2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12840270 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

kıyaslama yapıyoruz abi oda mı yasak ?
senin yaptığın kıyaslama değil direk adamların kadrosunu yapıştırıyorsun
burda renklilerin adı geçmez burası Beşiktaş transfer başlığı ve sadece Beşiktaşla ilgili şeyler konuşulur.
Renklileri konuşmak istiyorsan  http://besiktasarena.com/turk-ve-dunya-sporu/  burda bile renklilerle ilgili başlık açamazsın genel başlık altında konuşursun.

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı Sedat C

Arkadaşlar Holosko'nun sözleşmesi bitti mi bizimle, adı sanı duyulmuyor artık

Alışmıştık her transfer sezonu "Holosko + bir miktar para"

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Taktik olaysa ben tuttum, zekice geldi bana

Büyük resme bakmak lazım..

RVP-Dzeko-Lukaku dan Remy-Mitroglu-mbokani ye geçiş.. Böylece ulan lukakuyu denediler işte olmadı, RVP denediler işte olmadı algısı.

Sonra Kendi klasmanımıza geçiş, Remy mitroğlu mbokani.

RVP Dzeko lukaku olmadıktan sonra kim gelmiş önemi yok algısı.

Hop, Hoşgeldin Yunan çocuk.

Çevrimdışı halvetifarazi

Sakatlıklar kaldığı yerden devam edecek gibi görünüyor. Birinci kalecimiz Tolga'nın omzuna tedavi yapılmış. Sezon başı tekrar etmeyeceğinin garantisi yok.
Gelecek yıl yine aynı tas, aynı hamam olacak gibi. Takımın birinci kalecisi sakat ve sezona hazır değil. Ve ilerde ne olacağı da belli değil. Geçen sezon çok maç kaçırdı, sahada olduğu maçlarda da sakatlığı yüzünden adapatasyon sorunu yaşadı. tam hazır değildi. 1-2 maçta sakaltığı yüzünden çok hata yapmıştı.

Özetle bu takımın kaleci sorunu vardır. Günay da Cenk de yetenekli kaleciler. Ama ben şampiyonluk maçında, derbi maçlarda kalemde güven duymak istiyorum. 19 yaşındaki Günay 'ın şansa kalmış performansına veya otuz küsür yaşında sürekli sakatlanan belini omzunu tutan Tolga'ya bel bağlamak istemiyorum.

Bu takıma yüksek seviyede bir kaleci şart.
[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2015, 22:14:01 halvetifarazi ]

Çevrimiçi Samet Ç

Yalnız Veli'nin sakatlığı ciddiyse bir ön libero lazım bize böyle bir düşünce olursa Flamini,Arteta falan düşünülmeli.

Çevrimdışı atalay

Lukaku'yu yazanda, inanan da meczuptur.

Geçen yıl 35,5 milyon € bonservis bedeli ile transfer oldu.

Çevrimdışı Tugay

Lukaku,Dzeko vs hepsi hikaye.Tamam para kazandık ama bu adamları ancak Atletico-Porto gibi takımlar alır.Sağdan soldan haber pompalayıp

yönetimi baskı altına alacaklar.Umarım yönetim kazandığı paranın hakkını verir yoksa arkasına sığınacakları bahaneleri kalmayacak.

Çevrimdışı ZEKI

Miguel Veloso  :alala: Dinamo Kievin on liberosu kiralanabilir mi ?  :alala:

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaslar lukakuyu klupten mi soylediler Hulku birileri uyduruyuor bizler inaniyoruz sonrada olmayinca klube salliyoruz. Helal olsun bize o zaman ..

Çevrimdışı Türkay

Çok istiyorum gelmesini. 1-2 kere yazdım burada Tolgay Veloso Sosa efsane olur diye ama zor  :iblush:

[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2015, 22:24:26 Türkay ]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı atalay

Kiralayamayız. Sözleşmesinin son senesinde.

Benim çok beğendiğim oyuncu. 4-3-3'ün sol iç pozisyonunda oynar.

Orta alanda Tolgay ile merkez ikili oynar.

Velhasıl alamayız.  :D

Çevrimdışı Kutay

twitter'dan herkes umut pompalıyor çok iyi oyuncular gelecek diye torresler,lukakular havada uçuşuyor
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı ZEKI

Velinin sakatligi can sıkıntısı belli mi olur hazir rusyadayken  :kop: :kop:

Bu arada her twitterda yazilana inanmayin birisi simdi tiwtterda messi ile ilgileniyor yazacak bizler burda aliniyor diye sevinecegiz olmayincada klube sallayacagiz. her yazilana inanmayalim lutfen

Çevrimdışı saricasi

Başkanın lukaku hayalindeki futbolcu o bir gerçek onu biliyorum kiralık bile olması çok zor ama ben size hayal gücünüzü genişletin derim başkan bombayı patlatacak.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı ZEKI

Çokelim o zmaan @atalay o zaman uzerine

Çevrimiçi Necmi

4-3-3'ün sol iç pozisyonu nasıl bir şey oluyor :alala: ortada bir kişi var nasıl sol iç oluyor 4-4-2 diyor olmayasın :D

Çevrimdışı atalay

29 yaş ve üzeri & Sözleşmesinin son senesi.

Maaşını ödeyip sözleşmesini fesih edebiliriz.  :D

Ne kadar maaş alıyor orada bu önemli.

Çevrimdışı Tugay

İşin komik taraftarı bu sallama haberlere inanan çok sayıda kişi var.Ciddi ciddi Hulk gelecek sanıyorlar  :lol: Duyumcular da ayrı komedi.İsim

paylaşınca fiyatı artıyormuş sanki menajerler,kulüpler bunları takip ediyor  :lol:

Çevrimdışı ZEKI

al bir sosyal medya haberi daha

Beşiktaş Kulis ‏@kulisbesiktas  2 dk.2 dakika önce
Başkan Chelsea ile olan yakın ilişkilerini kullanarak Diego Costa'yı getirmek istiyor. Şenol hoca da onayladı. ( A sporun yarınki haberi)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Veliyi satabilsek 3-4 e ki veren de varmış, koy üstüne 2 daha al. ama biz yerlilere haddiden fazla hoşgörü ve müsamaha gösteriyoruz.

Çevrimdışı atalay

4-3-3'ün sol iç pozisyonu nasıl bir şey oluyor :alala: ortada bir kişi var nasıl sol iç oluyor 4-4-2 diyor olmayasın :D

3'lü orta sahada.

Sağ iç, sol iç ve merkez orta saha olur.

Klasik Portekiz milli takımı sol iç: Veloso, sağ iç: Meirelles, merkez orta saha: Moutinho.  :D

Çevrimiçi Necmi

Velinin sakatligi can sıkıntısı belli mi olur hazir rusyadayken  :kop: :kop:

Bu arada her twitterda yazilana inanmayin birisi simdi tiwtterda messi ile ilgileniyor yazacak bizler burda aliniyor diye sevinecegiz olmayincada klube sallayacagiz. her yazilana inanmayalim lutfen
arada bir inansak olmazmı  :nerd:
özellikle lukaku falan dendiğinde  :nargile:
hayal kuracaksak bari mitroglu diye kurmayalım :D

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Eray Emin Aydemir 3 sene evvel karakartal.com sitesinde çalışırken Jesus Navas Beşiktaş'ta haberi yapan vatandaş, itibar etmemek lazım
Eray Emin  Aydemir  Cumhuriyet  gazetesi  yazarıdır.Hemen çamur  atmamak  lazım.Önce  araştır istersen.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2015, 22:26:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Veloso Giunti'nin benzeri tip.

Mükemmel olur bizim için tam Şenol Güneş'in istediği ortasaha olur.

Tolgay Veloso Sosa

Ama çok zor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli