2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12824606 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kutay

şu quaresma futbolu bıraksada kurtulsak artık  :bandit:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Tolga

quaresma kadar konuşulmadı guti ama baktığın zaman istatistik olarak daha yararlıydı  :biggrinking:
2 tane hareket yapıp bütün sezon yatan bir adamdı :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı alimm

Esteban Cambiasso desem ne dersiniz.....?
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

2 tane hareket yapıp bütün sezon yatan bir adamdı :icool:
Ulan bide şanslıydı. Herkes bitti gözüyle bakarken maça sonradan girip manisaya 2 gol atmıştı :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı alimm

Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Kutay

bence bitmiş bir oyuncu cambiasso gelmesini kesinlikle istemem
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Tolga

Ulan bide şanslıydı. Herkes bitti gözüyle bakarken maça sonradan girip manisaya 2 gol atmıştı :evillol:
Ligde 3 gol anca atıyordu :icool:

Çevrimdışı murat

İyi de @MURAT abi free olarak almaya kalksan da zaten 2-3 milyon euro imza parası vereceksin :)
Yine vereceksin o parayı.adam 6 ay sonra serbest kalıyor.isteyen olursa imza parasını alırsın.talep yoksa kontratı bulduğuna şükredersin.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

Baslikta yine eski transfer atagi baslamis :icool: eskilerden kimse alinmaz biz yeni takimiz eskiler yaslandi artik unutun onlari  :evillol: su 3 transferde aciklansada rahatlasak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı eski inönü

Dudzak çok iyi oyuncu olmasına ragmen bizim için dogru transfer mi emin degilim. O da Töre gibi çizgi oyuncusu. Solda Dudzak sagda Tore oynarsa ceza sahası içinde çoğalmakta sıkıntı yaşarız gibime geliyor. Keşke Cenk Tosun'u sol kanat forvet gibi oynatıp transfer hakkını iyi bir kaleciden yana kullansalar. 10 golü rahat gecer orda Cenk.

Çevrimiçi doganay

Van persie 'yi biz almaliyiz  :s20:

Çevrimdışı ALI RIZA

al :bansign:
@Efe  :ishock: :ishock: :ishock:
Sende @ZEKI hocam gibi kombine yakar mısın Q7 gelse  :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Ersoy

Bu akşam önemli gelişmeler olur gibi.Belki KAP bile gelebilir.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ALI RIZA

Bu akşam önemli gelişmeler olur gibi.Belki KAP bile gelebilir.
Kim dedi ?  Belkilerle değilde kesinlerle ilgilensek  :ok:

Çevrimdışı Hamahakki

Aspor haber az önce douglas ve dzsudzsak için teklifin yapıldığı,yanıt beklendiğini ve artık transferde sona gelindiğini söyledi.hayırlısı inşallah

Çevrimdışı Scout

kaldırmana sevindim Teşekkür ederim ama ben senin kardeşin değilim senden 32 yaş büyük birine kardeşim diye hitap etme
burda şaka bile olsa renkliler bizi ilgilendirmiyor ne dalga geçiyoruz ne küfür ediyoruz en fazla konu olursa kısa yorumla geçiştiririz
ama sen sürekli renkli haberlerini buraya taşıyorsun uyarmadım bu güne kadar sabrettim başkalarının yapmadığını görür farkeder vaz geçer dedim
ama nafile burda şakanın dozu yok renkli haberi hiç taşınmaz özellikle dalga geçen haberler buna sıfır telorans uyguluyoruz
bizim için yok hükmündeler @Scout  bu bir tartışma konusu değil burda sadece Beşiktaş konuşulur
@Necmi Haklısın Abi Ama Bazı İnsanlar Çok Net Konuşarak Şampiyon Olacaklarına İnanıyorlar Ama Bende İğneleyici Konuşmuş Olabilirim , Sizin Neyden Bahsettiğinizi Anladım Davranışlarımı Düzelteceğim Necmi Abi
Pika Pika

Çevrimdışı Çağatay

Arkadaslar bu arada simdiye kadarki trasferlerin olusumlarina bakarsaniz sanirim bundan sonra gelen yada gidenin, sağır sultan duyduktan sonra Kap a bildirilecegini fark etmissinizdir.
Yani bu aksam yarin aksam sonraki aksam kap gelmesi icin bizim o oyuncuyu gecen haftadan bitirmis olmamiz lazimdi.
yani raad olun kap map yok bu aksam :)

Dipnot: Ben boyle dedim ya aksam kesin kap gelir :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Birkaç hafta daha bekleriz KAP için. :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dudzak çok iyi oyuncu olmasına ragmen bizim için dogru transfer mi emin degilim. O da Töre gibi çizgi oyuncusu. Solda Dudzak sagda Tore oynarsa ceza sahası içinde çoğalmakta sıkıntı yaşarız gibime geliyor. Keşke Cenk Tosun'u sol kanat forvet gibi oynatıp transfer hakkını iyi bir kaleciden yana kullansalar. 10 golü rahat gecer orda Cenk.

Dzdudszsak daha skor odaklı oyuncu :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

İnsanlar burada Konop işi çıktığında Macar daha faydalı olur demesinin nedeni Macar'ın daha skora odaklı oynamasından dolayıydı.  :tabe:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

Birkaç hafta daha bekleriz KAP için. :)

Sonunda milet cinnet geçirip kendini kesecek. Ramazan ramazan gerilim yaşıyoruz hergün.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kadir G.

Dzsudzsakta 10 golü geçecektir. Onu istememizin nedeni tabelaya katkısının çok olması zaten.