2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12877755 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

25 milyonumuz var.Remy,Britos,Kono(zor) ve Beck alsak olacak.Kono olmazsa Bastos'un adı geçiyor.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ALI RIZA

Başkan Fikret Bey Müslüman Ouyuncu olur...! hazır Ramazan ayındayız da Demba ba getirir...!  :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Viviano

25 milyonumuz var.Remy,Britos,Kono(zor) ve Beck alsak olacak.Kono olmazsa Bastos'un adı geçiyor.
Bastos değil de, bazı arkadaşlar dalga bile geçebilir ama Copa America'da mükemmel bir turnuva geçiren Robinho'yu tercih edebiliriz aslında. Hiç de fena olmaz. Copa America'da kendisini izleyen varsa görmüştür zaten çok güzel top oynuyordu.

Çevrimdışı Ersoy

Bastos değil de, bazı arkadaşlar dalga bile geçebilir ama Copa America'da mükemmel bir turnuva geçiren Robinho'yu tercih edebiliriz aslında. Hiç de fena olmaz. Copa America'da kendisini izleyen varsa görmüştür zaten çok güzel top oynuyordu.

Robinho zamanında Beşiktaş'ın adını bile duymadım demişti.Olmaz o iş.Zor yani.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı brkntcnr

Beck max 2 Vlaar 2,5 Zambrano 2,5 Dzsudzsak max 3 Mitro herşey dahil max. 6-7 ye gelir. Bir de kaleci gelirse toplam 20 m ye kurulacak su kadro başarıyı getirir. Kalan parayı da stada yatırıp bir an önce bitiririz stadı.  Tabi atınç ve ersan ı acilen göndermemiz lazım önce.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı musacn1903

Ahaha " Dön baba " :D :D :D

Çevrimdışı Kadir G.

Beck max 2 Vlaar 2,5 Zambrano 2,5 Dzsudzsak max 3 Mitro herşey dahil max. 6-7 ye gelir. Bir de kaleci gelirse toplam 20 m ye kurulacak su kadro başarıyı getirir. Kalan parayı da stada yatırıp bir an önce bitiririz stadı.  Tabi atınç ve ersan ı acilen göndermemiz lazım önce.

Dzsudzsak sadece 7 ye gelir. Bonservis imza maaş çok maliyetli.

Çevrimdışı can1903

Guidetti , Mitroğlu ikisi alınsın biri free biri bonservisli. Guidettiyi ilerde satarız.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

Mitro oyunu karşı yarı sahaya yıkamadığın maçlarda süs bitkisi olur.

Yok Kaktüs olur.  :icool:

Çevrimdışı Volkan Başaran

11.7 milyon euro kasaya gidecekmiş demba ba dan

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ONUR KOLCU

yazılan forvet isimlerine bakınca şaşırıyorum ben mi yanlış takım takip ediyorum yoksa beşiktaş mı değişti?

dzeko,papis cisse,wellbeck,gomez,kostas,balotelli...

gerçekten bunları ekonomik olarak kaldıracağımız düşünülüyorsa ilginç...

inşallah olur ama zannetmiyorum. bu isimler yüksek paralar bu sene bu şekilde transfer olacağını düşünmüyorum.

Welbeck gelmez , balotilliye gerek yok . Gomez de burda bu haliyle olmaz.

Mıtro , Cisse , Papiss demba  seviyesinde veya altında adamlar abi bunlar  gelir Dzeko için söylediklerin geçerli :)

Çevrimdışı Viviano

Geri kalan stada mı?

Çevrimdışı Volkan Başaran

Geri kalan stada mı?

Yok hayır aracı komisyonu ve yetiştirme bedeli bize kesilmiş.

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Viviano

Sözleşmesi bitiyor seneye. Kulübünün eli kolu mahkum. Oyuncuyla anlaşırsak ucuza kapatırız.

Çevrimdışı musacn1903

Geri kalan stada mı?

Yok 1.3 m menejer parası ve yetiştirme parası diye bisey saçmaladı

Çevrimdışı Kadir G.

Sözleşmesi bitiyor seneye. Kulübünün eli kolu mahkum. Oyuncuyla anlaşırsak ucuza kapatırız.

Yine de bonservis vereceksin 2 milyonda imza alır en az 2 de maaş alır her türlü maliyetli.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

senin dediklerini yaparsak altyapımızdan yetişen en kıymetli stoperimizi heba ederiz. En parlak fikrin bu mu? Senin söylediğini Bursa yapıyor. Muhammet Demir bak şimdi antepte. Benim vuruş kalitesini çok beğendiğim bir adam. Biraz sakatlık sorunu yaşadı ama toparlarsa kendini her takımda iş yapar. Bedava gitti işte Antepe.

Parlak veya mat bir fikirdir bu... Atınç'ın altyapımızdan yetişen en kıymetli stoperimiz olması bizim ayıbımızdır. Ama Atınç'ın bu haliyle bizde ne forma giyeceğine ne de giyse bile yeterli gelişimi göstereceğine pek inanmıyorum. Atınç ve Ersan kalırsa 11 m euro dan olursak soğur taraftar, ilk hatalarında da zaten m.pektemek gibi istenmeyen adam olurlar. Ersanın aldığı ücrete bakarak ücretsiz bile gitse razıyım Atınç'ın ücreti düşük ama onun da oraya gitmesi gelişimi için daha iyi olur. İşi bilen adamlarla 11 m euroya 2 sinden çok daha kaliteli 3-4 adam alınır biraz planlama yapabilsek 3-4 de alt yapıdan çıkarılır.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Viviano

Yok hayır aracı komisyonu ve yetiştirme bedeli bize kesilmiş.

Ohooo o ne öyle yahu. 11.7 milyonun da 4-5 milyonunun stada gittiğini farzedersek bize 6-7 milyon kalacak yani yeni transfer yapmak için

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

GÜNAY

BECK         ZAMBRANO    VLAAR.    TOSİÇ

GOKHAN        ATİBA.   TOLGAY.     KONOP ( DUTŞAK )

.                           SOSA

.                  ??????????????????? ( DZEKO )
Forvete bi karar veremedim , Mitrouglıya hiç sıcak bakmıyorum Almeida performansı verir diyorum ama Bitiriciligi Almeidadan Çok daha iyi , İki ayagınıda kullanabilmesi buyuk avantaj...
Bakalım kim gelecek...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

Ba için 16 milyon konuşuluyordu kap'ı bekleyip görelim.

Çevrimdışı brkntcnr

Dzsudzsak ın sözleşmesi bitiyor zaten. Şuan istesek sözleşme imzalatabiliriz fakat Ocak' a kadar beklemek zorundayız. Oyuncu gelmek isterse kulübü zorluk çıkartmaz en fazla 1-2 m veririz, birkaç ay sonra bedava kaybetmektense kasasına para girer.

Çevrimdışı dlcs

Her transferden kesintiler olur. Ama sözleşme açıklanmadan farazi oluyor o rakamlar.

Çevrimdışı ozan062

Barbaros Çıdal ‏@bcidal  3 dk.3 dakika önce
Uçan Hollandalı mı?

cok severim barbarosu ve bakalım hollandalı kime gitmiş
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Viviano

Yine de bonservis vereceksin 2 milyonda imza alır en az 2 de maaş alır her türlü maliyetli.
Bonservis verdin mi nasıl imza alıyor orayı anlamadım ben. Konoplyanka da 3-4 maaş alacak. Ayrıca 3-4 imza istiyor. Dzsudzsak iyidir gelsin.