Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cisse için Newcastle'ın isteyeceği maksimum para 7 milyon. Bu 9-10 milyonu kim çıkarıyor
Yağız Çelikyüz @yagiz1903 41 dk.41 dakika önceBeşiktaş forvet listesinin son adayı (hatta son bile değil ) Mitroglou. . İlk falan değil yani.
Glen Johnson zu Beşiktaş.Hafta içi açıklanır.Maalesef...
Newcastle United'ın 10 milyon istediğini resmi açıkladığını söyleyen bir arkadaş vardı yukarlarda ondan çıktı heralde o 10 milyon muhabbeti.Öte yandan Cisse'yi almak akıl kârı bir iş gibi gelmiyor bana. Demba Ba'yı yollamışsın, yerini Cisse ile dolduracaksan niye yolladın? Remy dışındakiler kesmez bizi
Remy ilk tercihim benim de zaten. Cisse için hiç kimse 10 milyon euro istemez ben buna takıldım sadece.
Dzudzscak Mitro veya Konop Mitro paketlerine herkes fit mi?
Papis Cisse ye 9-10 milyon vermek Aptallık olur , Demba ba non verdiği katkının yarısını verirse şukrederiz
İngiltere Premier Ligi ekibi Arsenal, Juventus'un Şilili orta saha oyuncusu Arturo Vidal'i 40 milyon Euro'ya renklerine bağladı
Şunu 21 gün önce ülkede ilk ben yazdım.Gelirse "alıntılarım."3 hafta geçmiş; açıklanmamış. edit: Gönül ister ki Beck gelsin.
Bunu neye göre söylüyorsun abi ? @Yunus Emre Dökmeci
Çağrı bey bana dönmediniz değer mi diye soruyorum.