2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12871865 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ozan E.

Sosa'yı da satarsan adam akıllı 10 numara almak istersen Çin'den Goulart'ı alacaksın o zaman senede 15-15 istatistik yapsın sana

http://www.transfermarkt.com.tr/ricardo-goulart/profil/spieler/106076

Oğuzhan artık formayı almalı,çalışıp alabilmeli.

Çevrimdışı Deniz

Pektemege teklif varmis.1 saniye dusunmeden satilmali
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Sosa'yı da satarsan adam akıllı 10 numara almak istersen Çin'den Goulart'ı alacaksın o zaman senede 15-15 istatistik yapsın sana

1 sene önce Cruziero'da 2-3 milyon euro iken çine gidip değeri 12 milyona çıkarmış. 2019'a kadar sözleşmesi var. Hiç mantıklı bir transfer değil. Geçen sene yakalamak lazımdı.

Çevrimdışı Ozan E.

Hadi inşallah :) keşke gitse

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 12:39:02
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
1 sene önce Cruziero'da 2-3 milyon euro iken çine gidip değeri 12 milyona çıkarmış. 2019'a kadar sözleşmesi var. Hiç mantıklı bir transfer değil. Geçen sene yakalamak lazımdı.

Şuan değil zaten ama Sosa'yı 8-10'a okutursan aynı paraya alırsın çok geçmeden 2 yıl içinde de fahiş fiyata okutursun adamı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf

Abi illa Goulart da şart değil. Alınan oyuncu Josue tarzında olsa bile yeterli Şenol hocanın sisteminde. Sosa bir 10 numaraya göre şut ve uzun pas konsunda çok yetersiz,bu da skor katkısı konusunda hele forvete Mitro da gelirse bizi çok zorlayacaktır. Geîecek oyuncu Goulart'ın 1 tık altı bile olsa şut yeteneğî olursa Sosa'dan daha verimli olur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bence özel uçakla yollanmalı büyük bi yemek eşliğinde gördüğüm en kötü topçulardan biri :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 12:43:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Pektemek'i satarsak 2 civarına 3. forvet Ömer olur. Ki iyi de olur.

Aksi taktirde Ömer yine kiralanacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serdkar

kolpa

kaynak derinbesiktas twitter

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ya sosayı nasıl satıyorsunuz 8-10a. Arkadaş iyice uçtunuz naptınız siz. Sosa için arjantinlilerin vereceği para taş çatlasın 2.5 3 milyon Euro. Yada abartıp kiralama teklifi yaparlar. Adamlar tevezi bile 5 milyon euroya geri aldılar.

Katara matara da gitmez o adam.

Duran top kullanabilen bir forvet arkası oyun kurucusu lazım bize. Bunun fiyatıda 7-8 lerden başlıyor. Zor yani.  Sosa düşündüğünüz kadar iyi bir transfer hamlesi değildi. Zar kar yok. Pozisyon dolduruldu o kadar.

Bu arada goulartı çinlilet 15 e aldılar :))

Çevrimdışı Ozan E.

Ya sosayı nasıl satıyorsunuz 8-10a. Arkadaş iyice uçtunuz naptınız siz. Sosa için arjantinlilerin vereceği para taş çatlasın 2.5 3 milyon Euro. Yada abartıp kiralama teklifi yaparlar. Adamlar tevezi bile 5 milyon euroya geri aldılar.

Katara matara da gitmez o adam.

Duran top kullanabilen bir forvet arkası oyun kurucusu lazım bize. Bunun fiyatıda 7-8 lerden başlıyor. Zor yani.  Sosa düşündüğünüz kadar iyi bir transfer hamlesi değildi. Zar kar yok. Pozisyon dolduruldu o kadar.

Tevez'in sözleşmesi seneye bitiyordu,yıllık olarak Tevez'e yüksek ücret vermişlerdir.

Ya tevez diyorum tevez. Bana sosa 7-8 haberlerine inanıyoruz demeyin Allah aşkına. Kendinize bari yapmayın şunu. Ha gelmek istemiyorsa sosa efendi 3 de veren varsa razı olacaksın yapacak birşey yok.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 12:57:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Şaka maka Arda Barca'ya imza atmak üzere.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Paolo Maldini

A sporda psv nin gollerini gösteriyor bu jetro williems ne adammış be bu adam kafaya topu pas olarak gönderiyor.Keşke benim olsa:)

Sosa bir kez daha buluşmuş veronla.

Sosa turkiyeye dönmez. Siz iyisimi o pozisyona birisini bakmaya başlayın şimdiden. 3 milyon euronuz var maksimum hadi bakalım :)

Çevrimdışı saricasi

A sporda psv nin gollerini gösteriyor bu jetro williems ne adammış be bu adam kafaya topu pas olarak gönderiyor.Keşke benim olsa:)
Buyuk baskan cıktı  :D
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Paolo Maldini

Çevrimdışı Paolo Maldini

Konu dışı olacak ama bu trabzon başkanı nasıl bir insan ya kendi yönetimindeki adama yalancı filan diyor.Valla topuğa da sıktırır

Çevrimdışı mustafayhan1903

Yahu Kardesim bu Fm degil...
Transfermarkt bakipda oyuncu alamasin ...Kolay degil Türkiye Adam getirmek.. Klüb ile anlasiyorsun ...Oyuncu prb cikartiyor...Yok Sakal parasi Manager parasi falan filan... Adamlar maliyeti pahalli

Danny sözlesmesini yeni uzatti ve onun orda kazandigini biz veremeyiz...

Elindeki oyuncu kiymetinde bileceksin...

Gelen Oyuncu Sosa dan verimli olacak o baska konu ??

Sizin söylediğiniz mantığa bakarsak ne Demba Ba'nın ne Atınç'ın ne de hiçbir futbolcunun satılmaması gerekiyor. Sezon boyunca fıtık problemi ile uğraşmış 30 yaşındaki bir Sosa'nın nasıl gelecek sezon verimli olacağına kesin gözüyle bakıyorsunuz? bunun da garantisi yok. ayrıca siz bana gelmesini istediğim oyuncuları sordunuz bende takip ettiğim oyuncuları yazdım. Tabiki de FM oynamıyoruz, pazarlığı yapacak olan kulüp temsilcileri . türkiyeye oyuncu getirmek kolay değil diyorsunuz buna katılmıyorum. Getiren çatır çatır getiriyor. işini iyi yaptıktan sonra alınmayacak da satılmayacak da oyuncu yoktur
Deus linhas curvas, o autor correto...

Çevrimdışı Ergin1903

İyi bir fiyat geliyorsa ayrica oyuncu gitmek istiyorsa satacaksin. Satmazsan sonra pişman olursun. 7 veriliyorsa satilmasi gerektigini düsünüyorum. Sosa'nin da yeri dolar ama ben her seye ragmen yönetimin sosa'yı satmayacagini düsünüyorum.

Çevrimdışı saricasi

Sosa gidici
veron istiyor o kesin ama paraları yetmez sosanın menejeride ole demisti.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi Samet Ç

Sosa gitmek istiyorsa tutamazsın.

Çevrimdışı Furkan Sarper

bu transfer döneminde kaliteli bir forvet ve stoper şart. bunda hemfikiriz. aynı zamanda ben bir tane ortasaha bir tanede stoper alınmasından yanayım.genç olucak scoutlar çalışıyormuş onların radarına giren oyuncu almalıyız. gurbetçide olabilir tolgay gibi. neden derseniz bu yıl yine avrupaya gidicez reklam olucaz yine büyük takımlara.bir sonraki transfer döneminde oğuzhan tolgay ve töreyi satabiliriz hatta pedroyuda satabiliriz. bunların yerinede kanat için frei iyi kıvama gelicektir diye düşünüyorum onu monte edebiliriz. orta alan ve stoper içinde bu yaz aldığımız adamı yerleştiririz.sürekli böyle devam edersek transferden zarar etmeyiz işte. hayalim, beşiktaşta görmek istediğim uygulama budur :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sosa gidici

renaoult 12 arabaya bakın arkadaslar, bu transfer olmaz :)
[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2015, 13:20:20 ONUR KOLCU ]