden forza yı tartışmak için en guzel yer forza nın olmadığı bir yerdir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Arkadaslar kusura bakmayin. Hicte boyle bir uslupla yorum yazmak istemezdim. hepinizden de ozur dilerim. Ama benim bu adama tahammulum kalmadi. Yorumlarini gormeyeyim diye engelledim, kendisi de gayet iyi biliyor. Adama birsey dedigimiz yok, uzerine alinmis gocunmus boncugum. Ise bak ya..

:kop:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:kop: :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

beyler burası transfer sayfası lütfen sadece transfer konuşulsun rica ediyorum  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Giray Burak

Şu iki tweet tüm düşüncelerime tercüman

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dzutzsak hastagınız Tt olmamış beyler biraz daha twit atın :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Paolo Maldini

Bugün neler oldu özetleyebilecek biri var mı?

Ortalık savaş alanına dönmüş iyi şeyler olmadığı kesin:)

Çevrimdışı ozan m.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı TØLGA

Dzutzsak hastagınız Tt olmamış beyler biraz daha twit atın :bandit:
kaşınma sende istersen?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ergin1903

İstanbul'da yasamiyorum ama mümkün oldugunca deplasmanlara giderim. Zamaninda bu bedava bilet olayina bende sahit oldum ama yeri degil diye detaylandirmamak lazim.

Çevrimdışı doganay

Bugün neler oldu özetleyebilecek biri var mı?

Ortalık savaş alanına dönmüş iyi şeyler olmadığı kesin:)
Transfer konusunda ,dunden farkli birsey olmadi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

kaşınma sende istersen?
Yok hani geçen %95 i istiyor dediğimde tepki göstermiştiniz ya , Hadi Taga destek olunda taraftar hangisini daha çok istiyor Net bir şekilde görmüş olalım :tabe: :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ALI RIZA

Q7 istemeyenlere inat Olcay şahan

Çevrimdışı TØLGA

Yok hani geçen %95 i istiyor dediğimde tepki göstermiştiniz ya , Hadi Taga destek olunda taraftar hangisini daha çok istiyor Net bir şekilde görmüş olalım :tabe: :tabe:
kaşınıyosun işte onu diyosun bak şunu anla çoğu kesim istedi diye o transfer doğru bir transfer olmaz gaz alma transferi olur senin gazını çok güzel aldılar mesala
yönetimsel anlamda ne kadar rahatsız oldugunu biliyordum senin bir transferle unuttunuz hepsini
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK