2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12886971 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kim söyledi ayrılacağını yarısının yunus Emre?
Kimse , Fakat Bir kısmının stada ayrılacagını hepimiz biliyoruz kendimizi kandırmayalım @Çağrı
Yarısını derken misal olarak verdim , yani tamamen kendi düşüncem :ok:
Hee sen 22 milyon € nun tamamının transfere harcanacagını düşünüyorsan orası ayrı tabi :biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı dlcs

Turkıyede bır takım su kalecılerle sezonlar gecırıp, lıgın onemlı vırajında 3. Kalecıye kadar dusmus olsun da kalecı transferı dusunmesın.

Capsızlık bu. Baska bır sey degıl. Besıktas gıbı bır kulubun kalecısı bunlar mı olur allah askına. Dusundukce kafayı yıyorum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Arkadaşlar birbirinize kızmayın. Sezon başlasın ite kaka Kazandıkları Maçları görünce, kontratlar ile kaybettikleri Maçları görünce anlamayanlar da anlar isimler ile olmayacağını.

Çekinmemiz gereken iki oyuncu aldılar. Souza ve kjaer bunları konuşan yok asıl sezon içi patlayacak ve dalga geçeceğiniz adamları şuan gözünüzde büyütüyorsunuz. Souza topal kjaer Alves olur bu Takımı'n yıldızları nani boateng değil Göreceksiniz. Kısır bir sezon bekliyor feneri.
rvp ?

ysariusta

• Ziyaretçi

Toreye 12 Milyn € teklif etmiş Athletico , Başkan 15 e çıkarlarsa Satacakmış....
Şimdi 15 e Toreyi satarsak hemen qıaresmayı alalım
Solda Dzustsak , Sağda Q7 , Ben fitim :tabe:
Tam sevecem keretayı q7 dedi ya la.

rvp ?
BakMa sen @Çağrı öyle söylediğine Eğer Rvp yi de alırlarsa adamların yedek Forvetleri bile Sow ve Fernadao olacak , Ne kısır sezonundan bahsediyoruz adamlar Gol Rekoru kırabilir bu sene...
Bizim yedek Forvetler : CENK , PEKTEMEK , ŞİŞMANOGLU
Fb nin yedek forvetler: FERNANDAO , SOW
Kadro derinliğine bak Adamlardaki :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Kimse , Fakat Bir kısmının stada ayrılacagını hepimiz biliyoruz kendimizi kandırmayalım @Çağrı

:kop:

bir kısmının stada ayrılacağını hepimiz bilmiyoruz nasıl genelliyorsun?

Bir kısmı stada falan ayrılmaz sermaye artırımı yapılacaktı o ne zaman sonuçlanacak acaba ordan gelen para stada ve maaşlara aktarılırsa lafım olmaz.
Ama transfer parası stada aktarılamaz malesef. Forveti satıp çatı yapmak gibi bir plan olamaz.

Çevrimdışı ayayhan

genel cevap :

ben fb ve gs ezdiğimiz 2 dönem hatırlıyorum malum MAF dönemi

üstelik en kötü yabancıları aldığım dönem gs fb yine parayı basıp her sene bombalar alıyorlarıdı ama yarı sahalarından çıkamıyorlardı

2. dönemde luca dönemi  yine öyle ahım şahım dünya yıldızı yoktu ama maalesef renkliler tarnsferle yenemiyeceklerini anlayım hakemleri devreye soktu

kısa sürdü luce dönemide adam bunlarla uğraşılmaz dedi gitti

Çevrimdışı OnizukaSensei

Kaleciyi unut :by2: :by2:
Kaleci alinmayacaksa yine bir bolge eksik kalacak  :s20: umarim ilk kamp sonunda Şenol Hoca vazgecer bu kararindan. Cordoba'dan sonra kalede kaleci gormek istiyorum.

Çevrimdışı pascal26

Herkes fb ye gelenleri konuşuyo. Adamlardan Emre Egemen Webo gitti. Bu adamlar her kritik anda sahne alan, takımın kırılmasını engelleyen kavga eden adamlardı.
Kadıköy'de haa huu yapıp hakemle kazanmaya alışmışlardı. Üst düzey yabancı 1 yapar 2 yapar gerisi gelmezse bırakır, sürekli bu işleri kovalamaz. Toplama yabancılar profesyonel düşünür, ciğerini parçalamaya çalışmaz. Maaşı aksadığı anda bi tarafı oynamaya başlar.
GS yerli eski yerli kurtlarının devreye girmesiyle şampiyon oldu. Ki bu bir gs geleneğidir.
Bizim asıl sorunumuz iki üç tane ülkenin en üst seviyesinde yerliyi takıma monte edip direksiyonu onlara bırakamamamızdı.
En pahalı değil en doğru takımı kuran şampiyon olur unutmayın.

Kaleci alinmayacaksa yine bir bolge eksik kalacak  :s20: umarim ilk kamp sonunda Şenol Hoca vazgecer bu kararindan. Cordoba'dan sonra kalede kaleci gormek istiyorum.
Kaç para ulan bi Kiralık Ospina :money:

Çevrimdışı Kadir G.

Hee sen 22 milyon € nun tamamının transfere harcanacagını düşünüyorsan orası ayrı tabi :biggrinking:

Hayır sen kendi kendine kuruyorsun bence. :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı kyiv

Ben olaya biraz farklı bakıyorum. Kötü ihtimalden yola çıkarak düşünecek olursak oynanacak olan 34 lig maçından 4  derbi maçını kaybettiğimizi varsayalım. Geriye kalan 30 lig maçında mazeretsiz favori Beşiktaştır ve bu maçları bu kadro kazanabilecek kapasitedir. Burada o geldi bu gittiden çok Şenol Hoca takım olgusunu nasıl kazandıracak ve bizim futbolcuların lig içinde zaman zaman düşen motivasyonlarını nasıl diri tutacak bu gibi konular önemli. Sonuçta tarih boyunca Beşiktaş başarılı olduğu yıllarda dahil hiçbir zaman için yıldızlarıyla şampiyon olmadı, ne yaptıysak takımca yaptık.Bence transferden önemlisi takımın eşit dağılımlı olarak takım gibi olması. Belki de şuan da hesapta kitapta olmayan bir futbolcu mesela Oğuzhan mesela Kerim mesela gelirse Remy üst düzey bir performans sergileyecek ve olsun diye ümit ettiğimiz transferlerin hepsini taca çıkaracak.

Ben ümitsiz değilim arkadaş. Şenol Hocaya güveniyorum. O bu işin içinden çıkacak.

Hayır sen kendi kendine kuruyorsun bence. :)
Ciddi ciddi 22 milyon € nun tamamını Tarnsferde kullanacagımızı düşünüyor musun gerçekten :alala:
Bak bu benim düşüncem : Bir kısmı stada , Bir kısmı transfere bir kısmıda Biriken futbolcu ve personel alacaklarına gider bu paranın :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Remy için pazarlık yapıyoruz diye biliyorum şu an. Adam veya kulübü bu pazarlıklardan sıkılıp talibi olan başka bir İngiliz kulübüne satılır ve kiralanırsa ne yapacağız? Bu tür şeyleri yaşamadık değil, yeniden yaşayabiliriz. Bazen paradan önce gelen şeyler vardır diye düşünüyorum. 1-2 milyon euro kazanacağız derken aynı fiyata onun yarı performansında bir adama kalırsak bunun zararı ne olacak?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kadir G.

Ciddi ciddi 22 milyon € nun tamamını Tarnsferde kullanacagımızı düşünüyor musun gerçekten :alala:
Bak bu benim düşüncem : Bir kısmı stada , Bir kısmı transfere bir kısmıda Biriken futbolcu ve personel alacaklarına gider bu paranın :bandit:

Araştırmadan yorum yaparsan düşüncen o olur. Sermaye arttırımı futbolcu ve personel maaşları için yapıldı zaten. :)

Çevrimdışı ebabil

Turkıyede bır takım su kalecılerle sezonlar gecırıp, lıgın onemlı vırajında 3. Kalecıye kadar dusmus olsun da kalecı transferı dusunmesın.

Capsızlık bu. Baska bır sey degıl. Besıktas gıbı bır kulubun kalecısı bunlar mı olur allah askına. Dusundukce kafayı yıyorum

aynen.
geçen sezona bakan normal bir yöneticinin, geceleri uyku uyuyamaması lazım kaleci sorunu yüzünden. bizimkiler çıkmış diyor ki "kaleciye gerek yok"
bunun masanı şu, "şampiyonluğa gerek yok"

Çevrimdışı Kadir G.

Remy için pazarlık yapıyoruz diye biliyorum şu an. Adam veya kulübü bu pazarlıklardan sıkılıp talibi olan başka bir İngiliz kulübüne satılır ve kiralanırsa ne yapacağız? Bu tür şeyleri yaşamadık değil, yeniden yaşayabiliriz. Bazen paradan önce gelen şeyler vardır diye düşünüyorum. 1-2 milyon euro kazanacağız derken aynı fiyata onun yarı performansında bir adama kalırsak bunun zararı ne olacak?

Mourinho oyuncusunu aynı ligden birine vermez.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ya stat bitseydi gider izler eğlenir dönerdik. Oda yok arkadaş oda yok.

Remy nin bugün İstanbulda bir Otelden çıkış yaparken görüldüğü soyleniyor :money:

Çevrimdışı OnizukaSensei

Kaleci, 2 stoper, sol acik, forvet, veli sakatmis onun yerine de biri lazim. Transfer sezonu bitmeden butun bolgeler halledilecek mi acaba? Yoksa devre arasina veya gelecek seneye mi kalacak bazilari?

Çevrimdışı SDemirsoy

https://twitter.com/mozgursancar/status/618056033475424261

mete vardar görevinden ayrılmış mı ?

edit: ayrılmış
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2015, 17:00:42 SDemirsoy ]

Çevrimdışı Çağatay

"paramın 3/8 i ile fındık alacağım" diyosun yani
Hope for the Best, Plan for the Worst