2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12887690 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Alper Bay

Mario Gomez, Edin Dzeko, Loic Remy
Bu adamları bence beğenmeme lüksümüz yok bunlar üst seviye oyuncular, hepsi Beşiktaş'a seviye atlatır. Bi arkadaş Gomez'e Bayern memnun olsa gonderirmiydi demiş, abicim adamlar memnun olsa sen burda o adamin ismini zikredemezdin zaten :D

LG-E986 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı rawen54

Bu adamları bence beğenmeme lüksümüz yok bunlar üst seviye oyuncular, hepsi Beşiktaş'a seviye atlatır. Bi arkadaş Gomez'e Bayern memnun olsa gonderirmiydi demiş, abicim adamlar memnun olsa sen burda o adamin ismini zikredemezdin zaten :D

O arkadas kimi istiyormus Thomas Muller'i mi  :biggrinking:

Çevrimdışı Alper Bay

Ama Loic Remy ilk tercihim olur.

1- Daha mobil, hizli bi oyuncu. Artik hedef santrfor yerine bu tip bi santrforla oynamamiz gerektiğini düşünüyorum.
2-Yakin zamanda Chelsea'nin yatirim yaptigi bi oyuncu
3-EPL ve Bundesliga'dan gelen oyuncular hep net fark yaratmıştır.

Çevrimdışı Türkay

Şimdi Dzeko'nun videolarını izledim de bu adam bize gelmez  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı aa.aslan

Ya bu loic remyi 8 milyona vermezler mi? Çok iyi adam. Mitroglu falan birşeyler eksik almeida 2 bence.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Viviano

Mario Gomez'i sadece München zamanında izleyip, şuanki Fiorentina performansını hiç görmemiş kişilerin istemesi doğru değil. Mario Gomez şuan dökülüyor Serie A'da. Bırakın ismini zikretmeyelim bile. O kadar vasat.

Çevrimdışı Hamahakki

Bu üç ismi kim istemez ki?
Remy inanılmaz bir adam sağ sol iki ayağıylada bitirici.
Dzeko keza öyle
Gomez yaşlı ama hala iş yapar
Hele ki bizim ligde üçüde inanılmaz işler yapar.

Çevrimdışı Alper Bay

Ya bu loic remyi 8 milyona vermezler mi? Çok iyi adam. Mitroglu falan birşeyler eksik almeida 2 bence.
Remy'i 7-8'e bitirsek gayet güzel olur. Mitroglou'nun geçen sene attığı golleri izleyin, çoğu ya donen top tamamlama ya da boş kaleye. Ki Yunanistan ligi ilk uc takim disinda baya dandik. Bizim Anadolu takimlarindan daha kotuler. O ligde 15 gol pek bisey degil yani

Çevrimdışı ozan062

Şimdi Dzeko'nun videolarını izledim de bu adam bize gelmez  :bandit:

layn bu nasıl bir videodur boyle
gozlerim yasardı
belki bizde bu ortaar bu paslar gelmicek ama o halleder altından kalkar dimi?:D

ben bu cocugu cok yanlıs tanımısım :evillol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı talha

E sende sırf orada oynadı diye adamı iyi yaptın senin farkın ne oldu şimdi adamın fio macerasını da biliyoruz fio bin pişman aldığına şimdi gidip bu adamı mı getireceksin buraya bir güncel takip edin piyasayı
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Efe

Ersan bugun aciklanmadi aciklaadigina gore takimda kaldi tek atinc giderse gider baskada kimse gitmez sonra takviye zamani
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı can1903

Dzeko gelirse 30 gol 5 ASİST YAPAR !
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Alper Bay

E sende sırf orada oynadı diye adamı iyi yaptın senin farkın ne oldu şimdi adamın fio macerasını da biliyoruz fio bin pişman aldığına şimdi gidip bu adamı mı getireceksin buraya bir güncel takip edin piyasayı
Ben zaten ilk tercihim olmayacağını soyledim. Ben sadece herife Pektemek muamelesi yapılmasına karşıyım. Yoksa ben de cok bayilmiyorum Gomez'e.

Çevrimdışı ozan062

birazdan ozel haber girecek
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Renton

Alexander beck ucurur net.cok macini 90 dakika izledim cok dinamik fit bir oyuncu hızli tempoda oynarsak ki oyle oynariz beck acayip oynar

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Viviano

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Ersan sana güle güle diyeecez heralde kaynak : haber1903
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Beck'i alırsak 3-4 yıl bek aramayız çok iyi transfer olur :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Viviano

Ersan'ı isteyen Shangai Shenhua işte. Shandong Luneng nerden çıktı diyorduk bizde.

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ederken, Çin'in Shanghai Shenhua Kulübü Beşiktaşlı futbolculara teklif yapmaya devam ediyor.

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Ersan Adem Gülüm için Beşiktaş'ın kapısını çalan Çin kulübünün yarın son bir kez Beşiktaş Kulübü Yönetimi ile görüşeceği öğrenildi.

Yapılacak görüşmelerin ardından her hangi bir aksilik çıkmaması durumunda tarafların yarın anlaşma imzalayacağı bildirildi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı musacn1903

Ersan Adem Gülüm gidecek gidecek  :ok:
[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2015, 19:37:18 Kardanadam ]

Çevrimdışı Tolga

Ersan da giderse çok iyi olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Çin spor sitelerine şöyle bir göz gezdirdim.

Transfer sezonu: 22 Haziran - 16 Temmuz diyor.

Kim çıkarıyor bu son gün haberlerini?

Kaynak: http://sports.sina.com.cn/china/j/2015-06-13/doc-ifxczqar0811778.shtml

[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2015, 19:47:57 atalay ]

Çevrimdışı Türkay

Atınç da gitse keşke ya
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler