2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12888999 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Akten

Rvp savaşı çıktı resmen, bizim yöneticiler tek kelime konuşmaz mı ya :akuma:

Çevrimdışı Easthanbool

Amkspor‏@Amkspor
SON DAKİKA | Fenerbahçe Robin van Persie transerinde mutlu sona ulaştı ve imzalar atıldı. Resmi açıklama yarın yapılacak. Detaylar geliyor..
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı mert_

bence her sosyal medya transfer haberi için yönetimden yalanlama beklememek lazım. nasıl transfer haberlerinin önceden basına sızdırılmasını istemiyorsak, yalanlama da yapılmamalı.

transfer yalanlaması eskidendi. bir iki gazete ya da kanalda aynı yıldız futbolcunun ismi çıkar bütün transfer dönemini meşgul eder yönetimlerde mecburen yalanlardı.

fakat sosyal medyanın da oluşması ile bir günde gündem değişmekte, yeni yeni isimler ortaya atılmakta. bunun önünü alamazlar
dediklerin doğru fakat bu durum farklı, sabahtan beri tivitırda makara yapıyoruz ama ciddi ciddi olaya kendilerini kaptıranlar var artık iyice suyu çıkmadan bir açıklama yapılsa iyi olacak :) tadında bırakmak lazım :)

Çevrimdışı Ersoy

"Gerçekten" RvP Beşiktaş'ı istiyorsa ve United Vodafone'a hayır diyemiyorsa bu iş olmuştur bile.Olduysa da yapsınlar açıklamayı yorulduk gerçekten.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kadir G.

Rvp başta olmak üzere durum nedir?

İmaj için istiyorum bu transferi boş adamda değil. Quaresma isteyenlere de derman olur.

Çevrimdışı dlcs

Amkspor‏@Amkspor
SON DAKİKA | Fenerbahçe Robin van Persie transerinde mutlu sona ulaştı ve imzalar atıldı. Resmi açıklama yarın yapılacak. Detaylar geliyor..

Bu gazeteleri bir telaş aldı sürekli imzalar atıldı haberi yapılıyor  :super:

Çevrimdışı Ersoy

Amkspor‏@Amkspor

Yapmayın bizimki de kalp.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Karabay

İşte bende bundan bahsettim. Bu kadar korkak olmayın dediler bana :)
beyler halihazırda adamlar bizim bütün transferlere sulanmıyormu?

Çevrimdışı mert_

Rvp olmak üzere durum nedir?
sıfır transfer ile kapattık bugünü de :)

Çevrimdışı Kemal

Bugün bir haber okudum ,Manu : böyle bir transfer olacaksa bizden duyarsınız , şeklinde.

Gerçekten bu Nanide de oldu, bu Fb sanki Karabukten topçu alıyor,  açıklamalar bildirimler , Manu yönetimi sktiri çekebilir , koca M.United birden ters teper 3 e 5 e bakmaz. Aziz Yıldırım falanda sklemezler. Keşke bu tepkiyi gorseler Ingilizlerden.

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Kemal

Bu taraftara artık kimi begendirecek bu yönetim bende bunu merak ediyorum :)

Çevrimdışı TALAT

dediklerin doğru fakat bu durum farklı, sabahtan beri tivitırda makara yapıyoruz ama ciddi ciddi olaya kendilerini kaptıranlar var artık iyice suyu çıkmadan bir açıklama yapılsa iyi olacak :) tadında bırakmak lazım :)

bende farkındayım ama yöneticilerin çık yalanlama yapmaması bence bizim diğer transfer harekatının da sessiz yürütülmesini sağlıyor.

sonuçta herkes insan. bir yönetici çıkıp deseki biz rvp ile ilgilenmiyoruz tamam eyw ama ağzından başka bir şey kaçırmayacağı ne malum. sonuçta bu yönetimin yaptığı ya da yapmaya çalıştığı en güzel iş transfer gizliliği.

belki basın rvp ile ilgilenirken biz alttan alta bambaşka bir isimi bitiyoruz.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı safa burak

Kullandigimiz ifadelere keske biraz daha dikkat etsek. Bunlar katlanarak artiyor ve maalesef forumun kalitesi de dusuyor.

Çevrimdışı Hasan Akten

Şaka bir yana ligin başlamasına kaldı 30 küsur gün. Ligi 3. sırada bitirmiş bir takım olarak, rakiplerimiz kadrolarını güçlendirirken biz tek yıldızımız olan Demba'yı gönderdik, daha yerine adam alamadık. Rakipler güçlendi biz yerimizde bile saymıyoruz.

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şaka bir yana ligin başlamasına kaldı 30 küsur gün. Ligi 3. sırada bitirmiş bir takım olarak, rakiplerimiz kadrolarını güçlendirirken biz tek yıldızımız olan Demba'yı gönderdik, daha yerine adam alamadık. Rakipler güçlendi biz yerimizde bile saymıyoruz.

:claps: :claps:

Yeteeeerr diye bağırası geliyo insanın.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı safa burak

Bu arada forumdaki abilerimiz in bildigi ekstra bir sey var mi mesajlar cok ust uste gelince hepsi okunmuyor gozden kacmis olabilir

Çevrimdışı Gorgaze

RVP gelir ya da gelmez. Sen teklifini vermişin fenevin üstüne olur olmaz. Önemli olan fiyatı arttırıp adamların bitmiş denilen bir transferini zora sokmak. hiç alakamız olmasa zaten yalanlardı, yönetim bunu düşünemiyor mu?. Demek ki ortada bir teklif var. Neden resmi açıklamayla inkar etsin. Rvp feneve giderse neden madara oluyoruz onu anlamadım ben.
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı Ersoy

Ver müzüğü...

[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2015, 01:02:48 mert kcptl ]
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Deniz

Bugün gördüğüm en güzel yorum  :claps: :claps:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2015, 01:12:04 atalay ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 01:02:01
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı canU

Ya bir de harbi bir eziklik oluşmuş üzerimizde anlıyorum kimse gaza gelip sonra salak durumuna düşmek istemiyor da. Fenerle girdiysem girdik fener kim allah aşkına alır döner başkan. Aziz istediği transfere sulansın bu çalımı yedikten sonra istediğini yapsın. Psikolojik üstünlük üstünlük dedik hep e şimdi sen adamı gömeceksin yere. Biz Beşiktaş'ız istersek alır döneriz.

Çevrimdışı Tolga

Şu takıma Remy-Douglas-Toloi-Dsudzsak alınsın başka transfer istemiyorum artık.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...