2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12870040 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Fr1xsivE

madem boyle 6. Haftaya bu stadi yetistireceksin baskan madem boyle yapiyorlar sende gerekeni yap arti onumuzde zaman var 6. Haftayi vodafone da oynamaliyiz

Malesef . Catının kalkması 1.5 ay . Kalktıktan sonra cimin serilip hazır hale gelmesi 75 gün.

Yani en erken Kasım basında acılır bence buda en iyi ihtmal
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Hicks

Geçen sene çok puanımız çalındı, kimse ağzını açmadı. Hala transfer, hoca takım diyen var, önce bunun önüne geçmek lazım. Şampiyon olmak için gereken nedir PUAN, en çok puanı neden kaybetmişsin, oyuncu hatası, hoca hatası, hakem hatası? HAKEM HATASI... Demek ki senin önce buna müdahale etmen lazım, şampiyonluğunu çaldırmayacaksın, bu kadar açık ve net...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı aa1903

Fikret Orman'a laf edenler önce bir kendinize gelin. Kendisi İngiltere'de transferle uğraşıyor. Stad mı yapacak, transferle mi uğraşacak, şaibeli ligi mi düzeltecek. sistemin böyle olduğunu yeni mi anladınız. düzeni tek bir adamın değiştireceğini mi düşünüyorsunuz. her bir haltta at pası Başkana. bu kadar basit mi!

abi ben laf ediyorum fikret orman'a. başkan seçildiyse bütün bunları göz önüne alacaktı. evet hepsini yapacak. yönetimini ona göre kuracak. tek başına yapsın demiyoruz zaten. iftarlara biraz az katılır, televizyonlara biraz daha az röportaj verirse belki yapabilir bunları.

Çevrimdışı Kutay

fb maçına kadar araya milli takım arası falan girmiyor mu hiç  :s20: :s20:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi Samet Ç

Fikret Orman'a laf edenler önce bir kendinize gelin. Kendisi İngiltere'de transferle uğraşıyor. Stad mı yapacak, transferle mi uğraşacak, şaibeli ligi mi düzeltecek. sistemin böyle olduğunu yeni mi anladınız. düzeni tek bir adamın değiştireceğini mi düşünüyorsunuz. her bir haltta at pası Başkana. bu kadar basit mi!
Statta başkan mı çalışıyor ? Transferleri başkanın mı yapması gerekiyor ? Millete beyaz yalanlar söyleyen kim çık doğruyu konuş devre arası açılacak de hiç kimse bir şey demez. Ama bizim başkan 2-3 bin kombine 10 tane de fazladan loca satacağım diye taraftarı kandırıyor sonra tabi ki eleştirir millet. Neyse konu dışı yapmayayım daha fazla.
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2015, 17:05:24 Samet Ç ]

Çevrimdışı Tolga

geçen sene biliç ve yanından hiç ayırmadığı derbi mantalitesi de vardı ama

Bilic en büyük etkendi kabul ama tek neden bu değil.

Sahaya çıkarken psikolojik olarak takım dahil camianın büyük bölümü çok gergin çıkıyor ve genel olarak üzülen hep biz oluyoruz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

bu sene içerdeki derbilerde çatır çatır oynar kazanırsın
sonrasını onlar düşünsün...

gerçi bu dediklerimin olması için de 5-6 transfer gerekecek  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Renton

Baskanimiza guvenebilsek 20 eylulde gececegimizi bilsek fener maci arenada oynanir zaten 26eylulde  olur derbi

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Türkay

MHK'den memnunuz diyen Fikret Orman değil miydi?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı BavyeraKartali

Bizim Lobimizin olmadigi bir gercek ve maalesef bizi bu 3 lü nün disina atip 2 büyük kalma savdasi hep vardi ! medya onlarda olunca baskanlari da kisiliksiz olunca hak aramayi illegal ve hakliyi ezerek yapinca orata olan soncuk cokta abest durmuyor.O yüzden hala 3. dünya ülkesiyiz !!!
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı federo

malesef kötü kura.

havalar sıcak agustos ayında Ts maçını Olimpiyatta 70 bine oynayalım bence ama zemin için şimdiden bakım yapmaya başlasınlar sonra bu nedir demeyelim. 6. hafta Fener maçını da başkanın verdiği tarihe bakarsak Vodafone da oynuyoruz  :) :ebebe: diyemiyorum malesef onu da Olimpiyatta  :bawling: :bawling:

Çevrimiçi Samet Ç

Bir derbi maçı için (3 puan)

İyi takım kurmayalım diyorsunuz.

Bu nasıl bir düşünce?  :lol:
Hiç sorma İnönü'de sanki her maç Fb'yi Gs'yi tokatlıyorduk. Adam gibi takım kur hepsini yenersin.   :D

Çevrimdışı Ergin1903

Fener maci eylülün son haftasi, mümkün degil yetişmesi.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Aslında ne stat Başkanın işi, tesislerden sorumlu yönetici var.

Ne transfer başkanın işi( bu iş için profesyonel tutarsın yapar yada erdal torunoğullarına sınırsız yetki verirsin yapar)

Stadı ben yapıyorum, oyuncuları ben izliyorum diyorsa başkan, e bende ondan bekleyeceğim bundan doğal ne olabilir.

Birşey de diyen yok halbuki. Ekstra ekstra ekstra çalışıp o stadın 2.5 ayda maç oynanır hale gelmesi lazım.

Çevrimdışı Çağatay

Bilic en büyük etkendi kabul ama tek neden bu değil.

Sahaya çıkarken psikolojik olarak takım dahil camianın büyük bölümü çok gergin çıkıyor ve genel olarak üzülen hep biz oluyoruz.

işte bu da geçmişte yaşananlardan ders çıkarmamakla alakalı
inşallah hoca ile bu sıkıntıdan kurtuluruz başka bir yol gelmiyor aklıma

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Arkadaşlar lütfen ne olimpiyatı ya? nereden çıkartıyorsunuz olimpiyat işini? Başakşehir bildirilsin tff ye, ts maçıda fb maçıda, uefa maçlarıda orada oynansın.

Çevrimdışı Tolga

Derbiler dışındaki maçlara odaklanıyorum bu sezon.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

çekeceğiniz kurayı seveyim ben gidiyorum   :D

Çevrimdışı Kutay

şu twet e bakın ya

https://twitter.com/cuneytGkalamis/status/619138580028477440
sevinsinler bakalım cl de geçen sene 4' er 4'er yiyorlardı bu sene 5'er 6'şar yiyecekler
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Emeği geçenlerin Allah belasını versin.

Böyle iş olmaz, olamaz bu nedir ya?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

6.hafta maçları 25,26,27 Eylül'de oynanacak.

Stat 20 Eylül'de açılıyordu, öyle değil mi?  :D

Görelim, bakalım!

Çevrimdışı Kemal

Size olacağı yazayım aylar sonra alıntılarsınız, bu arada bu nasıl Beşiktaşlılık - bu ne karamsarlık diye de şimdi eleştirmeyi unutmayın .

- Şuan isyan olur, böyle hakkımız yeniyor falan diye bağrışırız.

- Akabinde, bir gaz gelir ''UMUDUMUZU BİZDEN SÖKÜP ALAMAZLAR '' falan başlarız, biz Arsenale Liverpoola naaptıklar başlar.

- Bir gazla olimpiyatı doldururuz

- Beğenmediğiniz yıldızlar , elek yapıverirler bizimkileri.

- Sessizlik olur, moraller çöker.

Buda böyle dejavu olup gider, bakalım belki Camiadan bir gün Kurtarıcı çıkar da bizde gün yüzü görürüz.

Alın birde kalın yazdım .

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı fatihsahin

futboldan daha çok masa işleri konuşulması ne kadar acı bir durumdur. Her yerde olduğu gibi burada da parayı veren düdüğü çalıyor malesef
siyah beyaz