2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12912129 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Dr.Zeck

Cem Felek nasıldır acaba denemeye almısız sanırım

videolardan pek anlasılmaz ama iyi gibi gorunuyor

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2015, 12:50:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Geçen transfer dönemi harcadığımız para : 17 milyon euro.

Nakit verdiğimiz kısım : 8 milyon euro
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ukraynalılar uyum sorununu en çok yaşayan futbolcular.

Avrupalılar hiç yanaşmıyor onlara. Bonservis vermek büyük risk. Bir Shevchenko işte başka çıkmadı :D
Konoplyanka'nın peşinden neden koştuk o kadar  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı yigitcan1903

Transfer nöbetçisinin günlüğü

Sabah saatlerinde sessiz ama gergin bekleyiş

Öğleye doğru,sahura kadar transfer bekleyen nöbetçilerin uyandıklarında kap göremeyince dellenmelerini müteakip Çağrıdan birer doz açıklama

Öğleden sonra dozun etkisi geçince transfersizlikten başta yönetim tüm dünyaya atarlanan nöbetçileri zapt etmeye çalışma (Birkaç muhtemel zayiat)

Varsa bir miktar duyum enjeksiyonu

İftara doğru orucun başa vurmasıyla yine bi elektriklenme hali,Çağrıdan sükunete ve sabra davet (Tercihen Q7 dövüşmesi ya da renkli transferlerden ve "kap"larından doğan ayaklanma girişimi)

İftar iyice yaklaşırken enerji düşüşü ve gelen kokulara odaklanma dolayısıyla biraz rahatlama

Yemek sonrası şarj edilen nöbetçilerin duyum etkileriyle tam gaz bekledikleri oyuncuların videolarını paylaşması,ümitlerde gözle görülür yükselmeler

Gece duyum yoğunluğuyla kap umudu olan nöbetçilerin sabaha yaklaştıkça "galiba olmıcak fenere gassaraya bak  :bawling:","FO yapamaz zaten,beceriksiz yönetim,ben olsam şunu 3'e satar bunu 2'ye alırdım lanet olsun bu hayat lanet olsun her şeye dııırrı dııırrıı" nidaları arasında sızması ve kapanış

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2015, 12:59:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Konoplyanka'nın peşinden neden koştuk o kadar  :alala:

Bedava diye  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Peki hiç transfer gelirimiz olmasaydı stat tamamlanmayacak mıydı? Yönetimin bu konuda normalde transfer olmadan planı neyse onu uygulasın...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2015, 12:59:54
  • Beşiktaş / Bodrum

Öğleye doğru,sahura kadar transfer bekleyen nöbetçilerin uyandıklarında kap göremeyince dellenmelerini müteakip Çağrıdan birer doz açıklama

Öğleden sonra dozun etkisi geçince transfersizlikten başta yönetim tüm dünyaya atarlanan nöbetçileri zapt etmeye çalışma (Birkaç muhtemel zayiat)

İftara doğru orucun başa vurmasıyla yine bi elektriklenme hali,Çağrıdan sükunete ve sabra davet (Tercihen Q7 dövüşmesi ya da renkli transferlerden ve "kap"larından doğan ayaklanma girişimi)

İftar iyice yaklaşırken enerji düşüşü ve gelen kokulara odaklanma dolayısıyla biraz rahatlama

Yemek sonrası şarj edilen nöbetçilerin duyum etkileriyle tam gaz bekledikleri oyuncuların videolarını paylaşması,ümitlerde gözle görülür yükselmeler

Gece duyum yoğunluğuyla kap umudu olan nöbetçilerin sabaha yaklaştıkça "galiba olmıcak fenere gassaraya bak  :bawling:","FO yapamaz zaten,beceriksiz yönetim,ben olsam şunu 3'e satar bunu 2'ye alırdım lanet olsun bu hayat lanet olsun her şeye dııırrı dııırrıı" nidaları arasında sızması ve kapanış

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2015, 13:03:54 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu Yarmolenko'ya niye kimse atlamiyor, Ben yarmo'yu begenirim. Kiev cok mu istiyor diye kimse almaya calismiyor ?
alamayız süper adam yoksa.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Hakan arikan gs de :d

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2015, 13:01:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Peki hiç transfer gelirimiz olmasaydı stat tamamlanmayacak mıydı? Yönetimin bu konuda normalde transfer olmadan planı neyse onu uygulasın...

Sanırım bu konuda hiçbir zaman planları olmadı. O yüzden bu işler ağır gitti hep.

Kervan yolda düzelir misali para gelince hızlandı olmayınca yavaşladı.

Eğer sermaye arttırımı yapabildiysek elimiz biraz rahattır ama onunla ilgili de haber yok hiç.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı SDemirsoy

abi bu ne ya  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı SDemirsoy

(Tercihen Q7 dövüşmesi ya da renkli transferlerden ve "kap"larından doğan ayaklanma girişimi)

yıkıldığım an bu an :D  :kop: @yigitcan1903

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

:kop: :kop:
Bir sayfa geride acil hastamız var duyum enjeksiyonu gerekiyor  :kop: :kop:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Tolga ts ye donse ya. 1 milyon euroya biter iş. Tolganın da son senesi zaten bu.

Çevrimdışı brkntcnr

Abi toloi ne oldu acaba? @Çağrı

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tolga ts ye donse ya. 1 milyon euroya biter iş. Tolganın da son senesi zaten bu.

döner inşallah ama eğer dönmeyip biz sözleşme uzatırsak uçurumdan atlamış gibi bi şey oluruz  :kop: :kop:

Cüneyt Tanman. Maxi nin sabriden fazlası olduğunu düşünmüyorum.

Ahaha ya en aklı başında adamlar bunları yapıyor Türkiye de. Valla gelen yıldızlar tesadüfi geliyor ülkeye. Ahahaj

Neyse bugün 4-6 arası rhodolfo kap bekliyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2015, 13:09:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi toloi ne oldu acaba? @Çağrı

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla bekliyoruz kardeşim :D

Savaş Dinçel -Dar Alanda Kısa Paslaşmalar

'' Bekleyin bakalım hep başkalarını beklerisiniz ''  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ayayhan

acayip bi durum var
koskoca şirketlerin teminat almadan bu işleri yapacagınımı düşünüyorsunuz siz

yada benim bilmediğim ihale edilmemiş işlerimi var ??

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2015, 13:12:06
  • Beşiktaş / Bodrum
O değil de, Atınç'a vuran piyango olmasa ne yapardık biz onu düşünün.

Elde 13 milyon euro. Al bakalım 5 adam alabiliyorsan. Atınç kurtardı resmen bütçeyi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sarp

Sizce bugün Şenol Hocam nelere değinir?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Elde 13 milyon euro. Al bakalım 5 adam alabiliyorsan. Atınç kurtardı resmen bütçeyi.
atınca vurdu da ersana isabet etmedi karavana attık onuda sataydık 23 m euro deli para olacaktı.

5 liraya ne alırsın ki? O yüzden töre gidecekse bir an önce gitsin diyoruz. Sağ açık on libero kaleci hepsi bitirilir o paraya.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2015, 13:17:11
  • Beşiktaş / Bodrum
5 liraya ne alırsın ki? O yüzden töre gidecekse bir an önce gitsin diyoruz. Sağ açık on libero kaleci hepsi bitirilir o paraya.

5 olarak değil 18 + 3,5 / 21,5 olarak bakarsak kapatıyor aslında.

2. stoper + kaleci veya ortasahadan biri kiralık olacak ya da freelerden olacak.

Rusya'daki ikiliye 7 milyon civarı bir para.

Forvete de 8 Remy olursa. 2 sağ beke verdik.

5 mil kalıyor. Buna ya iyi kaleci ya iyi ortasaha alabilirz her türlü biri kiralık olacak gibi.

Töre satılmadan önce mutlaka Dzsduzsak'ı almamız lazım hem onu alamayıp hem satarsak biteriz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Ben 21.5 değil 18 olarak bakarım olaya.
Onunda 2 si gitti zaten kaldı 16

Kale on libero 2stoper 1 sol açık 1 forvet demektir bu.6transfer yapar.

Her halükarda bir oyuncu daha satmak zorundayız. Milosevic mi olur töre mi olur sosa mı olur bilmiyorum.
Boyle kalecisiz sağlam on liberosuz, iki sağlam stopersiz girilecek ligi ne çok güvendiğiniz töre kurtarabilir nede forvetiniz.