2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12909763 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tahsin Ç.

@yigitcan1903 kardeşim helal olsun be vallaha sabah 8 den beri okudukça bozulan moralimi tek mesajla şarjladın düzelttin, beck sonsrası bu güne kadar sessizlik icinde gecen transfer sayfasında yaşananlar bu karar mı güzel özetlenir, bravo.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2015, 13:22:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ben 21.5 değil 18 olarak bakarım olaya.
Onunda 2 si gitti zaten kaldı 16

Kale on libero 2stoper 1 sol açık 1 forvet demektir bu.6transfer yapar.

Her halükarda bir oyuncu daha satmak zorundayız. Milosevic mi olur töre mi olur sosa mı olur bilmiyorum.
Boyle kalecisiz sağlam on liberosuz, iki sağlam stopersiz girilecek ligi ne çok güvendiğiniz töre kurtarabilir nede forvetiniz.

Milsoevic'e 5 milyon euro teklif varsa saniye düşünmem ben.

Satarım Toloi'yi 1 milyona kiralarım bütçeyi kaleci için kullanırım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Oktay

Transfer nöbetçisinin günlüğü

Sabah saatlerinde sessiz ama gergin bekleyiş

Öğleye doğru,sahura kadar transfer bekleyen nöbetçilerin uyandıklarında kap göremeyince dellenmelerini müteakip Çağrıdan birer doz açıklama

Öğleden sonra dozun etkisi geçince transfersizlikten başta yönetim tüm dünyaya atarlanan nöbetçileri zapt etmeye çalışma (Birkaç muhtemel zayiat)

Varsa bir miktar duyum enjeksiyonu

İftara doğru orucun başa vurmasıyla yine bi elektriklenme hali,Çağrıdan sükunete ve sabra davet (Tercihen Q7 dövüşmesi ya da renkli transferlerden ve "kap"larından doğan ayaklanma girişimi)

İftar iyice yaklaşırken enerji düşüşü ve gelen kokulara odaklanma dolayısıyla biraz rahatlama

Yemek sonrası şarj edilen nöbetçilerin duyum etkileriyle tam gaz bekledikleri oyuncuların videolarını paylaşması,ümitlerde gözle görülür yükselmeler

Gece duyum yoğunluğuyla kap umudu olan nöbetçilerin sabaha yaklaştıkça "galiba olmıcak fenere gassaraya bak  :bawling:","FO yapamaz zaten,beceriksiz yönetim,ben olsam şunu 3'e satar bunu 2'ye alırdım lanet olsun bu hayat lanet olsun her şeye dııırrı dııırrıı" nidaları arasında sızması ve kapanış
  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Sarp

Öğleye doğru,sahura kadar transfer bekleyen nöbetçilerin uyandıklarında kap göremeyince dellenmelerini müteakip Çağrıdan birer doz açıklama

Öğleden sonra dozun etkisi geçince transfersizlikten başta yönetim tüm dünyaya atarlanan nöbetçileri zapt etmeye çalışma (Birkaç muhtemel zayiat)

İftara doğru orucun başa vurmasıyla yine bi elektriklenme hali,Çağrıdan sükunete ve sabra davet (Tercihen Q7 dövüşmesi ya da renkli transferlerden ve "kap"larından doğan ayaklanma girişimi)

İftar iyice yaklaşırken enerji düşüşü ve gelen kokulara odaklanma dolayısıyla biraz rahatlama

Yemek sonrası şarj edilen nöbetçilerin duyum etkileriyle tam gaz bekledikleri oyuncuların videolarını paylaşması,ümitlerde gözle görülür yükselmeler

Gece duyum yoğunluğuyla kap umudu olan nöbetçilerin sabaha yaklaştıkça "galiba olmıcak fenere gassaraya bak  :bawling:","FO yapamaz zaten,beceriksiz yönetim,ben olsam şunu 3'e satar bunu 2'ye alırdım lanet olsun bu hayat lanet olsun her şeye dııırrı dııırrıı" nidaları arasında sızması ve kapanış

Gerçekten Nefis Olmuş  :D

Çevrimdışı Deniz

Öğlene doğru,sahura kadar transfer bekleyen nöbetçilerin uyandıklarında kap göremeyince dellenmelerini müteakip Çağrıdan birer doz açıklama

+ Saat 22.30 u gösterirken Quaresma tartışmasını başlatmak için zehri salan @Yunus Emre Dökmeci ye @Necmi abi tekmelemesi

Derken @Armağan Bozkurt un iğne dolu ince mesajları zehrin dozunu bir kademe arttırması ..

Saat 24.00 ı gösterirken duyumcuların "ertesi gün kap olacak" palavralarıyla igdaştan beter gaz alma çalışmaları başlatması.

00.37 de günlük badem sallamaları forumun gündeminde yerini alması..

Bu sırada atışmalar tüm şiddeti ile sahura kadar devam etmesi..

Derken @Efe çıkar stada "kamyon yanaştı içinde ne var acaba " diyerek ve gündemi değiştirmesi..

@ZEKI abinin @ALI RIZA ve bana kroşeleri  :evillol:

İstiklal marşı ve kapanış.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Milsoevic'e 5 milyon euro teklif varsa saniye düşünmem ben.

Satarım Toloi'yi 1 milyona kiralarım bütçeyi kaleci için kullanırım.

Aynen öyle. On libero bile kiralarsın kaleci düşünmüyorsa Şenol hoca.

Çevrimdışı Sarp

Ben bugün kaleci ve diğer transfer beklentilerine ışık tutacak açıklamalar bekliyorum Hocadan.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2015, 13:27:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ben bugün kaleci ve diğer transfer beklentilerine ışık tutacak açıklamalar bekliyorum Hocadan.

Şenol hoca  hiçbir zaman net açıklama yapmıyor   :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

Hep olumsuz hep keyifsiz olmaz dimi :D

Çevrimdışı fatih e.

Herkese merhabalar. Kaleci konusunda arayış var sanırım.
http://www.transfermarketweb.com/?action=read&idsel=160324

Çevrimdışı Sarp

Oysa ben hocayı dobra bir karakter olarak canlandırdım kafamda.  :)
Dünkü istifadan sonra inisiyatif alacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı yedic

Benim kisisel gorusum gelecek transferlerden ziyade Senol Gunes etkisiyle eldeki oyuncular ne kadar seviye atlayacaklar o onemli. Tolga - Pektemek - Koybasi - Tosun - Frei  Motta gibi surpriz yumurta cok fazla var. Gecen seneki gibi 4-5-1 oynacaksak 3 forvet suanda fazla bile. Buarada Holosko kiradan donmedi mi? satildimi?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kemal

@Çağrı 5 günün kalmak üzere :)

Çevrimiçi COB

Van Wolfswinkel haberleri cikti.

Eskiden Barca'nin istedigi ama Sporting'in kaptigi bir oyuncuydu. Sonrasinda Norwich e gitti.

Still iyi ama form durumu ne duzeyde takip edemedim.

Ben yine de Dortmund'tan Ciro Immobile'yi istiyorum kiralik.

Çevrimdışı Batu

Eskiden Barca'nin istedigi ama Sporting'in kaptigi bir oyuncuydu. Sonrasinda Norwich e gitti.

İmmobile, İtalya'ya geri döner sanmam buralara geleceğini.

Çevrimiçi COB

Immobile buralari kasip kavurur,  okadar guveniyorum. Kiralik icin bastirsak,  opsiyonunu da 10 milyon eu civari yapsak vallah 3-5 sene forvet aramayiz. Zaten sonra Italya'ya 20 lere satariz, yasi daha gen c.

Çevrimdışı Sarp

İmmobile, İtalya'ya geri döner sanmam buralara geleceğini.

Oysa ben gelebileceklerini düşünüyorum. Burada kazandıkları parayı hiçbir yerde kazanamazlar.
Ayrıca burada top koşturup sonra yeniden Avrupa'ya dönebilirler. Ayrıca üst düzey bir sürü oyuncu
geldi geçti. Ez zümle İmkansız değil...

Çevrimdışı Savaş

Yıldız mıldız kovalamasınlar arkadaş.  Şöyle iki adami ustunde götürecek, vurduğunu sokacak, hızlı, teknik bi ayıboğan istiyorum ben. Amokachi gördü bu gözler gelmezki bir daha oylesi. :D Var mı böyle bi adam piyasada şuan?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ergin1903

Olumsuz konusmak istemiyorum ama yine sessiz bir gün. Duyum bile yok arkadas. SosyalKartal'i da kaybettik zaten :bawling:

Çevrimdışı murat

Seyrettiğim kadarıyla iyi bir oyuncu ama maç içinde çok fazla görünmez.çok dominant değil.bizim top bizdeykende rakipteykende baskı yapacak oyunculara ihtiyacımız var.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TØLGA

Başkana çekmiştir , haftaya netleşirrrr  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi COB

Immobile tam aradigimiz forvet. Dillendirelim de belki burayi okurlar yonetimden birileri.

Adam da son vurus,  teknik, Adam eksiltebilme, guc,  kafa ne istersen var. Akici oyunda statik forvet yerine aktif forvet olarak tam bize uyar.

Simdi baktim Fiorentina ile Napoli ilgileniyormus.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Amonika'yı almazlar demi :evillol:
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2015, 13:58:35 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..