Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam gençler... kaç kelepçe takıldı bugün ana halatlara?
Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma’nın yurt dışında yaşayan Ertan Göksu isimli bir şahıs ile İngiltere’deki Stellar firması üzerinden transferler yaptığını iddia eden Barış Ekici, “Süleyman Hurma, Ertan Göksu ile çalışıyor. Ertan Göksu, yönetici gibi girip çıkıyor kulübe. Menajerliğini istediği oyuncuya bastırıyor. Menajer, nasıl olur da kulübe yönetici gibi dalar ve baskı yaptırır?”Paylaşıyorlar mı?Barış Ekici, yaptığı açıklamasında “Süleyman Hurma “Şu futbolcuyu al getir. İstiyoruz” diyor. Ertan Göksu da, alıp getiriyor. Komis yonu paylaşıyorlar. Sonra da Hurma, oyuncuya menajerliğini vermesi için baskı yapıyor. Bir çok oyuncuyu bu şekilde getirdiler. Eğer yürekleri varsa, satılan oyunculardan gelen paranın tamamının kulübün kasasına girdiğini belgeleriyle ispatlasınlar. Belgeleriyle ispat edilmediği takdirde buna inanmıyor olacağız” iddiasında da bulundu.
Tosic ve Beck'in menejeri kim Ertan Göksu mu? değilse çok da üzerine konuşmaya gerek yok.
Transfer nöbetçisinin günlüğüSabah saatlerinde sessiz ama gergin bekleyişÖğleye doğru,sahura kadar transfer bekleyen nöbetçilerin uyandıklarında kap göremeyince dellenmelerini müteakip Çağrıdan birer doz açıklama Öğleden sonra dozun etkisi geçince transfersizlikten başta yönetim tüm dünyaya atarlanan nöbetçileri zapt etmeye çalışma (Birkaç muhtemel zayiat)Varsa bir miktar duyum enjeksiyonuİftara doğru orucun başa vurmasıyla yine bi elektriklenme hali,Çağrıdan sükunete ve sabra davet (Tercihen Q7 dövüşmesi ya da renkli transferlerden ve "kap"larından doğan ayaklanma girişimi)İftar iyice yaklaşırken enerji düşüşü ve gelen kokulara odaklanma dolayısıyla biraz rahatlamaYemek sonrası şarj edilen nöbetçilerin duyum etkileriyle tam gaz bekledikleri oyuncuların videolarını paylaşması,ümitlerde gözle görülür yükselmelerGece duyum yoğunluğuyla kap umudu olan nöbetçilerin sabaha yaklaştıkça "galiba olmıcak fenere gassaraya bak ","FO yapamaz zaten,beceriksiz yönetim,ben olsam şunu 3'e satar bunu 2'ye alırdım lanet olsun bu hayat lanet olsun her şeye dııırrı dııırrıı" nidaları arasında sızması ve kapanış
abi burada takımın ana hatlarına adam takmaya çalışıyoruz biz ama oda olmuyor
@BesiktasBrigade 2 dk.2 dakika önceSÖYLENTİ | Demba Ba'nın transfer ücreti kulübümüze bugün ulaştı. Bugün itibariyle transferde somut adımlar atılması bekleniyor.
lens mi? dzsudzsak mı? @Çağrı dzsduzsak hayranlığın olmadan cevap ver ama
çok güldüm bu söylentiye pazardan elmamı alıyoruz ? başkan nakit alırsak daha ucuz alırız dedi heralde bari akşam gitsinler akşam pazarı daha uygun olur fiyatlar
Kimin hangi menajerle çalıştığı beni ilgilendirmiyor.Kaliteli futbolcu aldıktan sonra sıkıntı yok.İş yönetimde bitiyor.
Bu arada söliyim Dzsudzsak olmaz.
@Çağrı Glen Johnson | Başaramadı.
Dostum bana nerdeyse pürüz kalmadı diye haber geliyor ben yanıltmayayım kimseyi de yazma cesareti bulamıyorum.Sendeki bu özgüven nereden geliyor söyle bakalım
Transfer Merkezi ⚽ @TransferMerkez 47 sn.47 saniye önceÖZEL // Beşiktaş, Gremio'da oynayan stoper Rhodolfo ile prensipte anlaştı. Kulübü ile bonservis pazarlıkları sürüyor. Aradaki fark 2M Euro.Bonservisi ne kadarmış ki?????????