2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12911883 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

selam gençler... kaç kelepçe takıldı bugün ana halatlara?
abi burada takımın ana hatlarına adam takmaya çalışıyoruz biz ama oda olmuyor  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı forzatunga

Tosic ve Beck'in menejeri kim Ertan Göksu mu? değilse çok da üzerine konuşmaya gerek yok.

Çevrimdışı Hicks

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma’nın yurt dışında yaşayan Ertan Göksu isimli bir şahıs ile İngiltere’deki Stellar firması üzerinden transferler yaptığını iddia eden Barış Ekici, “Süleyman Hurma, Ertan Göksu ile çalışıyor. Ertan Göksu, yönetici gibi girip çıkıyor kulübe. Menajerliğini istediği oyuncuya bastırıyor. Menajer, nasıl olur da kulübe yönetici gibi dalar ve baskı yaptırır?”

Paylaşıyorlar mı?
Barış Ekici, yaptığı açıklamasında “Süleyman Hurma “Şu futbolcuyu al getir. İstiyoruz” diyor. Ertan Göksu da, alıp getiriyor. Komis yonu paylaşıyorlar. Sonra da Hurma, oyuncuya menajerliğini vermesi için baskı yapıyor. Bir çok oyuncuyu bu şekilde getirdiler. Eğer yürekleri varsa, satılan oyunculardan gelen paranın tamamının kulübün kasasına girdiğini belgeleriyle ispatlasınlar. Belgeleriyle ispat edilmediği takdirde buna inanmıyor olacağız” iddiasında da bulundu.

Alıntı:

Son yıllarda Beşiktaş’ın yaptığı transferlere bakıldığında menajer Ertan Göksu ismini duymayan kalmadı. Başkan Fikret Orman’ın yakın arkadaşı olan Ertan Göksu sosyal medyada Fikret Orman’ın Jorge Mendes’i diye anılıyor.

Beşiktaş taraftarları neredeyse her transferde ismi geçen Ertan Göksu’dan gelecek haberleri bekliyor.

Slaven Bilic’in de menajeri olan Ertan Göksu’nun Beşiktaş’a transfer ettiği Eneramo, Opare ve Dusco Tosic’in ardından şimdide Kostas Mıtroglu için büyük çaba göstermesi taraftarlar tarafınfan sosyal medya’da büyük tepki gördü.

Önder Özen Beşiktaş’ta çalıştığı dönemde Ertan Göksu’nun takım uçağıyla seyahat etmesi ve takımın kamp yaptığı otelde kalmasından son derece rahatsız olduğunu dile getirmişti. Ayrıca Ertan Göksu’nun şike davasında Aziz Yıldırım ile yaptığı telefon görüşmeleri ile anılması taraftarlar tarafından hoş karşılanmamasının başlıca sebeplerinden.
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Tosic ve Beck'in menejeri kim Ertan Göksu mu? değilse çok da üzerine konuşmaya gerek yok.

Tosic ertan goksunun oyuncusu

Çevrimdışı Oktay A.

Transfer nöbetçisinin günlüğü

Sabah saatlerinde sessiz ama gergin bekleyiş

Öğleye doğru,sahura kadar transfer bekleyen nöbetçilerin uyandıklarında kap göremeyince dellenmelerini müteakip Çağrıdan birer doz açıklama

Öğleden sonra dozun etkisi geçince transfersizlikten başta yönetim tüm dünyaya atarlanan nöbetçileri zapt etmeye çalışma (Birkaç muhtemel zayiat)

Varsa bir miktar duyum enjeksiyonu

İftara doğru orucun başa vurmasıyla yine bi elektriklenme hali,Çağrıdan sükunete ve sabra davet (Tercihen Q7 dövüşmesi ya da renkli transferlerden ve "kap"larından doğan ayaklanma girişimi)

İftar iyice yaklaşırken enerji düşüşü ve gelen kokulara odaklanma dolayısıyla biraz rahatlama

Yemek sonrası şarj edilen nöbetçilerin duyum etkileriyle tam gaz bekledikleri oyuncuların videolarını paylaşması,ümitlerde gözle görülür yükselmeler

Gece duyum yoğunluğuyla kap umudu olan nöbetçilerin sabaha yaklaştıkça "galiba olmıcak fenere gassaraya bak  :bawling:","FO yapamaz zaten,beceriksiz yönetim,ben olsam şunu 3'e satar bunu 2'ye alırdım lanet olsun bu hayat lanet olsun her şeye dııırrı dııırrıı" nidaları arasında sızması ve kapanış

:lol: :lol: :lol: :evillol: :evillol: :evillol: :D :D :D :kop: :kop: :kop: :kop: :claps: :claps: :claps:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı fore_kazık

abi burada takımın ana hatlarına adam takmaya çalışıyoruz biz ama oda olmuyor  :biggrinking:

farkındayım...  kap veya duyum olmayınca canım sıkıldı. konu dışı yapayım dedim  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

tosiç'in menajeri o beck bilmiyorum  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı JoseDemba

@BesiktasBrigade  2 dk.2 dakika önce
SÖYLENTİ | Demba Ba'nın transfer ücreti kulübümüze bugün ulaştı. Bugün itibariyle transferde somut adımlar atılması bekleniyor.
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı can1903

Arkadaşlar , Ertan Göksu Beşiktaş'ta bütün görüşmeleri yürüten adam heralde , anlaşmayı filan o yaptırıyor  :eyes
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı fore_kazık

SÖYLENTİ | Demba Ba'nın transfer ücreti kulübümüze bugün ulaştı. Bugün itibariyle transferde somut adımlar atılması bekleniyor.

çok güldüm bu söylentiye  :D

pazardan elmamı alıyoruz ? başkan nakit alırsak daha ucuz alırız dedi heralde  :evillol: bari akşam gitsinler akşam pazarı daha uygun olur fiyatlar  :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2015, 14:49:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
lens mi? dzsudzsak mı?  @Çağrı

dzsduzsak hayranlığın olmadan cevap ver ama  :evillol: :evillol:

Susak :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2015, 14:50:40
  • Beşiktaş / Bodrum

Kaç yaşında bu hesabın sahibi  bu da belli olmuş oldu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma’nın yurt dışında yaşayan Ertan Göksu isimli bir şahıs ile İngiltere’deki Stellar firması üzerinden transferler yaptığını iddia eden Barış Ekici, “Süleyman Hurma, Ertan Göksu ile çalışıyor. Ertan Göksu, yönetici gibi girip çıkıyor kulübe. Menajerliğini istediği oyuncuya bastırıyor. Menajer, nasıl olur da kulübe yönetici gibi dalar ve baskı yaptırır?”

Paylaşıyorlar mı?
Barış Ekici, yaptığı açıklamasında “Süleyman Hurma “Şu futbolcuyu al getir. İstiyoruz” diyor. Ertan Göksu da, alıp getiriyor. Komis yonu paylaşıyorlar. Sonra da Hurma, oyuncuya menajerliğini vermesi için baskı yapıyor. Bir çok oyuncuyu bu şekilde getirdiler. Eğer yürekleri varsa, satılan oyunculardan gelen paranın tamamının kulübün kasasına girdiğini belgeleriyle ispatlasınlar. Belgeleriyle ispat edilmediği takdirde buna inanmıyor olacağız” iddiasında da bulundu.

@Çağrı Glen Johnson  :eyes | Başaramadı.

Çevrimdışı TØLGA

çok güldüm bu söylentiye  :D

pazardan elmamı alıyoruz ? başkan nakit alırsak daha ucuz alırız dedi heralde  :evillol: bari akşam gitsinler akşam pazarı daha uygun olur fiyatlar  :kop: :kop:

demba'dan bütün para peşin alınmadı yanlış bilgi değise 7 milyon peşin gerisi taksitle diye duydum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tugay

Kimin hangi menajerle çalıştığı beni ilgilendirmiyor.Kaliteli futbolcu aldıktan sonra sıkıntı yok.İş yönetimde bitiyor.

Çevrimdışı JoseDemba

Ntvspor canlı beyler Övünç Özdem
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı can1903

Bu arada söliyim Dzsudzsak olmaz.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TØLGA

Kimin hangi menajerle çalıştığı beni ilgilendirmiyor.Kaliteli futbolcu aldıktan sonra sıkıntı yok.İş yönetimde bitiyor.
sıkıntı orada zaten bendaha o adamın kaliteli biri getirdiğini görmedim  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Amacı ne bunun şimdi?

Bunu yazarken ne düşündün de yazdın? :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2015, 14:55:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2015, 14:56:23
  • Beşiktaş / Bodrum

Dostum bana nerdeyse pürüz kalmadı diye haber geliyor ben yanıltmayayım kimseyi de yazma cesareti bulamıyorum.

Sendeki bu özgüven nereden geliyor söyle bakalım :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Transfer Merkezi ⚽ ‏@TransferMerkez  47 sn.47 saniye önce
ÖZEL // Beşiktaş, Gremio'da oynayan stoper Rhodolfo ile prensipte anlaştı. Kulübü ile bonservis pazarlıkları sürüyor. Aradaki fark 2M Euro.

Bonservisi  ne kadarmış ki?????????

Çevrimdışı TØLGA

Dostum bana nerdeyse pürüz kalmadı diye haber geliyor ben yanıltmayayım kimseyi de yazma cesareti bulamıyorum.

Sendeki bu özgüven nereden geliyor söyle bakalım :)
remy geliyo mu remy onu söyle  :evillol: :evillol:
kiralık flen farketmez
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Sarp

Santrafor yıldız olmalı. Rvp ile ilgili çalışma hala sürüyor.
Remy için kiralık formülü var.
Herkes Fb ve Gs transferlerini konuşuyor Beşikta'tan bir hamle bekliyoruz.
(Övünç'ün kampı takip eden muhabirler ile röportajından)
Ntv Spor

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2015, 14:58:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Transfer Merkezi ⚽ ‏@TransferMerkez  47 sn.47 saniye önce
ÖZEL // Beşiktaş, Gremio'da oynayan stoper Rhodolfo ile prensipte anlaştı. Kulübü ile bonservis pazarlıkları sürüyor. Aradaki fark 2M Euro.

Bonservisi  ne kadarmış ki?????????

Biz 2 veriyoruz onlar 4 istiyor demek  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli