2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12833982 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Arkadaslar herkes hemfikir oldugu 3 tane oyuncu var bunu yapsın yönetim ne gs ne fb nin aldiklari adamlar umrumda olmaz douglas+ duzscask+Remy veya MBokani ye herkes razi olacaktir atinc ve dembadan gelen paradanda en az 4 kalir kenara

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Özellikle Beşiktaş, hiç bir futbolcuyu, seni 6 ay sonra alacağım diye ikna edip imza attıramaz. Ya biz adamlara normal imza attıramıyoruz ne 6 ay sonrası için imzası.

Vereceksin dinamoya 3-4 milyon euro, imzalayacaksın bitti. Fazlası olmaz. douglas ile paket yap 10 a imzala yada.

Çevrimdışı GÖRKEM

kadro genişiligi şart evet ama maaş durmunu aşmadan

atıyorum yıllık  40 m Euro maaş veriyorsak bunu çok aşmadan yapmalıyız

aksi halde şampiyon olsakta CL almaz adamlar  bütün yatırım boşa gider

o sinira ulasmadik henüz. zaten gerekirse bile Oyuncu satarsin. sat diyorum zaten ama pek niyetli degil gibiler.

e o zaman alamazsan da elestirileceksin tabi ki.

Çevrimdışı ayayhan

o sinira ulasmadik henüz. zaten gerekirse bile Oyuncu satarsin. sat diyorum zaten ama pek niyetli degil gibiler.

e o zaman alamazsan da elestirileceksin tabi ki.

evet zaten maaş olarak en çok verdıgımız adam demba ba 3.5 yakın veriyoduk
hem para kazandık hemde maaş tan kurtulduk

yönetimin eli çok güçlendi
ama artık satmak olmaz bu takım tr en iyi futbolu oynayan takım

çok fazla ayarlarıyla oynamamk lazım

Çevrimdışı yigitcan1903

Ersan gitse birçok şey çözülecekti

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sadece tabela ile olmaz oyuna katkısı Sıfır büyük maçlarda Sıfır.
haklısın ama fener derbilerinde iyi işler yaptı gs derbilerinde sahada yoktu etki göstercek adam şart ba da derbilerde bitikti sosa ve töre beklenileni veremedi

Şuan bizim sola kim gelirse gelsin kimseyi tatmin etmeyecek.

Belki futbolu biraz bilenler için cucak ismi mühim ama onun dışındakiler cucak ismine bile burun kıvırma potansiyeli olan insanlar.  :lol:

Keşke imkan olsa da gelse ama benim sol açık beklentim yok.

Çevrimdışı Çağatay

haklısın ama fener derbilerinde iyi işler yaptı gs derbilerinde sahada yoktu etki göstercek adam şart ba da derbilerde bitikti sosa ve töre beklenileni veremedi

fb maçında kırmızı kart gören Olcay dan bahsediyoruz dimi
hani maçın başında 10 kişi kaldığımız maçta atılan olcay
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı GÖRKEM

evet zaten maaş olarak en çok verdıgımız adam demba ba 3.5 yakın veriyoduk
hem para kazandık hemde maaş tan kurtulduk

yönetimin eli çok güçlendi
ama artık satmak olmaz bu takım tr en iyi futbolu oynayan takım

çok fazla ayarlarıyla oynamamk lazım

bu Takim 2 senedir Derbilerde 2 Puan toplam 2 Puan almis. bu sezon Derbide Puani birak gol dahi atamamis ve Oyun olarak da zaman zaman ezilmis. bazi maclari nasil kazandigini kendimiz bile anlamamisiz ve son olarak Liderin 10 Puan gerisine düsmüsüz. Avrupa da Brügge gibi bir Takima karsi rezil bir sekilde elenmisiz. Tarihin en aci sezonlarindan birisini gecirmisiz. önceki sezon SL'nin nasil kacirildigi da ortada.

alayini sat.

Çevrimdışı Çağatay

Şuan bizim sola kim gelirse gelsin kimseyi tatmin etmeyecek.

Belki futbolu biraz bilenler için cucak ismi mühim ama onun dışındakiler cucak ismine bile burun kıvırma potansiyeli olan insanlar.  :lol:

Keşke imkan olsa da gelse ama benim sol açık beklentim yok.

kaleci ve sol açık için olacak olnalar şunlardır:

iki mevkiye de transfer yapılmayacak
sonra sezon içinde o bölgelerin ne kadar patlak olduğu görülecek
ve seneye (belki devre arasında-kimi bulacaklarsa) o bölgelere adam arayacağız
ve sırf bu senede şu "idare eder yaaa" mantalitesi yüzünden bir şey olamayacağiz..

