2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12828581 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

acıkcası heyecanlanmıyorum biliyormusunuz
cnk bütün ilgilendiklerimiz sadece bir isim haric hepsi medyada ve bizim dillerimizde
bu sebeble artık o eski heyecanım yok o beklentimde yok
kotu oldu bu sosyal medya hakikaten

Ne alaka yahu mitro yerine remy saçma sapan biri yerine dzsudzsak oynayacağını bilmek heyecan vermiyor mu?

Çevrimdışı o2bucak

1 -2 gündür giremedim haberler neler?

Mustafa'ya 5 milyon veren kulüp varmış 7 istiyormuşuz gibi bir haber gördüm sanırım fanatikte niye satmıyoruz bu adamı hala.

Kaleci olarak Maxym Koval  ile irtibat kurmuşuz bu adam kimdir nasıl bir kalecidir bilen var mı?

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bu bahsedilen önümüzdeki hafta "yarından sonra ki günler anlamında mı?"

Çevrimdışı altan0348

Gsliler podolski'yi, fenerliler nani'yi, biz de iftarı bekliyoruz :)

Çevrimdışı Kadir G.

1 -2 gündür giremedim haberler neler?

Mustafa'ya 5 milyon veren kulüp varmış 7 istiyormuşuz gibi bir haber gördüm sanırım fanatikte niye satmıyoruz bu adamı hala.

Kaleci olarak Maxym Koval  ile irtibat kurmuşuz bu adam kimdir nasıl bir kalecidir bilen var mı?

İlki kesin yalan ikincisi de çok büyük ihtimalle yalan kaldı ki doğru olsa bile alabileceğimiz bir kaleci değil.

Çevrimdışı Tolga

@atalay o listede orta saha yok dediğimiz gibi düşünülmüyor :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

sol ve sağ bek aldık bence en önemli 3 yerin 2 tanesi kapattık şimdi sıra stoperde sonra forvet en sonda olursa sol açık :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

Ne alaka yahu mitro yerine remy saçma sapan biri yerine dzsudzsak oynayacağını bilmek heyecan vermiyor mu?

iyi oku dediğimi
isimleri bilmek diyorum yani ordan douglas  değilde medyada ismi cıkmamıs bi atıyorum adil rami cıksa bi anda onu alsak
yani anlatabiliyormuyum bi anda transfer kapa bildirilse biz duymadan veya ismi cıkıp iki gün sonra bildirsek
oyle heyecanlı olur
biz burda dzsudzsakı tüketiyoruz iki haftadır kono gibi bi yerden sonra nefrete donusuyor:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TURKahvesi

Tim Horn ?
Timo Horn Alman yetenekli genç kaleci Köln takımının.

Çevrimdışı yigitcan1903

Yok
Fikret Orman'ın "önümüzdeki hafta"sı
Bizim tanımlayabildiğimiz bir zaman birimi değil

Çevrimdışı yagiz1903

Forvet transferi için biraz sabırlı olmak lazım. Demba Ba'daki süreci hatırlıyorsunuz.. Diğerleri zaten çabuk sonuçlanır diye düşünüyorum.

Çevrimdışı can1903

Burada da mı buldun beni. Senin yüzünden sosyal medyadaki bütün hesaplarımı kapatacağım  :lol:
Ben buralardayım abi transfer dönemi boyunca kaçarın yok  :sevinc
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Efe

Forvet transferi için biraz sabırlı olmak lazım. Demba Ba'daki süreci hatırlıyorsunuz.. Diğerleri zaten çabuk sonuçlanır diye düşünüyorum.
forvet transferinden önce stoper gelecektir en sona forveti bırakabilirler :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ersoy

Demba sürecinde de çok çekmiştik,ibretlik.Zaten sol ve stoper daha daha önemli.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağatay

Haftaya netleşir işte
gerisini sen hayal et :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kadir G.

Arada kaynıyor ama stoperle macarın gelişi daha doğrusu bahsedilen haftaya hareketlilikten kasıt bu hafta içimi yoksa gelecek hafta mı?

Çevrimdışı Hamahakki

forvet transferinden önce stoper gelecektir en sona forveti bırakabilirler :icool:

Katılıyorum ve tahminim stoper ve sol kanat almanya kampına belki ama kesin avusturya'ya katılacaktır
Forvet biraz zor iş.güntekin'in dediği gibi en zor transfer süreci yaşayan bölge
Ayrıca paramız zaten kısıtlı.geç olması normal bana göre

Çevrimdışı yagiz1903

Arada kaynıyor ama stoperle macarın gelişi daha doğrusu bahsedilen haftaya hareketlilikten kasıt bu hafta içimi yoksa gelecek hafta mı?
Bu hafta diye düşünüyorum hatta çarşambaya kadar..

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kadir G.

Bu hafta diye düşünüyorum hatta çarşambaya kadar..

Umarım olur çünkü sessizlik sürünce çok alakasız, saçma isimler tekrar gündeme geliyor bizimde canımızı sıkıyor.

Çevrimdışı atalay

Veliden sakatlığı dolayısıyla tam faydalanamayacağız gibi. Oraya biri düşünülüyor mu?

Düşünülüyor. İsmen bilmiyorum.

Çevrimdışı can1903

Töre'de gidiyormuş.  :s20:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Efe

Umarım olur çünkü sessizlik sürünce çok alakasız, saçma isimler tekrar gündeme geliyor bizimde canımızı sıkıyor.
gündeme gelsede belirlenen oyuncular burda da konuşuluyor on ların pek dışına çıkılmayacağını düşünüyorum yanlız 2 transfer yaptık 2 side çok konuşulmadan geldi oda ilginç tabi :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı can1903

Töre'nin kampa gitmesi beklenirken , İstanbul'da kalmış son bir değerlendirme yapılacakmış  :uyucam: