2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12912643 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

rhodolfo konusunda @atalay haklı çıkacak sanırım  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Melekcik

Dostum bana nerdeyse pürüz kalmadı diye haber geliyor ben yanıltmayayım kimseyi de yazma cesareti bulamıyorum.

Sendeki bu özgüven nereden geliyor söyle bakalım :)
@Çağrı inşallah olur gerçekten duyduğun yer inşallah sağlamdır :tabe:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı yigitcan1903

Dostum bana nerdeyse pürüz kalmadı diye haber geliyor ben yanıltmayayım kimseyi de yazma cesareti bulamıyorum.

Kuvvetle muhtemel twitterdan

Çevrimdışı Kemal

Transfer Merkezi ⚽ ‏@TransferMerkez  47 sn.47 saniye önce
ÖZEL // Beşiktaş, Gremio'da oynayan stoper Rhodolfo ile prensipte anlaştı. Kulübü ile bonservis pazarlıkları sürüyor. Aradaki fark 2M Euro.

Bonservisi  ne kadarmış ki?????????

3 m euro :D

Çevrimdışı can1903

Olmayacak bence Afellayı alırlar ucuz diye sadece öngörü bu. İnşAllah temennim Dzsudzsak olur  :eyes
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı yigitcan1903

ÖZEL // Beşiktaş, Gremio'da oynayan stoper Rhodolfo ile prensipte anlaştı. Kulübü ile bonservis pazarlıkları sürüyor. Aradaki fark 2M Euro.

2m euro  :evillol:

Çevrimdışı atalay

Konvansiyonel medya sürekli 2 hafta geriden geliyor.  :D

Decoder eski.

Çevrimdışı Kemal

şimdi de başkanın getirmeye çalıştığı yıldız ibrahimoviç söylentileri çıktı , Allahım gerçekten beyin bedava .

Çevrimdışı Çağatay

aradaki fark 2M ise bizimkiler 1.5 mi teklif ettiler acaba :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı can1903

Şenol Güneş kimseye benzemez , bi istifa etse ortalık karışır. Acilen transferler açıklanmalı yine ölü gibiyiz  :tabe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2015, 15:03:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı inşallah olur gerçekten duyduğun yer inşallah sağlamdır :tabe:

Baya sağlam yerden duyum aldım da aynısı Linnes'te bir kere yaşadığımız için mecbur susuyoruz :)

Şuan ağırlık forvette onu bitirmeye çalışıyorlar öncelikle.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sağolasın @can1903 sayende Çağrı nın dili çözüldü. Demek arasıra zarf atmak lazımmış @Çağrı  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2015, 15:04:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Sağolasın @can1903 sayende Çağrı nın dili çözüldü. Demek arasıra zarf atmak lazımmış @Çağrı  :evillol:

:kop: :kop:

:us:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Ara pası attım gole gidiyoruz

Çevrimdışı Kemal

Baya sağlam yerden duyum aldım da aynısı Linnes'te bir kere yaşadığımız için mecbur susuyoruz :)

@Çağrı  yani şu mu , Macar bitirilmiş artık forvete yönelmişler?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2015, 15:06:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Sabah Yiğitcan'ın farkındalık yaratmasından sonra artık burada isyana kalkanı direk ıslak sopayla indiriyoruz  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Melekcik

onda isim belli mi @Çağrı
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2015, 15:07:31
  • Beşiktaş / Bodrum

@Kemal abi yorum yok :D

Emin olmadna söylediğimiz her şey kasıp kavurdu sonradan  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sarp

Markaj geldiiiii  :upto:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ara pası attım gole gidiyoruz

Bak önce forvet haberinin geleceğini de öğrenmiş olduk. Bu arada @Çağrı kardeşim eminim benim gibi buradaki herkesin senin samimiyetine inancı tamdır. Duyumlarını çekinmeden söyle . Yazdıkların neden bilmem bir hoşluk yarattı bende ara sıra pembe olur beyaz olur yalan bile söyleyebilirsin  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağatay

@Çağrı nın bug ını bulduk beyler yüklenin  :outtahere:

Remy hayatta gelmez dimi çağrı  :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı can1903

Bak önce forvet haberinin geleceğini de öğrenmiş olduk. Bu arada @Çağrı kardeşim eminim benim gibi buradaki herkesin senin samimiyetine inancı tamdır. Duyumlarını çekinmeden söyle . Yazdıkların neden bilmem bir hoşluk yarattı bende ara sıra pembe olur beyaz olur yalan bile söyleyebilirsin  :evillol:
Duyum vermeyen fenerli olsun  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2015, 15:09:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

@Kemal abi yorum yok :D

Emin olmadna söylediğimiz her şey kasıp kavurdu sonradan  :D

@Çağrı ,  5 günün kaldı olmasında Köyiçinde restauranta oturucaz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bence @Çağrı abi macarın analizine başlamıştır bile :naughty: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."