Çevrimdışı kaanzor

Transfer Merkezi ⚽ ‏@TransferMerkez  3 dk.3 dakika önce
ÖZEL // Beşiktaş, Loci Remy'i kiralamak için kulübüyle anlaştı. Satın alma opsiyonu için pazarlıklar sürüyor. Chelsea 7,5Mil. Euro istiyor.
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı yigitcan1903

ÖZEL // Beşiktaş, Loci Remy'i kiralamak için kulübüyle anlaştı. Satın alma opsiyonu için pazarlıklar sürüyor. Chelsea 7,5Mil. Euro istiyor.
5'te buluşalım :D

Çevrimdışı Çağatay

6 ya ben fitim  :evillol:

Çevrimdışı fore_kazık

Özellikle Beşiktaş, hiç bir futbolcuyu, seni 6 ay sonra alacağım diye ikna edip imza attıramaz. Ya biz adamlara normal imza attıramıyoruz ne 6 ay sonrası için imzası.

Vereceksin dinamoya 3-4 milyon euro, imzalayacaksın bitti. Fazlası olmaz. douglas ile paket yap 10 a imzala yada.

zaten dinamo da 3-4 milyon euro verselerde satsak diyordu...  :bandit:

ayrıca neden yapılamasın pekala yapılır. sen sözleşmeni imzalarsın eğer futbolcu kontratı bitince yamuk yaparsa kesersin cezasını kolay değil o işler.

ericsson ile yapılan protokol imzaya dönmeyince verdiğimiz tazminatı hatırlatırım... imza atıldıktan sonra benim malımdır. olmak istemiyorsa verir tazminatını gider.

Çevrimdışı Easthanbool

6.5 ta olur problem değil gelsin ama Remy
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı cursedofdragon

ne transferden yana ne stadın yetişmesinden yana hiç umudum kalmadı arkadaşlar.Rakiplerimizin aldığı oyunculara bakıyorum mevcut kadrolarını bozmadan biz mevcut kadromuzu bozduk üstüne üstlük adam almadık aldığımız adamlarda tosic,beck.Bu senede 3.cü 4.cü olucaz gibi stadımızda yok zaten. :bawling:

Çevrimdışı can1903

7.5 M €'ya Remy pazarlığı yapan yapana. Ertan bey ise 5 M € mitroğlu 3m€ da kiralık çakma peşinde  :ok:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kemal

yandık o zaman başkan 29 Ağustosa kadar pazarlık yapar.

Çevrimdışı yigitcan1903

6 ya ben fitim  :evillol:
6.5 ta olur problem değil gelsin ama Remy
Ohoo sizle pazarlığa gidilmez  :evillol:

Çevrimdışı kaanzor

7.5 M €'ya Remy pazarlığı yapan yapana. Ertan bey ise 5 M € mitroğlu 3m€ da kiralık çakma peşinde  :ok:

Aynen katılıyorum eğer haber gerçekseki Twitterda gördüm paylaştım gerçekliğini bilmiyorum 7.5 opsiyonu bile iyidir mitroğlunun 5 olduğu yerde
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

zaten dinamo da 3-4 milyon euro verselerde satsak diyordu...  :bandit:

ayrıca neden yapılamasın pekala yapılır. sen sözleşmeni imzalarsın eğer futbolcu kontratı bitince yamuk yaparsa kesersin cezasını kolay değil o işler.

ericsson ile yapılan protokol imzaya dönmeyince verdiğimiz tazminatı hatırlatırım... imza atıldıktan sonra benim malımdır. olmak istemiyorsa verir tazminatını gider.

Tamam, moskova da zaten onu bekliyor, birisi ile imzalasa da bizden bedavaya gitsin diyor. hani senin hesabına göre ;)

Çevrimdışı ayayhan

ne transferden yana ne stadın yetişmesinden yana hiç umudum kalmadı arkadaşlar.Rakiplerimizin aldığı oyunculara bakıyorum mevcut kadrolarını bozmadan biz mevcut kadromuzu bozduk üstüne üstlük adam almadık aldığımız adamlarda tosic,beck.Bu senede 3.cü 4.cü olucaz gibi stadımızda yok zaten. :bawling:

rakiplerin aldığı hangi oyuncuyu sen beşiktaşta görmek isterdin ??

Remy de bahsedilen rakam, kiralama bedeli üstüne 7.5 milyon euro olabilir.

2-2.5 a kiralarsın 1 senelik. devam etmek istersen 7.5 daha verir alırsın.

Sanmıyorum valla 7.5 bonservisin tamamı olabileceğini.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Fikret Orman  uzun pazarlıklar sonucu Chelseali Yöneticileri hayattan bezdirip 4,5 e anlaşır. bu işleri müthiş yapıyor başkan .

Çevrimdışı Easthanbool

Ohoo sizle pazarlığa gidilmez  :evillol:

Söz konusu Remy olunca gözüm karardı  :D
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "