2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12845258 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Keşke konoplyankaya teklifimizi geri çektik diye bildirseler yüzünün halini görmek isterdim.

Çevrimdışı Viviano

Hiç ugrasmadan alip gelseler ya sunu 10 milyona kapatiriz biz bunu :D
http://www.transfermarkt.biz.tr/jonatan-soriano/profil/spieler/7893

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Satmazlar ki. Soriano adamların sembol oyuncusu. Avusturya halkının da ulusal kahraman olarak gördüğü birisi neredeyse. Salzburg'un da paraya ihtiyacı yok zaten. Neden satsınlar? Hatta Dzeko olur Soriano olmaz :lol:

Çevrimiçi Samet Ç

Konoplyanka en kötü Beşiktaş'a giderim cukkayı cebe indiririm diyordur o yüzden sonuna kadar zorluyor diğer seçenekleri bugün teklifi geri çekelim yarın başka bir takıma imzalar o adam.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Forvet sorianodur. Frikik penaltı vole kafa ne ararsan var. Maç kaçırmadan oynuyor tam profesyonel barca alt yapısından çıkma. Keşke olabilse ihtimali. 10 verseler 1 ine acımam.

Çevrimiçi Savaş

Forvet sorianodur. Frikik penaltı vole kafa ne ararsan var. Maç kaçırmadan oynuyor tam profesyonel barca alt yapısından çıkma. Keşke olabilse ihtimali. 10 verseler 1 ine acımam.
Ve bu adam 2012 de 500 bin euro'ya gitmiş. Böyle adamları bulan buluyo..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Viviano

Peki bu Twitter'da Gökmen Özcan diye birisi var. Bu arkadaşı tanıyan bilen var mı kimdir necidir? Baya baya yazıyor şu şöyle olacak, şu kesin gelecek diye. Daha önce itibar eden oldu mu? Güvenilir birisi mi diye sormuyorum çünkü Twitter'da duyumcu kesilen hiçkimse güvenilir değil benim gözümde. En azından tutturduğu oldu mu? :kop:
Ek olarak, kendisi dün Ersan kesin gitti demişti. Bugün de Ersan kalacak gibi gözüküyor diyor. Adamdan bahsetmemiz bile hataymış. :lol:

Çevrimdışı Onur Can

Benim hatirladigim kadariyla Van Persie müslüman. Demba Ba gibi gelmesini çok kolaylastirabilir. Oguzhan da çok iyi arkadasi diye biliyorum. Hem iyi de para veririz. Eger kariyerini önemsiyorsa gelmez tabii ki, ama yas olmus 31 rahatima bakayim derse neden gelmesin?  :alala:

Çevrimdışı Viviano

Benim hatirladigim kadariyla Van Persie müslüman. Demba Ba gibi gelmesini çok kolaylastirabilir. Oguzhan da çok iyi arkadasi diye biliyorum. Hem iyi de para veririz. Eger kariyerini önemsiyorsa gelmez tabii ki, ama yas olmus 31 rahatima bakayim derse neden gelmesin?  :alala:

Çevrimdışı Çağrı

Spor Gündemi ‏@SporGundemi35  3 dk.3 dakika önce
İDDİA | Antalyaspor başkanının Eto'o, Ronaldinho'dan sonra şimdi de David Villa için bastıracağı iddia edildi.

:D

Yabancı kuralını serbest bırakanın Allah Belasını versin durumuna sokacaklar sonunda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Soriano'yu istesek bile vermezler. Boşuna uğraşmanın anlamı yok adamların derdi para değil çünkü.  :bandit:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

@Çağrı zarate hakkınd ne düşünüyorsun?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

kardeşim merak ettim putine olan hayranlığın nerden geliyor  :biggrinking:

@Tolga seni konuşıdından vururum  :steamed: :ph34r: :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sedat C

Arkadaşlar Remy için hala 4. forvet yazan var. Drogba Chelsea'den ayrıldı. Costa ve ne olacağı belli olmayan Falcao var. Remy 3. forvet gibi, mou satmayabilir.

Bir de şu Konop mudur nedir mümkünse gündemden düşsün ve gelmesin. Bu saatten sonra Messi olsan ne fayda, temcit pilavı gibi konu ısıtılıp ısıtılıp çıkıyor karşımıza. Adamın amacı ne anlamış değilim, paraysa bizden fazla veren yok gel, kariyerse git atletico'ya yada totenham'a. Ben sıkıldım bu heriften.

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı zarate hakkınd ne düşünüyorsun?

Bak aynı anda düşünmüşüz birbirimizi sadece niyet farklı  :evillol:

Zarate futbolu bırakalı baya oldu benim gözümde  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Bak aynı anda düşünmüşüz birbirimizi sadece niyet farklı  :evillol:

Zarate futbolu bırakalı baya oldu benim gözümde  :D
:kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı eski inönü

ben gerekirse Ersan'ın bedavaya verilmesinden yanayım. Neden yıllık 1.7 milyon euro vereyim yedek oyuncuya? Çok mu zengin klubuz biz. 500 binlik Atınç'la Milosevic olsun benim yedeklerim. Hem yaşları genç, gelişme potansiyelleri var. Ersan'ın bu saatten sonra takımda kalması her türlü zarar. Hem kendisine hem klube zarar.

Çevrimdışı Anıl

Kulüp üyelikleri;

Bayern Münih : 250 bin
Benfica : 224 bin
Barcelona : 177 bin
Schalke : 130 bin
Dortmund : 115 bin
Real Madrid : 92 bin
Fenerbahçe : 1 milyon  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Viviano

Bazı oyunculardan kurtulsak iyi olacak artık. Toraman, Sezer, Süzen gibi isimlerin de postalanması gerekiyor. Üstelik hatırladığım kadarıyla Süzen'e ve Sezer'e yüksek yıllık ücretler veriliyordu. Gönül Pektemek'in de sözleşmesinin feshini ister ama adam bir ton para alıyor.

[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2015, 03:03:04 Viviano ]

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Çağrı

Arkadaşlar kulübümüzün formasını giyen her oyuncuya saygılı davranmak durumundayız.

İstediğiniz gibi eleştirin ama oyunculara son zamanlarda çoğunluğun söylediği özellikle ''çöp vb'' ifadelerde bulunmayın.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Ersoy

Zambrano Gsnin ilgi alanında hatta Zambrano belki bir gün Gsde oynarım demişti.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Viviano

Madem van Persie'nin 14 milyon sadakat bonusu var ve sözleşmesi bitince alacak o parayı, bu yıl ayrılsa o zaman kendisi ödeyecek o parayı doğru mudur? Doğruysa 14 milyona alınabilir oyuncu hatta pazarlıkla yarısına bile indirilebilir yani gelmesi zor değil bana kalırsa. United'ın bonservis isteyeceğini düşünmüyorum. Dediğim gibi o sadakat parasından 3-5 koparmaya çalışırlar sadece. Bana kalırsa önemli olan alacağı yıllık. 4-5'den az istemez ki bu adam da şimdi. Bakalım önümüzdeki günlerde nolur ama ben imkansız olarak görmüyorum bu dediklerimden sonra.