2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12854349 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

hayırdır gardaş savaşamı gidiyoruz  :evillol: :evillol:

Bu kadroyla Avrupaya sefere çıkarım la :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

beyler tesbihimiz çıkmış yüce beşiktaş taraftarı hersene sabır çekiyor tesbih çıkaralım demişler
forvet transferine göre almanızı öneririm  :evillol: :evillol:

https://twitter.com/BJKKartalYuvasi/status/616230390689304576
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı sosyalkartal

Bu sezon burda konuştuğumuz oyunculardan Altın Onbir :icool:

dannyi çıkar meşaleyide yak  :halay:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Kadir G.

E kiralık Mitro olsun diyenler de onu beğenmeyenler  ama o ne olacak :D

Yani bir adam alacaksak yüzde 90 bonservisiyle alacağız bunu sonuç da aynı çıkıyor arada 3 milyon euro oynuyor o da 2. ve 3. yıla yayınca çıkıyor.

Bende mitroglu istemiyorum ama solda olcay yerine dzsudzsak stoperin birinde ersan göreceğime douglas/toloi olacaksa mecburum razıyım. Olcay ersan oynayacaksa rvp nin anlamı kalmıyor çünkü yine bir şeyler eksik. Bu eksikleride tamamlayacağız diyorlarsa buyursun gelsin çok isterim.

Çevrimdışı atalay

Pedro, gitmeden sol stoper alınmaz. | Millonarios'ta sol stoper de oynardı.

Rhodolfo ile Pedro yan yana oynayamaz. İki ağır stoper.

Bu arada Beck'in de en büyük zafiyeti geri dönüşleridir.

O yüzden Ersan sadece takımda kalmadı; 11'i de garantiledi.

Tosic'in ne vereceği önemli.

Çevrimiçi Samet Ç

Adam yillik 5 Miyon alirsa. tabiki olacaksin.

Kostasa yillik 2 verirsen 1-2 Transfer daha yapabilirsin.
Sen ben yaparız diyoruz yönetimin veya hocanın isteğini bilmiyoruz. O yüzden Kostas bile gelse 1 stoperden başka adam alınmayabilir veya Rvp gelse bile diğer mevkilere de transfer yapılabilir. Rvp'ye 15 vereceksin Kostas'ın bonservisini alsan 5-6 milyon yıllık 2 den aşağı bir paraya oynamaz maç başı paraları falan 2.5 olur durum böyle olunca Kostas'ın maliyetinin Rvp'nin maliyetinden ne farkı kalıyor ? :D
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2015, 23:00:04 Samet Ç ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 22:57:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı Mitro'yu kiralık olarak söylüyor herkes yoksa 6m m euro verilecekse en başta ben karşı çıkarım.

Elinde sonunda buraya bir admaın bonservisi alınmayacak mı :)

Aldığımız adam da kaliteli olacaksa en az 5-6 seviyesinde olmayacak mı?

Bunun yerine 3 yıla ödemeleri yayıp top class forvet alıyorsun ve kadronun kalanına yatırım yapacak paran da kalıyor bu temiz iş değil mi sence?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ozan E.

dannyi çıkar meşaleyide yak  :halay:
Ulkede mesale kalmayacak :)  :ebebe:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 22:59:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Bende mitroglu istemiyorum ama solda olcay yerine dzsudzsak stoperin birinde ersan göreceğime douglas/toloi olacaksa mecburum razıyım. Olcay ersan oynayacaksa rvp nin anlamı kalmıyor çünkü yine bir şeyler eksik. Bu eksikleride tamamlayacağız diyorlarsa buyursun gelsin çok isterim.

İşte bunu diyorum ya kardeşim Persie yerine Mitro gelse yine aynısı olacak hesap ortada yazdım olduğu gibi.

Kiralık alsan 1.5 kira + 2 adam 3.5 sana maliyeti. Persie ise 5 milyon. Aradaki 1.5 mu Dzduzsak ve Rhodolfo'yu buraya getirecek ben bunu anlayamadım başından beri?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Dannyi veto etmeselerdi şimdi açgözlü herifle uğraşmıyor olacaktık. Hemde daha sağlam daha verimli biri olacaktı.

Bu sezon burda konuştuğumuz oyunculardan Altın Onbir :icool:

Aslında çokta iyi takım degiafjasfafasfa   :biggrinking: :biggrinking: ııım ne güzel kadro keşke bizim olsa  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadaşlar ruud boffin'i kaleye isteyen var mı aramızda merak ettim
Ben istemem Boffini olmaz ama Karcemarskası isterim bak :tabe:
Bu ligde Musleradan sonra Tartışamasız en iyi yabancı kalecisi Karcemarskastır :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Arkadaşlar bir şeyi baya baya yanlış anlıyorsunuz bence.

Maliyet olarak bir fark filan yok arada.

Alacağınız forvete 6-7  bonservis en az 2 de yıllık verecekseniz maliyeti 15.

E bu da 15.

Takımdaki sıkıntıyı mali durumu filan ne ilgisi var? Aynı parayı veriyorsun her türlü ve en kalitelisini alıyorsun bu maliyet orantısızlığı nereden çıktı ben mi yanlış hesaplıyorum?

Eğer diğer bölgelere alamayacaksak zaten bonservisiyle Mitro'yu alsak da adam alamayız o zaman yine çıkıyor kasadan aynı para.

Yalnız RVP'ye verdiğin 15 milyonun geri dönüşü yok, 34-35 yaşında kimse bonservis verip almaz, ya futbolu bırakır ya da bedavaya Hindistan'a ABD'ye gider. Ancak şampiyon yaparsa o para çıkar.

27-28 yaşında birine verilecek 15 milyonun en azından yarısını geri alırsın 2 sene sonra satarak. Tabi Mitro'dan bahsetmiyorum, ona kimse 30 yaşında 7.5 milyon bonservis vermez. Remy, Cisse vs. Araplara, Çin'e satılabilir.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 23:02:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben istemem Boffini olmaz ama Karcemarskası isterim bak :tabe:
Bu ligde Musleradan sonra Tartışamasız en iyi yabancı kalecisi Karcemarskastır :bandit:

Sow yetmedi şimdi de Karce fetişistliğine başladı :D

Kardeşim sen Türkiye ligi izleme Beşiktaş maçı dışında boşver iyi gelmiyor psikolojine  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

İşte bunu diyorum ya kardeşim Persie yerine Mitro gelse yine aynısı olacak hesap ortada yazdım olduğu gibi.

Kiralık alsan 1.5 kira + 2 adam 3.5 sana maliyeti. Persie ise 5 milyon. Aradaki 1.5 mu Dzduzsak ve Rhodolfo'yu buraya getirecek ben bunu anlayamadım başından beri?

Tamam o da doğru hiçbir türlü paramız kalmıyor. Ne diyeyim yine en az 3 bölgede büyük eksikle başlayacağız lige. Bari rvp olsun diyelim.

Çevrimdışı GÖRKEM

Sen ben yaparız diyoruz yönetimin veya hocanın isteğini bilmiyoruz. O yüzden Kostas bile gelse 1 stoperden başka adam alınmayabilir veya Rvp gelse bile diğer mevkilere de transfer yapılabilir. Rvp'ye 15 vereceksin Kostas'ın bonservisini alsan 5-6 milyon yıllık 2 den aşağı bir paraya oynamaz maç başı paraları falan 2.5 olur durum böyle olunca Kostas'ın maliyetinin Rvp'nin maliyetinden ne farkı kalıyor ? :D

az önce de yazdigim gibi maliyet farki cok olmasa bile Van Persie'de endiseliyim.

yalniz su Avantaji vardir. elimizde patlasa bile bir yere satilir iyi paraya.

bilmiyorum ben yine de Kadroda bir cok eksik varken bir Oyuncuya bu kadar maas verilmesine karsiyim.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Forvet falan umrumda değil. Cenk var, ben cenk e herkesten çok güveniyorum.

Sol açık ve şu kamburlardan kurtulalım kafi. pektemek ersan ismail özellikle.

Çevrimdışı brkntcnr

Arkadaşlar uefa nın kuralı sadece bonservis için mi geçerli yoksa yıllık ücretleri de hesap etmemiz gerekiyor mu? Yani benim bildiğim bonservisle oyuncu alamıyoruz uefadan dolayı. Neden RVP yi alsak başka oyuncu alamamış olalım ki? Zaten Rvp ye bonservis ödemiyoruz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 23:03:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Yalnız RVP'ye verdiğin 15 milyonun geri dönüşü yok, 34-35 yaşında kimse bonservis verip almaz, ya futbolu bırakır ya da bedavaya Hindistan'a ABD'ye gider. Ancak şampiyon yaparsa o para çıkar.

27-28 yaşında birine verilecek 15 milyonun en azından yarısını geri alırsın 2 sene sonra satarak. Tabi Mitro'dan bahsetmiyorum, ona kimse 30 yaşında 7.5 milyon bonservis vermez. Remy, Cisse vs. Araplara, Çin'e satılabilir.

Heh olay bu işte. Tek fark bu.

3 yıl sonra biri futbolu bırakır biri satılır. Bu da risktir.

Ben şahsen beni başarıya götüreceğini düşünüyorsam Persie'yi seçerim. Çünkü 3 yıl içinde elim mali anlamda rahatlayacak biraz ve FFP Kriterleri özgür bırakacak beni 2018'de.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 23:04:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Tamam o da doğru hiçbir türlü paramız kalmıyor. Ne diyeyim yine en az 3 bölgede büyük eksikle başlayacağız lige. Bari rvp olsun diyelim.

Aynen öyle bence olay basit.

Alacaklarsa her tarafa zaten persie de olsa Remy de olsa alacaklar.

Almayacaklarsa da almayacaklar bunun forvetle ilgisi yok. Ayrı değerlendirmek lazım.

Bence de 2 bölge de eksik başlayacağız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Geçen gün sağ beke Rajtoral alınacaksa sol kanada Kono alınsa ne olacak demiştim.

Şimdi de diyorum ki stoperde Ersan olacaksa forvette RVP olsa ne olacak.

Kadroda bu kadar büyuk fark olmamali.

Aynısını Q7-Simao-Guti nin olduğu zamanda yaşamıştık.

Ön taraf ile arka arasında dağlar kadar fark vardı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı murat_

Ondan değil yahu bu adam Doctore değil her elini attığını parlatsın.

Oyuncunun içinde varsa parlar. Şimdi hışma uğrayacağım ama bu Ömer'de de yok bence :D
bende hisima ugrayabilirim ama bende burdaki herkes gibi pektemegin gitmesini cok istiyorum ammaa bence bu sene patlayacak ( sakin olun gencler )ve bence 2 forvet mustafa olacak sezon ici alintilarim ama gercekten icimden bu geciyor  :eyes :eyes

Çevrimdışı Kadir G.

Rvp ye bonservis ödemeyeceğimiz garanti değil sadece büyük ihtimal. 5 milyon yıllığı gömerlerse zannediyor musunuz 18 milyonun tamamını eksikler için kullanacaklar?

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

ANÇ nin söylediklerini yeni okudum.

Dağılın ya 15 gün kafa rahat. Transferleri 2. kampa yetiştireceklermiş allah razı olsun onlardan. O zaman kesinlikle çok ucuza gelecekler, ben inanıyorum.  :lol: :lol: