2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895168 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Alacak yıldız oyuncu kalmadı. Artık düşük maliyetli transferler yapalım da para boşa gitmesin.Seneye alırız bizde yıldızları.Bu sene şampiyon belli.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kadir G.

2019'da sanırım tolere edersek 3 yıl 4. yıl uzamayacak.

Yani iyi niyet sürerse 4.yıl düşüyor diye kalmış aklımda.

Say 4 say :)

Çevrimdışı Hasan Akten

Stopersiz antrenman yapıyoruz adamlar forvetin peşinde ya şaka gibi

Bugün Cenk ve Ömer antrenmanda attıkları gollerle dikkatleri çekti diye bir haber vardı. Takımda stoper olmayınca tabi :lol:

Çevrimdışı Efe

Q7 yi şenol hocada istiyormuş ilginç :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TALAT

bir de herkes ffp'den gelen cezanın transfer bütçesine odaklanmış fakat bizi daha çok zorlayacak olan ve dikkat etmemiz gereken break even calculations denilen yıllık başabaş açığı. bunu da taahhüt ettik ve sınırı geçmemiz lazım. yani bu sene 20m€, gelecek sezon da 10m€'dan fazla zarar etmemiz lazım.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Ersoy

Q7'yi Şenol Hoca istiyorsa zaten bitmiştir.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

e napsın adam. hocam eslemle idare edebilirmisin diye soracaklar bunlar yakında. :)

Çevrimdışı Tugay

Millet Mitroglou'yu beğenmiyor çünkü ismi yok.Çok beğenilen Demba penaltısız kaç gol atmış büyük maçlarda ne yapmış ? Mitroglou şampiyonlar liginde kaç defa Olympiakos'u ipten almış haberleri yok.Şimdi rakibe çelme takacağız diye rvp peşinde oyalanıyoruz.Tamam aldın diyelim kalmış 1,5 ay eksik 5 mevki var hani transferler nerede ? Biz bu kafayla daha çok 3.oluruz.

Çevrimdışı BlackEagle1989

Arkadaslar bu buyuk bomba ROBBEN olmasin ???

Çevrimdışı Kadir G.

Yazık olacak hocaya yaşı genç olsaydı da bi 10-15 sene sonra gelseydi.

Çevrimdışı TALAT

Millet Mitroglou'yu beğenmiyor çünkü ismi yok.Çok beğenilen Demba penaltısız kaç gol atmış büyük maçlarda ne yapmış ? Mitroglou şampiyonlar liginde kaç defa Olympiakos'u ipten almış haberleri yok.Şimdi rakibe çelme takacağız diye rvp peşinde oyalanıyoruz.Tamam aldın diyelim kalmış 1,5 ay eksik 5 mevki var hani transferler nerede ? Biz bu kafayla daha çok 3.oluruz.

ben başından beri mitroya fitim. adamın bedeli belli. yapacağı işler belli. yunanistanda iş yapan adam tr de çok fazla zorlanmaz. bence işi uzatmadan mitroyu bitirmek gerekirdi. adamın yaşı da 27. iki üç sene oynat sat.

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı Kadir G.

Arkadaslar bu buyuk bomba ROBBEN olmasin ???

Patlar o çok yakında durmayalım. :D

Çevrimdışı TALAT

zidane kaç yaşında

Çevrimdışı Ersoy

Ne bileyim Rvp'yi 6 milyon verdiği halde 5 milyon bile vermeyen fenere kaptırandan fazla büyük transferler beklemeyelim. Chicharito iddiaları var,balon.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ALI RIZA

Olcayla Nereye kadar etkisiz eleman olarak takılacaksın @Efe ? oyun sistemi hızlı etkili kolay adam geçebilen oyuncu ve taraftarı stata çekmen lazım...! rakiplerin almış kanatları sen hala olcay ile yallah deyip başlayıp ah vah edeceksin...!

Çevrimdışı Kadir G.

Ne bileyim Rvp'yi 6 milyon verdiği halde 5 milyon bile vermeyen fenere kaptırandan fazla büyük transferler beklemeyelim. Chicharito iddiaları var,balon.

Niye kaptırsın söz alınmış kendisinden. 7-7.5 verirlerse de güle güle iyi kazık atmış oluruz.

Çevrimdışı mert_

febenin 5 milyon bile vermediğini kim söyledi ki  :)

Çevrimdışı BlackEagle1989

van persie'ye verilecek paraya yazik... git iki stoper ve kaleci al bu sezon rahat edelim ben ona bile raziyim..

ama tabi hayallar 10 Numara formasiyla Arjennn!!!! ROBBEN!!!  :ebebe:

Çevrimdışı Tugay

Şunu da belirtmem gerekiyor isim yapmış bütün forvetler bizde iş yapar sanıyoruz ama yanılıyoruz.Demba son vuruşları iyi olmasa elimizde patlardı adam fizik olarak yerlerde sürünüyordu.Bize kum pistte koşacak at lazım.Sırf bu nedenden dolayı bile Mitroglou,Mbokani ikilisinden birisini isterdim.

Çevrimdışı Ersoy

febenin 5 milyon bile vermediğini kim söyledi ki  :)
4.7 diyorlardı abi.duyumcular.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı F1903

Tahmin ediyorum ki ben de dahil Quaresma transferine karsi cikan hemen herkes Q7'nin dogal yeteneklerinin ust duzey oldugu konusunda hemfikir.

Quaresma ile ilgili sikinti daha cok isin mental yonu. Istikrarsiz, devamliligi yok, sorunlu bir karakteri var. Mac icinde rakibine ya da hakeme kizip sacmalayabiliyor. Takimini eksik birakiyor.

Beşiktaş ile ilgili beni gecen sezon en cok mutlu eden nokta takim icindeki birlik, arkadaslik ve takim kimyasiydi. Q7'nin ariza cikarip bu atmosferi bozmasindan korkuyorum. Adam buyuk risk.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

F.Doğan'ın yazdıklarından anladığım RVP olmazsa ki %99 olmaz forvete öyle yıldız bir isim alınmayacak.Yönetim tepkileri düşünüp RVP işini ciddiye alabilir ama bu Fener'e bulaşmak hiç mantıklı değil lobisiyle sezon içinde anamızı ağlatırlar.RVP'yi ilk başta biz kafalayabilseydik bu iş olurdu.Ancak şuan olmasını istemiyorum.
Macar'ı bitirdikleri halde almıyorlarsa çok büyük hata ederler.

Çevrimdışı Hasan Akten

4.7 diyorlardı abi.duyumcular.

17 diyen de var :D Yarın belli olur herhalde ne kadar verecekleri

Çevrimdışı TALAT

17 diyen de var :D Yarın belli olur herhalde ne kadar verecekleri

17 muhtemelen 3 yıllıktır