Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dostum bana nerdeyse pürüz kalmadı diye haber geliyor ben yanıltmayayım kimseyi de yazma cesareti bulamıyorum.Sendeki bu özgüven nereden geliyor söyle bakalım
Transfer Merkezi ⚽ @TransferMerkez 47 sn.47 saniye önceÖZEL // Beşiktaş, Gremio'da oynayan stoper Rhodolfo ile prensipte anlaştı. Kulübü ile bonservis pazarlıkları sürüyor. Aradaki fark 2M Euro.Bonservisi ne kadarmış ki?????????
@Çağrı inşallah olur gerçekten duyduğun yer inşallah sağlamdır
Sağolasın @can1903 sayende Çağrı nın dili çözüldü. Demek arasıra zarf atmak lazımmış @Çağrı
Baya sağlam yerden duyum aldım da aynısı Linnes'te bir kere yaşadığımız için mecbur susuyoruz Şuan ağırlık forvette onu bitirmeye çalışıyorlar öncelikle.
@Çağrı yani şu mu , Macar bitirilmiş artık forvete yönelmişler?
Ara pası attım gole gidiyoruz
Bak önce forvet haberinin geleceğini de öğrenmiş olduk. Bu arada @Çağrı kardeşim eminim benim gibi buradaki herkesin senin samimiyetine inancı tamdır. Duyumlarını çekinmeden söyle . Yazdıkların neden bilmem bir hoşluk yarattı bende ara sıra pembe olur beyaz olur yalan bile söyleyebilirsin
onda isim belli mi @Çağrı
@Kemal abi yorum yok Emin olmadna söylediğimiz her şey kasıp kavurdu sonradan