Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
porto dan diego reyes i sociedad satın alma opsiyonuyla kiralayacaklarmışstopere stoper takas mı yapsak acabapedro-reyes
Banka soyacaklar galiba...
yalnız renkliler fena kudurmuş. hala kara para aklama falan diyorlar. atınç'a kim 5 milyon verir diyorlar.
Aynen öyle fiziği ve disiplini ile oynayan oyuncu verir.Bunlar iş ahlakı olmayan Brezilyalı oyuncu grubu.Ronaldinho belki gelmiş geçmiş en yetenekli Brezilyalı ama daha 25'inde göbek yaptığı için yolladı Barcelona.
valla ben barca nın pas trafiğindeardanın adama kıçını dayayıp top oynamasını hayal edemiyorum
Hadi diyelim Sosa gitti. Nedense bu Hakim benim içime sinmedi.Sinen, yerini doldurabilecek tek adam var, o da Lasse Schöne. Ben beğeniyorum bu adamı. Hızlı, güçlü, teknik..
Schöne 10 numara değil ki kanat oyuncusu
İyi de Sosa'nın da asıl mevkisi kanat değil miydi?
Rangnick falan da komple işin içinde zaten Hemen şirretlikleri tutuyo hoşlarına gitmeyen bir şey oluncaTopluca patlatıcam bunları bi gün bi yerde
İyi oyuncu da gelişmeyecek gibi duruyor Porto zarar etmeden satma derdinde.
sol açığa robinho ya ne dersiniz? bonservisi elinde 2,5 milyona rahat gelir. bence iş yapar.
ben sana içerde bakarım
daha önceki sayfalarda bi viktor fischer diyodun çağrısola alamaz mıyız o adamı yani para yeter mi
adamlar Guido Carrillo (santrafor) Monaco ya 8.5 kilitlemişsosa verip alaım o parayı