2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12871674 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ergin1903

Beck, Pektemek'in oldugu bir yere geliyor, 5 senede sakatlandiginin 5 mislisi sakatlik gecirir ve gercek Besiktasli olur :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Of beeee of adamın geliyor! Tabanca gibi Beck Andreas Beck! Gel Bakalım Yeni Münch!
Bek gibi Bek , Beşiktaşa hoşgeldin Beck diyebilirmiyiz artık :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Forvet transferi kamp sonuna bırakılmış. Hadi geçmiş olsun. Sinir krizleri geliyor. Sol açığa da olcayı yazın. :))

Çevrimdışı Çağrı

Imzayı atsın haber sitemize tüm analizimi gireceğim Andreas Beck ile ilgili. Töre ve Andreas mest edecek sizi!
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Maşallah
Nazar değmesin

Amin güzel kardeşim  İnşallah

Çevrimdışı Kadir G.

Tabanca gibi takımda bunu kastetmiştik. Her takıma en az bir alman lazım.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Forvet transferi kamp sonuna bırakılmış. Hadi geçmiş olsun. Sinir krizleri geliyor. Sol açığa da olcayı yazın. :))

Son ana  kadar pazarlık edecek başkan anlasıldı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Of beeee of adamın geliyor! Tabanca gibi Beck Andreas Beck! Gel Bakalım Yeni Münch!
fiyat kalite oranına göre çok çok iyi transfer 1.7 m euro bonservis 1.2 euro yıllık çok iyi bence. sabrinin 1.8 aldığı yerde :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Beck, Pektemek'in oldugu bir yere geliyor, 5 senede sakatlandiginin 5 mislisi sakatlik gecirir ve gercek Besiktasli olur :evillol:

5 misli bile geçirse sıkıntı yok 5 maç  kacırır :)  :kop:

Çevrimdışı Ergin1903

Imzayı atsın haber sitemize tüm analizimi gireceğim Andreas Beck ile ilgili. Töre ve Andreas mest edecek sizi!

Çok umutlu gördüm seni ,yapma böyle bizi de umutlandiriyorsun pek aliskin degiliz :)

Çevrimdışı Kadir G.

Ne zaman imza atacak acaba kesin bitti diyebiliyor muyuz?

Çevrimdışı brkntcnr

Rhodolfo yu bilmem de 2 tane uzun stoperle oynarsak hızlı santraforlar canımıza okur. Bu isimlerden (Britos, Rhodolfo, Douglas) hangisi gelirse gelsin yanına ciğersiz, uçana kaçana atlayan, müdaheleleri iyi ve mücadeleci  bir isim almalıyız. Mesela arkaya atılan toplarda bu 3 isimde fazlasıyla ağır kalır. İşte bu tip bi stoperde arkaya atılan toplarda kademeye girip yanındakinin açığını kapatır. Benim önerim hala Toloi.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Demba Ba da 2.kamp da geldi hatta ortasında geldi, ligde kayıpları oynadı. 6.haftaya kadar sadece vasat feyenoorda karşı gol bulabildi. Hazır girmemiZ lazım lige.

Çevrimdışı brkntcnr

Stoper konusunda hala aynı görüşü savunuyorum. İki tane kule stoper yerine bir tane havadaki topları bırakmayacak, yaklaşan forvetleri korkutacak bir azman stoper, onun yanınada ayakları daha iyi olan, koşucu, son müdahalelere atlayan bir isim almalıyız ki kule stoperin arkasına atılan toplarda kademeye girip müdaheleler yapabilsin.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:ishock: :ishock: :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

Sol bekte oynayabiliyormuş iyi oldu bu.

Çevrimiçi o2bucak

Forvette Pato ismi geçiyor umarım yalandır.

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Arkadaşlar ilk defa yorum yapıyorum bu bölümde  :) oyuncuları tanıyorum ve kendimce yorumlamak istiyorum
önce kupalara göre değerlendiriyim , beck türkiye ligine göre çok iyi , şampiyon takım için uygun , uefa finalini rahat taşır , şampiyonlar liginde çeyrek final rahat ama yarıya gelince bayern real barçaya karşı belki adam kaçırabilir
douglas türkiye ligi için normal , şampiyon takım stoperi ama sezon içinde eleştirildiği 4-5 maç çıkarıcaktır.uefada finalde sırıtır, şampiyonlar liginde grup 2. si için uygun

karakteristik olarak beck de herşeyden var , beck özelliklerini 0-100 arası puanlasan hepsinden en az 75 alır (serdar gibi bazı yönleri iyi değil ,çok dengeli bir oyuncu)
douglas dengeli bi stoper değil ,bazı yönleri aşırı iyi zaten bu durumda avrupadaki kulüpleri ona ilgili kılıyor, sırtını dayıyan oyunculara karşı çok rahat defans yapabilir dembabaya filan kaleyi göstermez  , hava topunda affetmez , bazılarınız yavaş diyebilir(çok olmasada bu doğru ama karşıda sergio aguero değil burak yılmaz  var :lol:  hızlıda olsa zaten barcelonada oynar)

Çevrimiçi murat

NTVSPOR: Beck ile 3 yıllık anlaşıldı.

Bu oyuncuyu hiç izlemdim doğrusu adını bile duymadım daha önce.
Benim durumumdaki arkadaşlar için şöyle kısa bir analiz yapabilecek var mı?
Marko reusun beck oynayanı

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

Demba Ba da 2.kamp da geldi hatta ortasında geldi, ligde kayıpları oynadı. 6.haftaya kadar sadece vasat feyenoorda karşı gol bulabildi. Hazır girmemiZ lazım lige.

O Sakatlandı diye hatırlıyorum yalnız ben maç kaçırmıştı
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

Sattılar ba'yı yattılar üstüne  :evillol:
Cenk  :icool:
Ömer  :alala:
Mustafa  :duman:

Çevrimdışı Çağrı

Çok umutlu gördüm seni ,yapma böyle bizi de umutlandiriyorsun pek aliskin degiliz :)

Gelme konusunda netliğini bilmiyorum ama adam gerçekten çok iyi.

Bu fiyata büyük piyango vuruyoruz.

Maxi Pereira da iyiydi ama bu ondan daha komple oyuncu. O hücumda ve set oyunda çok aktif olacaktı

Ama bundaki devamlılık Maxi de yok 90 dk oyundan düşmez bu ve çok nadir adam kaçırır arkasına.  :halay:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Ya arkadaş ben Avrupa kulüplerini boşa kıskanmıyorum.

Sattığı adamın pozisyonuna aynı gün oyuncu açıklıyorlar ya. Satıp 20 25 gün isim aramak bize özgü sanıyorum.

Çevrimdışı Çağrı

Ya arkadaş ben Avrupa kulüplerini boşa kıskanmıyorum.

Sattığı adamın pozisyonuna aynı gün oyuncu açıklıyorlar ya. Satıp 20 25 gün isim aramak bize özgü sanıyorum.

Kardeşim 10 yıldır ilk defa adam satıyorsun farkındasın değil mi onlar devamlı satıyor tecrübe ister :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

3 yıl daha almak için satmamız gerekecek. Her şerde bir hayır vardır. Belki böylece satmaya alışıp isim edinebiliriz.