2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12871582 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Laflarına dikkat et yalnız.

Burada daha medya yazmadan kaç tane isim yazdım. Yıllığına, alacağa ücretine kadar.

Çocuk avutmayacağız burada.

Yok isim filan. KAP'ta öğrenirsin.

Abicim isim vermiyceksen hiç verme o zaman.

İpucu falan veriyosun millette merak ettikçe ediyor. 2 gündür izliyorum.

Tamam mevki verirsin "şuraya transfer olacak hazırlıklı olun" dersin yine isim vermezsin.

Ama sen ucundan gösterip geri çekiyosun ona tepkiliyim :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Tamam mevki verirsin "şuraya transfer olacak hazırlıklı olun" dersin yine isim vermezsin.

Stoper olacak stoper ben söyleyeyim de rahatla.  :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ersoy

Beck sağlam transfer olmuş.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beşiktaş, Hoffenheim'dan 28 yaşındaki sağ bek Andreas Beck'i transfer etti.

Bugün öğlen yapılan görüşmelerin ardından transferde mutlu sona ulaşıldı.

MALUM1903'ün edindiği bilgiye göre; siyah beyazlılar, Beck ile 3 yıllık anlaşma sağlarken oyuncuya yıllık 1 Milyon Euro ödeyecek.

Beşiktaş, bonservis ücreti olarak ise Alman Kulübü ile 1.7 Milyon Euro'ya anlaştı.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ergin1903

Beck 1 m € alacakmis. Valla helal yönetime :tabe:

Çevrimiçi Samet Ç

eşiktaş, Hoffenheim'dan 28 yaşındaki sağ bek Andreas Beck'i transfer etti.

Bugün öğlen yapılan görüşmelerin ardından transferde mutlu sona ulaşıldı.

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; siyah beyazlılar, Beck ile 3 yıllık anlaşma sağlarken oyuncuya yıllık 1 Milyon Euro ödeyecek.

Beşiktaş, bonservis ücreti olarak ise Alman Kulübü ile 1.7 Milyon Euro'ya anlaştı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı ZEKI

Stoper gelecek biraz sakin olalim beyler. Gecen sefer bizde Linnesi yazmistik heryerden geldi bitti dendi. Adam gelmedi isim verilmemesi cok normal. Ama sakin olun bugun yarin guzel gelismeler olacak. Baskanin bizzat ilgilendigi birebir gorusme yaptigi kisiler var. Olursa yer yerinden oynar olmazsa da kısmet degil der geceriz. Degilmi @Çağrı  :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

kimin ne diyeceğine senmi karar veriyorsun anlamadım  @Yusuf Tekeli
isim verir vermez senin laf söyleme hakkınmı var

Çevrimiçi Samet Ç

Beck eğer bu rakamlara alınıyorsa tebrik etmek lazım yönetimi.  :claps:

Çevrimdışı Tolga

Stoper olacağını önceden söylemişti :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Andereas Beck  bitmiş Çok iyi oldu be en az 7  8 macını izlemişimdir daha dogrusu  Hoffeniem macında  Direk dikkatimi çekmiştir . cok iyi oldu be

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tugay

KAP gelmeden transfere inanmam.Bekliyoruz bakalım.

Çevrimiçi Necmi

Stoper olacak stoper ben söyleyeyim de rahatla.  :kop:
bu gün belkide forvet haberi patlar :evillol:

Çevrimdışı Ergin1903

Tabi insanin hemen aklina Pektemek'in maasi geliyor :s20: :s20:

Çevrimdışı Tolga

Beck 1 m euro'ya alınmışsa yönetimi ayakta alkışlıyorum :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

kimin ne diyeceğine senmi karar veriyorsun anlamadım  @Yusuf Tekeli
isim verir vermez senin laf söyleme hakkınmı var

Abicim ipucu vermeler, falan filan. Bu abinin yazdıklarını bende takip ediyorum zaten ama böyle ipucu vererek peşinden koşturan çok insan var.

Bende bu durumdan nefret ediyorum. Eleştirdim olay bu. Ben diyorum ki Ya isim ver, ya da hiç bahsetme.

Araya ipucular, şu takımın listesinde falanlar sokma olmasın insanlar daha çok merak ediyolar :ok:

Çevrimdışı Tugay

Recai Kocaman yok mu ? Kırmızı yazılar,dipnotlar....

Millet birbirini saf yerine koymaya bayılıyor.Vakti zamanında face'de gizli gruplar açılır duyumlar paylaşılırdı.Sorsan THY sponsorluğunda İbrahimoviç geliyordu  :lol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Stoper olacağını önceden söylemişti :)

Anlatamıyorum galiba. Konu o değil.

Ben diyorum ki Ya isim ver, ya da hiç bahsetme.

Çevrimiçi Samet Ç

Atakan Kurt ‏@atakankurt2  3 dk.3 dakika önce
Andreas Beck 30 dakika önce teklifi kabul etti.Su anda imza atması ve de Beşiktaş kulübüne faksla imzayı geçmesi bekleniyor.Ardından da"KAP"

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TØLGA

ahahahha andreas beck diye tenişçi beck mentions atmışlrr  :kop: :kop:

https://twitter.com/andi_beck/status/615500807186829312
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Abicim ipucu vermeler, falan filan. Bu abinin yazdıklarını bende takip ediyorum zaten ama böyle ipucu vererek peşinden koşturan çok insan var.

Bende bu durumdan nefret ediyorum. Eleştirdim olay bu. Ben diyorum ki Ya isim ver, ya da hiç bahsetme.

Araya ipucular, şu takımın listesinde falanlar sokma olmasın insanlar daha çok merak ediyolar :ok:
Tamam da peşinden koşturmalık bir durum yok ki. Sonuçta burası twitter değil takipçi kasma falan da yok. Bildiklerini yazıyor sadece. Kendi adıma ben bu sene gayet mutluyum ilk defa bu kadar çok haber öğreniyorum transferle ilgili :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimiçi Samet Ç

Çin takımlarından Shandong Luneng, siyah beyazlı oyuncuyu kadrosuna katmak için Beşiktaş’a bonservis bedeli olarak 5 Milyon Euro civarında bir teklif yapmıştı.

HABER1903’ün edindiği bilgiye göre; Beşiktaş Kulübü ile Shandong Luneng her konuda anlaşma sağlarken Ersan Adem Gülüm’ün sözleşme süresindeki isteği transferin kapanmasına neden oldu.

Çin Kulübü’nün 2,5 yıllık sözleşme önermesine rağmen siyah beyazlı oyuncunun 4,5 yıllık sözleşmede ısrarcı olması transferi olumsuz olarak sonuçlandırdı.

Ancak yaşanan bu gelişmelerin ardından bir başka Çin ekibinin daha Ersan Gülüm'e talip olduğu çıktı. Beşiktaş Kulübü yöneticilerinin siyah beyazlı oyuncunun transferi için diğer Çin ekibiyle görüşmelere başladığı belirtildi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER