2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12856438 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı yigitcan1903

Dzsudzsak olayı Bosman'a girmiyor mu?
Sözleşmesinin son 6 ayı
Nasıl 15 istiyorlar?
Görüşürüz oyuncuyla,devre arası gelir kabul ederse

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Balazs için 15milyon Euro he. Ahahhahahahahahahhaah hiç güleceğim yoktu. 3-4 verene verecekler adamı. Zor durumdalar, ffp den fena kazık yediler, 4 sene Avrupa yok, lig şampiyonluğu zaten hayal, gelir yok gider çok.  Balazd ın kalmıç 5 ay sözleşmesi, yeni sözleşme imzalamadığı her gün dinamo alacağı bonservisi kaybeder.

Çevrimdışı Baba1903

Velinin yerine adam düşünülüyor olmasın
Abbi Veli'nin hücum sıfr bu adamın defans sıfır hiç alakası olmayan oyuncular imkanı yok yani Veli yerine Valbuena

Çevrimdışı yavvuzz

@mechulhaberci: Dzsudzsak olayı yalan haber.Menajerler aracılığıyla bonservisi soruldu Dinamo bonservisi için 15M Eur istedi. Pazarlık bile yapılmadı.

Bende gördüm biraz sıkıyor gibi , bu dediğimiz takımlar istese 6 ay sonraya bedavaya alacakları topçuya niye bu parayı versinler.

Velinin yerine adam düşünülüyor olmasın
Velinin yerine valbuena mı duşunulurmuş canım. Sosa yerine düşünülür.

Veli yerine veloso olabilir valbuena değil :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Yalan ya bu adamın hangi lafı doğru çıktı.6 Ay sonra Messi'nin sözleşme bitse bu kadar isterler en fazla
bu mechulhaberciye inanmayın kolpacının önde gideni

Çevrimdışı SDemirsoy

valla bilmiyorum artık kim gelirse gelsin beni sıkıntı bastı  :duman:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Anç nin töre 12ye gider açıklamasının gotuntusu resmi açıklaması var mı? Yoksa bir gazete haberine göre mi yorum yapıyoruz?

Resmi olarak "sosa ve töreyi satmayız, törede 9 milyonu gördük sosaya 6 milyonluk teklif geldi ama satmayız şenol güneş ile gelişeceklerdir." gibi bir açıklaması vardı.
12 milyon olabilir, istediğimiz teklifi verirlerse satarız açıklaması da 20 tane gazetede yayınlandı ama resmi değil.örnek olarak zaman gazetesinde dembaya shangai shenuadan 14 milyon euroluk teklif var gitmesi an meselesi, töre için ise 12 milyon isteniyor yazılmış, gerçeğe yakın bir haber gibi duruyordu.
Yine de resmi açıklamasına göre töreyi satmayacağını söyledi. Bunu baz alıyorum.
O yüzden yazdığım şey karalamaya girebilir, yorumumu düzeltiyorum.

Çevrimdışı Baba1903

Bende gördüm biraz sıkıyor gibi , bu dediğimiz takımlar istese 6 ay sonraya bedavaya alacakları topçuya niye bu parayı versinler.
Hertha Berlin'in açlıktan nefesi kokuyor nerde 11 milyon verecekler

Tuncay heliya yok o açıdan demedim. Yani atletico gelip sen 12 yeter demişsin al sana 12 dememiştir diyorum. 12 ye satılacağını duşunmuyorum törenin. 15i gördüğü an gider.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 10:47:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yahu geçin adam sıkıyor işte. Maksimum isteyecekleri 3 milyon hepsi o. Dzsudzsak kalmak istemiyor en başta basar parayı ocakta alırsın en kötü bedavaya kıç üstü oturur dinamo.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ya he he. 6 ay kalan adama 35 milyon istediler hatta Meçhul gerizekalı.
sallanır da bu kadar da bodoslama sallanılmaz alırız bence türkiye rusyadan bi 2 gömlek iyi lig ve istanbulda yaşayacaksın ve zenginsin o adam gelir

Şimdi moskova ile istanbulun arasında fark yok. Moskova daha tercih edilebilir bir şehir ama denildiği gibi tüm şartlar ayrılabileceğini gösteriyor. Biz alırız yada alamayız o başka mevzu.

Ama işte boyle meçhul gibi yaratıklar nasıl gündem belirlemeye çalışıyor ona kızıyorum.

Çevrimdışı yigitcan1903

Yahu geçin adam sıkıyor işte. Maksimum isteyecekleri 3 milyon hepsi o. Dzsudzsak kalmak istemiyor en başta basar parayı ocakta alırsın en kötü bedavaya kıç üstü oturur dinamo.
Bence duşçak alınmalı

Çevrimdışı Sarp

Ya he he. 6 ay kalan adama 35 milyon istediler hatta Meçhul gerizekalı.

Ağzına sağlık  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı TURKahvesi

doğru diyorsun Armağan
Valbuena benim de beğendiğim oyunculardan biridir
hatta Sosa'dan bir parça daha böyle efektif (verimli anlamında) oyuncudur
ama belirttiğin gibi ancak ve ancak Sosa'nın satılıp yerine monte edilmesi babında olur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şimdi moskova ile istanbulun arasında fark yok. Moskova daha tercih edilebilir bir şehir ama denildiği gibi tüm şartlar ayrılabileceğini gösteriyor. Biz alırız yada alamayız o başka mevzu.

Ama işte boyle meçhul gibi yaratıklar nasıl gündem belirlemeye çalışıyor ona kızıyorum.

neden istanbul daha güzel olabilir hatta daha güzel bence kum gibi paran olacak lüks hayat imkanlar vs.

Çevrimdışı Serdkar

‏@mechulhaberci 15 Min.Vor 15 Minuten

Dzsudzsak için Inter 9MEur,Herta Berlin 11MEur resmi teklif yaptı Dinamo teklifi reddetti.Oyuncu için Herta ve Inter görüşmeleri sürdürüyor

Almanyada Kaynaklara göre Hertha 2 Mio € teklfi etti..
http://www.bild.de/sport/fussball/hertha-bsc/dardais-wunsch-spieler-41385506.bild.html

Yani Resmen Yönetime karsi calisdigi bir Örneki daha... Hertha 11 Mio € para ne gezer

Dun 1.1 teklif edildi haberi vardı almanlar tarafından. Onu 11 anlamış. Ahahahha gerizekalı ya. :))

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dzsudzsak için Inter 9MEur,Herta Berlin 11MEur resmi teklif yaptı Dinamo teklifi reddetti.Oyuncu için Herta ve Inter görüşmeleri sürdürüyor

http://www.bild.de/sport/fussball/hertha-bsc/dardais-wunsch-spieler-41385506.bild.html

Yani Resmen Yönetime karsi calisdigi bir Örneki daha... Hertha 11 Mio € para ne gezer
ya bu adam bu kadar sallar 6 ay sonra sözleşmesi bitecek adamla anlaşırlar en kötü 6 ay sonra alırlar  en kötü ihtimalle biz devre arasında alalım bu adamı

Çevrimdışı yigitcan1903

Yapılacak tek şey
Yazdıklarını paylaşmayıp prim vermemektir
Burda bazı genç kardeşlerimiz heyecandan her haberi paylaşmak istiyor
Ama üzerinde konuşulmazsa,sorun kalmaz

neden istanbul daha güzel olabilir hatta daha güzel bence kum gibi paran olacak lüks hayat imkanlar vs.

Moskova hayatını, moskova gece hayatını bilmiyorsun sanıyorum:))

Oranın zengini daha bi başka yaşıyor.

Çevrimdışı Sarp

Moskova hayatını, moskova gece hayatını bilmiyorsun sanıyorum:))

Oranın zengini daha bi başka yaşıyor.

:upto: Doğru Söze Ne Denir :upto:

Çevrimdışı Deniz

Bise soracam..

Daha once bu mechulun soyledigi hangi haber tuttu?

Ciddi soruyorum 100 isim veriyorsa 3u zor tutuyor.bunu da zaten sallayan herkes tutturur.

Sunlara prim yaptirmayin..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 11:05:11
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu tamamen yönetim üstünde baskı oluşturma çabaları. Sessizlik olduğu için miller Macarı da mı alamıyoruz diye yardırsın diye ortalığı ateşe verme olayı.

Quaresma haberi de aynı şekilde. Niye takip ediyorsunuz bir dediği bile çıkmamış adamları bilmiyorum ki.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli