2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12853539 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada sizleri üzmek istemem ama pektemek haberi, derinbesiktas diye saçma sapan bir twit hesabının haberi. Oradan almışlar, kaynak bu hesap yani..

üzgünüm pektemeğin hatrını bile sorun yok  :bawling:
http://www.sports.ru/football/1030926060.html

Çevrimdışı mehmetthedum

Atınç Beşiktaş'tan gittiğine göre, milli takıma çağrılır artık.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı TALAT

şu oktay derelioğlu ne kadar kötü bir yorumcu.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Kadir G.

Atınçın çok gelişip çok iyi yerlere gelmesini istiyorum. İçimizden birini üst seviyelerde görmek çok güzel olur.

Çevrimdışı sosyalkartal

şu oktay derelioğlu ne kadar kötü bir yorumcu.
6 milyon red bull için ne ki turşu işte sallıyor şu forveti söyleyecekler onu bekliom yoksa değiştirdiydim kanalı çoktan  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı ZEKI

Meçhul haberci , Derin Beşiktaş inanan varmı ?
inanan yokta masallah herkes takipte ondan daha dogru haber veren adamlar
herkes tutturmus derin Besiktas mechul haberci vs vs

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı Hamahakki

Çevrimdışı Türkay

Javier Hernandez diyor a spor.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Eto bitmiş bile bu işten para kazanıyor  :bandit:

Çevrimdışı TALAT

keşke chicarito olsa. ben çok beğeniyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Ozan E.

Habere bak javier hernandezin onerildigi iddia ediliyor :) nasil net nasil net. Bu arada ersan gitmeyecek mi acaba :)

Çevrimdışı aa1903

foruma yeni katıldım, öncelikle herkese merhaba. remy'nin sakatlık problemi var, her sezon 8-10 hafta kaçırır. mitroğlu demba ba kalitesinde değil. van persie'yi tartışmaya gerek yok ama 31 yaşında ve maliyetli bir oyuncu. alacağımıza hiç ihtimal vermiyorum ama benim hayalim edin dzeko'dur. çok iyi bir kalecinin transfer edilmesini özellikle avrupa'da başarı için şart olarak görüyorum.bunun haricinde tolga, mustafa ve ismail'i bir alana 2 bedava falan gibi kampanya yapıp gönderemez miyiz acaba?  tolgay'a da 7 veriliyorsa gerçekten hiç düşünmem satarım. zaten hiç kanım ısınmadı bu adama.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

tamam çikarito tam bizlik adam. hızlı oyunda canına okur defansların.

ama adam manunun oyuncusu ya. real madridle ne alakası var.  :D

Çevrimdışı Renton

Armagan abi ahahah gercekten realde sanıyorlarmıs

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı altan0348

Kale için transfer yapılacağını sanmiyorum. Sağ ben geldi iyi mi kötü mu zamanla belli olur ama beck her turlu serdardan formayı alir. Arınç gitti sıra ersanda umarim o da gider. Defansa saglam çirkin iki tane deneyimli stoper şart. Milosevic ve pedro yedekler gelenleri. Sol bek için tosun ve notta yetersizler bu bariz ama o bölgeye transfer yapılmayacak belli. Töre satilmasin.   Ama kesinlikle bir sağ kanat şart oglu şart. Olcay ve kerim yedekler. Tolga ve veli ilk onbir oynarlar ama kesinlikle tolgayin yanina saglam bir on libero şart. Veli atina yedekler. Dışa ve oguzhan on orta için yeterli bence.üçe beşe bakilmadan Gitmesi gerekenler ; necip pektemek süzen ismail ve diğer gereksizler. Forvet alırlar herhalde galiba sanirsam. Dediğimi transferler yapılmazsa yine 3. Oluruz.

Çevrimdışı Çağrı

2si olsa? 5-6 sene savunma oyuncusu aramasak?

Süper olur tek kelimeyle.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Çikarito on numara olur satın alma opsiyonlu kiralık da olur :)

Çevrimdışı TALAT

yalnız hernandez olacaksa bizim kanatlar ve orta sahalar ceza sahasında çoğalmalı. böyle bir takımda çok iyi iş yapar. ama kanatlar ceza sahası dışında gezinecekse mitroglu daha uygun olur.

Çevrimdışı can1903

Beyler Spor Gündemi benim hesabım , bilginize.

Chicharito ve Rvp olayı ciddi.  :busted_cop:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

foruma yeni katıldım, öncelikle herkese merhaba. remy'nin sakatlık problemi var, her sezon 8-10 hafta kaçırır. mitroğlu demba ba kalitesinde değil. van persie'yi tartışmaya gerek yok ama 31 yaşında ve maliyetli bir oyuncu. alacağımıza hiç ihtimal vermiyorum ama benim hayalim edin dzeko'dur. çok iyi bir kalecinin transfer edilmesini özellikle avrupa'da başarı için şart olarak görüyorum.bunun haricinde tolga, mustafa ve ismail'i bir alana 2 bedava falan gibi kampanya yapıp gönderemez miyiz acaba?  tolgay'a da 7 veriliyorsa gerçekten hiç düşünmem satarım. zaten hiç kanım ısınmadı bu adama.
:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

küçük bezelye nin yanına da sarışın isveçli delikanlıyı koyarsak... :steamed:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ozan E.

Çevrimdışı o2bucak

arada bir düşünüyorum burada bir kaç kişi anlaşıp bir futbolcu seçsek beşiktaş ilgileniyormuş süper filan diye herkezi gaza getirip Tvit instagram vs gibi ortamlarda milleti çoşuturup haberlere çıkartabilir miyiz acaba?