2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12857684 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Phil :^) ‏@PhilMyShart  · 48 sn.49 saniye önce 

@blueboi1987 haha as if anyone can even watch Porto or Besiktas league games in England

İngilizce dilinden Bing ile çevrildi Hatalı mı çevrilmiş?

@blueboi1987 haha sanki herkes bile İngiltere'de Porto veya Beşiktaş lig oyun izleyebilir

İngilizler bizi portoyla bir tutmaya başladı gailba yada ben öyle anladım
Birşeye yanıt olarak yazmış ama neye yanıt olarak yazmış ? Sanki Porto veya Beşiktaşın lig maçlarını İngilterede herkes izleyebilir gibi birşey söylemiş :)

Çevrimdışı Anıl

https://twitter.com/sametbastas/status/615257385330974721

https://twitter.com/sametbastas/status/615258029982937088

Beşiktaş'ın yeni Demba ba'sı gelir mi?
Öyle bir söylemiş ki sanki bizimkiler 100 bin euro teklif etmiş Newcastle 500 bin istiyor. 7-8 milyon eurolar için 400 bin euro fark hiçbir şey. Yalandır büyük ihtimal :)

Çevrimdışı Viviano

Sosa'ya da teklif varsa 6-7 milyonluk paket yapıp yollayalım. Dzsudzsak - Konoplyanka - Valbuena üçlüsünden ikisini kaparız daha iyi olur.

Çevrimdışı murat

lafı neresinden anlıyorsunuz ben anlayamadım.niasse 5 milyon edecek bir oyuncudur lakin bu adamları 5 etmeden önce alacaksınız.bu dzekolar ronaldolar gökten zembille inmiyor.biz hep hazır oyuncu peşinde koşuyoruz.bir tane iyi golcü alırsın arkasınada bu tarz bir oyuncuyu koyarsın.hem öndeki oyuncuyu oynamaya zorlarsın hemde bunlara öndekini geçmeye zorlarsın.sen bir tane demba ba koyar adamın eline bakarsan formu düştüğünde şampiyonluğu bırakırsın.çok paran olur alırsın dzeko arkası cisse veya mbokani ama elinde para yoksa ekonomik oyunculara bakarsın.

Çevrimdışı talha

Sosa'ya da teklif varsa 6-7 milyonluk paket yapıp yollayalım. Dzsudzsak - Konoplyanka - Valbuena üçlüsünden ikisini kaparız daha iyi olur.

Valbuena'ya gerek yok. Git Hakim'i getir Tvente batıyor nasıl olsa her türlü ucuza kapatırsın.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Abdullah

Stada koy, halat döşesin :evillol:
Kule atinca şöyle devam edelim öyleyse :D
Halati dolardin rakibe unutmayacaz seni ba
Paletli ersan seni de unutmayacaz. Paletli gibi ağırdı manevralarin ama bastığı yeri inletirdi adımların   şu atincla ersan gitse de transferler gelse artık siyiracam bu gidişle :ebebe:

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı dlcs

Hocam öyle satarsak hepsini toplama takım oluruz  :ebebe:

Çevrimdışı ayayhan

Ruben Córdoba ‏@Rcordoba23  · 2 dk.2 dakika önce 
Çeviriyi görüntüle
@MilanTotal @MilanTotal Murillo(Granada) ,P.Franco(besiktas),Witsel(zenit), L.Adriano(shacktar D) o Immobile(dormun), Emmbolo (Basel)

milan taraftarı bizim pedroyu öneriyor klübe  :tabe: :tabe: :tabe:

Çevrimdışı talha

Ertan Göksü'nun hesabı falan var mı şu Hakim'i Jimenez'i bir de Jetro'yu yazayım o getirir üçünü de.  :kop:

Çevrimdışı murat

Abi bu şekilde anadoluda forvet oynamis oyunculara buyuk takimlar yanasinca her zaman kiyamet kopar. Ya YONETIM GITSIN﹗, ya td istifa, bu nasil sportif direktor vsvsvs. Yani iyi olsa bile olmaz. Adi ne olursa olsun. Bakma fb aldi fernandaoyu ama adam gol krali oldu diye kimse sesini cikarmiyo. Bak bi gs niasse dedi ortalik yikildi vizyonsuzlar diye. Yanisi olmaz. Hele eneramodan sonra anadoluda oynamis forvet almak yemez. :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benim yaptığım kadroyu görmeden konuşmuşsunuz.ben iyi bir golcünün arkasına eksikliğini hissetirmeyecek bir yedek olarak yazdım.yedek golcü olarak pektemeği bu iki isme tercih ederseniz hiç tartışmayalım.tabi artık niasseyi yedek olarak alma lüksümüz yok.

Çevrimdışı tunçdündar

tunçdündar, sen çok geriden gelmişsin kardeşim. :lol:

millet vlaar mlaar diyor da büyük ihtimalle britos gelecek.

Çevrimdışı Kadir G.

Ertan Göksü'nun hesabı falan var mı şu Hakim'i Jimenez'i bir de Jetro'yu yazayım o getirir üçünü de.  :kop:

Gelirken webo hasan ali sezer olur onlar dikkat et. :)

Çevrimdışı Hamahakki

Öyle bir söylemiş ki sanki bizimkiler 100 bin euro teklif etmiş Newcastle 500 bin istiyor. 7-8 milyon eurolar için 400 bin euro fark hiçbir şey. Yalandır büyük ihtimal :)

Haklısın da sonuçta adam 30 yaşında yani artık sona geliyor.belkide geçen seneki gibi bi taksit modeli mi olacak acaba?sonuçta ffp sıkıyo bizi.

Çevrimdışı talha

Vlaar Britos'tan iyidir de.

Vlaar gelirse buraya en fazla 15 maç oynar. Britos full. O yüzden Britos.  :lol:

Çevrimdışı talha

Gelirken webo hasan ali sezer olur onlar dikkat et. :)

3'ü de genç TÜrkiye temsilcileri yok sıkıntı yok.  :kop:

Çevrimdışı Kadir G.

Britos sol vlaar sağ stoper mani değiller yani. Ben yine vlaar gelmesini istemem sakatlık geçmişi riskli. İhtiyaç >> samba

Çevrimdışı Savaş

benim yaptığım kadroyu görmeden konuşmuşsunuz.ben iyi bir golcünün arkasına eksikliğini hissetirmeyecek bir yedek olarak yazdım.yedek golcü olarak pektemeği bu iki isme tercih ederseniz hiç tartışmayalım.tabi artık niasseyi yedek olarak alma lüksümüz yok.
Abi ben pektemeği futbolcu olarak bile görmüyorum :) ama iyisiyle kotusuyle alinacakla beraber 4 forvetimiz olunca daha da yedeklemezler. Hele pektemeğe 1.7 veriyorken yeni yedek forvet almak yönetim icin intihar olur. Yedek olarak Cenk bence bu sene parlatacak kendini. Keza Ömer de boş adam değil. E bu 3 forveti gondermeyeceklerine göre, yedek forvette almazlar sanirim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı GÖRKEM

söyle söyleyim. bence Forvete para harcanacagina diger mevkilere harcansin. bana göre alinacak forvet'in cok üst düzey birisi olmasi gerekmiyor. Cenk'in bir tik üstü olsa bile yeterli'dir. böylece Rotasyon yaparak hem Cenk yeterince sans bulur hem de gelecek olan Forvet dinlenme firsati bulur.

Çevrimdışı Hamahakki

Moledo vardı ya geçen senen bu sene hiç yazılmadı çizilmedi hayret

Çevrimdışı Baba1903

Moledo vardı ya geçen senen bu sene hiç yazılmadı çizilmedi hayret
Adam 2 senedir top oynamıyo  :evillol:

Çevrimdışı Tugay

Atınç umarım ikna edilir ve satılır.Ersan transferinden daha antipatik oldu.

Çevrimdışı Anıl

Goal France ‏@Goal_com_France 4 sa.4 saat önce

Le Besiktas s'intéresse à Rémy #mercato http://bit.ly/1GKjqvC 

Allahu Eqbar iyi geceler :icool:

Çevrimdışı ümer

Atınç hala düsünüyormuş. Ey Atınc ! sen bu sene 11'de oynamayi mi düsünüyorsun ? ya da sen bu futbol ortaminda kendini gelistirebilecegini mi düsünüyorsun ? Diyelim ki bir kac  macta sans buldun ve hata yaptin. Bu hatalarindan sonra sana Besiktas'ta forma verirler mi ? Atinc ya kendisinin farkinda degil ya da gereksiz bir özgüveni var.
Alman disiplini bizim topçuları sıkar ne gerek var şimdi adam rahatını bozsun

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi