2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12853386 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hamahakki

Çikarito on numara olur satın alma opsiyonlu kiralık da olur :)

2016 sözleşme sonu.iyi bir fiyata bağlayabiliriz.rvp'den daha oluru olan bir transfer olur.ben çikarito'ya fitim

Çevrimdışı kaanzor

Çikarito gelmez abi gerçekçi olalım
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimiçi Samet Ç

Chicharito 7 milyona alınır rahat.

Çevrimdışı Kutay

foruma yeni katıldım, öncelikle herkese merhaba. remy'nin sakatlık problemi var, her sezon 8-10 hafta kaçırır. mitroğlu demba ba kalitesinde değil. van persie'yi tartışmaya gerek yok ama 31 yaşında ve maliyetli bir oyuncu. alacağımıza hiç ihtimal vermiyorum ama benim hayalim edin dzeko'dur. çok iyi bir kalecinin transfer edilmesini özellikle avrupa'da başarı için şart olarak görüyorum.bunun haricinde tolga, mustafa ve ismail'i bir alana 2 bedava falan gibi kampanya yapıp gönderemez miyiz acaba?  tolgay'a da 7 veriliyorsa gerçekten hiç düşünmem satarım. zaten hiç kanım ısınmadı bu adama.
:hosgeldin
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beyler Spor Gündemi benim hesabım , bilginize.

Chicharito ve Rvp olayı ciddi.  :busted_cop:
:halay: :halay: :ishock: :ishock: :halay: :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Javier Hernandez'in geleceğini sanmıyorum ama kiralık bile alınsa çok iyi olur.

Bu arada sözleşmesi seneye bitiyormuş o yüzden kiralık olmaz tabi
[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2015, 23:34:18 Tolga_ ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Sarp

@SporGundemi35 mi?

Çevrimdışı Kadir G.

Oyuncuyu ikna etmen çok zor olabilir yoksa manunun seneye bitecek sözleşmeyi uzatacağını sanmıyorum. Guidettiyle cilala 4-4-2 muazzam olur.

Çevrimdışı can1903

https://twitter.com/SporGundemi35/status/615979871345491968

Chicarito - Remy - Rvp - Papiss liste budur arkadaşlar  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Türkay

Besiktas Brigade ‏@BesiktasBrigade  3 dk.3 dakika önce
SÖYLENTİ | Fulham kaynaklarından alınan bilgiye göre Beşiktaş, Kostas Mitroglou'nu £1M bedelle kiralamaya çok yakın. (@insidefutbol )

Besiktas Brigade ‏@BesiktasBrigade  1 dk.1 dakika önce
SÖYLENTİ | Kostas Mitroglou ise £2.1M garanti ücret kazanacak. Şu anda Londra'da son pazarlıklar yapılıyor. (@insidefutbol)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bilmem hatırlarmısınız, haftalar önce dedim javier hernandez düşünülmelidir diye.

Hatta dedim 7.5 a almış manu, kullanmış, sonra reale senelik 2.5 dan kiralamış. Şuan 5-6 versen alırsın, çünkü çok fazla piyasası oluşmadı orada oynamadığı için, + sözleşmesinin son senesi.

Çevrimdışı Ozan E.

SÖYLENTİ | Fulham kaynaklarından alınan bilgiye göre Beşiktaş, Kostas Mitroglou'nu £1M bedelle kiralamaya çok yakın. (@insidefutbol )

SÖYLENTİ | Kostas Mitroglou ise £2.1M garanti ücret kazanacak. Şu anda Londra'da son pazarlıklar yapılıyor. (@insidefutbol)
Yillik ucreti cok fazla olmus

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

GÜNAY

BECK.          RODOFHO.        DOUGLAS         TOSİÇ

Efsane olur ne Top Geçer Ne adam

Eğer tandem.  Rodolfho - Douglas olursa , Zago-Ronaldo efsanesini tekrardan yaşarız :bandit: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kaanzor

Chicharito 7 milyona alınır rahat.

2,5 a  kiralanmış geçen sene 7 ye zor satarlar gibime geliyor ama Başkanın sağı solu belli olmaz çingene pazarlığıyla alabilirde
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Çağrı

Çiko olmayacağı gibi tek forvet oynayamaz gençler.

4-4-2 oynamamız gerek onun için iyine forvet gerek yanına.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Kostas gelirse sol açık şart yoksa ligde en fazla 13 tane atar ben baştan söyleyeyim. Töre-Beck bir yere kadar taşır.

Çevrimdışı ayayhan

milo nun pası gördünüzmü işte buna 3. m veriyolar

Çevrimdışı Ozan E.

Bilmem hatırlarmısınız, haftalar önce dedim javier hernandez düşünülmelidir diye.

Hatta dedim 7.5 a almış manu, kullanmış, sonra reale senelik 2.5 dan kiralamış. Şuan 5-6 versen alırsın, çünkü çok fazla piyasası oluşmadı orada oynamadığı için, + sözleşmesinin son senesi.
Kesinlikle 5e alinabilir rahatca. Ama Ceko gelsin :)

Çevrimdışı Kadir G.

Guidetti - Hernandez çok gol atardı

Çevrimdışı Çağrı

Kostas gelirse sol açık şart yoksa ligde en fazla 13 tane atar ben baştan söyleyeyim. Töre-Beck bir yere kadar taşır.

Kiralık alınacaksa bonservisi Dzsudzsak'a yıkarlar gibime geliyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Arkadaşlar varsa kostasın instagramı twitteri filan yazın küfür. Gelmesin çakmaya çalışıyorlar ..

Çevrimiçi Samet Ç

yıllık 1.8 den fazla verilmemeli

Çevrimdışı sosyalkartal

miloseviç bir topu çok güzel kornere attı bu çocukta iş var  :kop: :kop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..