2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12856684 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

sizi de anliyorum. Stoper ve Sag Bek'te o kadar acil Transfere ihtiyac var ki bazi mevkileri düsünemiyoruz bile.

ama bir gercek var ki Sampiyon olmak istiyorsak Orta Sahaya en az 1 kaliteli takviye yapmamiz en az Sag Bek Transferi kadar önemli.

katılıyorum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi COB

Demba Ba, Ersan ve Atinc satilacaksa 25 milyon euro gibi bir para gelecek. Medyada bahsedilen sekilde bu anlasmalar tamamlanirsa yonetim muthis bir pazarlama basarisi gostermis olacak.

30 yasinda Demba = +10 milyon euro
28-29 yasinda Ersan = 4-5 milyon euro
20 yasinda Atinc = 6 milyon euro

Bu oyuncularin yerine gene para yapacak oyuncular transfer edilmeli. 22-28 yaş aralarindaki futbolculara yonelmeliyiz.

Toloi,  Khouma Babacar,  Lacina Traore, Linnes,  Elkeson, ticari anlamda gene para kazandirabilir.

Skrtel,  Chiriches, Agger, Samba gibi tecrubeli bir stoperi de monte etmek gerekir.

Kaleye de mumkunse Yann Sommer,  Rene Adler,  Lindengaard, De Sanctis,  Begovic ve Kameni gibi kaliteli biri alinsin.

Biraz yeni isimler konusalim...

Çevrimdışı GÖRKEM

Hiiiiiiç gerek yok.

Stoperler ve sağ bek halledilsin orda "gerekirse" Eslem Oğuz falan da oynar.

yahu nasil yok. anlamiyorum.

Futbolda en önemli diyecegimiz bir Bölge varsa bu Orta Saha'nin merkezi.

O mevkide Oyuncularimiza bakin:

Veli -  tek hamleli, dengesiz, gücsüz, oyun zekasi, cevre kontrolü, top teknigi hic olmayan, dogru pres yapmasini bilmeyen, kendini bosu bosuna yoran, Takimin kurgusunu bozan ve Takimin topa sahip olmasini zorlastiran bir Oyuncu.

Atiba - Veli'den her konuda biraz üstün, yeterli olur mu tartisilir ama vücüden düsmeye basladigi icin cok fazla oynamasi isimize gelmez.

Tolgay - kaliteli futbolcu ama devamliligi hic bir yerde gösteremedi. Winner'lik hic yok.

Oguzhan - cok yetenekli ama baska da bir sey degil.

kisacasi bu mevkideki Oyuncular ya kalite ya da kisilik olarak yetersizler.

bu Orta Saha ile basari mucizelere kalir.

Çevrimdışı ozan062

Hiiiiiiç gerek yok.

Stoperler ve sağ bek halledilsin orda "gerekirse" Eslem Oğuz falan da oynar.

oruç vurmuş seni veyahut ne içtin?

:kar: :kar:

:evillol:

acıkcası encok gereken 3.cü yer çnk orası senin belkemiğin orası yetersizse nasıl doğrultabilirsinki kendini

kabiliyetsiz atiba ve veliyle maalesef:(
avrupadan bahsediyorumligde büyük maçlar harici yeterlilerde
[ Son Düzenleme: 27 Haziran 2015, 18:46:36 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı mehmetthedum

Beşiktaş'ın esas yolu asla bu olamaz. İhtiyacın olan bölgenin as oyuncusunu alır ve şampiyonluğa oynarsın. Orta sahan zaten kuvvetli ise oraya alacağın bir yeteneği parlatır ve kar edersin ama iskelet bozulmaz. Kısaca gidenin yerine zaten elinde yeteri kadarı vardır , o zaman sorun yok  :tabe:
Tabiki tamamını değil , yanlış anlamayın, ama hersene 4 oyuncu alıyorsak  2'si yatırım amaçlı olmalı. Futbol ekonomisi bunu dikte ediyor. Biz büyuğuz , şampiyonluğa oynuyoruz tamam da  EPL 'de de oynamıyoruz. Parasal olarak ve lig olarak vasatız maalesef. Top classlar kolay gelmez.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Şu çin takımı mohamed sissokoyu almış demba transferi yatar büyük ihtimal.WBA son umut

Çevrimdışı Giray Burak

haberin uydurma olduğunu kendi ağzından söyledi
Görmedim ben yalanlamasını ,öyle olmasa bile ,beğendiğim oyunucu değil .mıtroğlu alınana kadar ,cenk oynasın razıyım ben.

Demba Ba bu saatten sonra elde kalırsa seneye 10 gol atamaz.Adam küstü zaten klübe şu Çin takımıyla nasıl pazarlık yaptılarsa herifler başka adam almış.

Çevrimdışı Ergin1903

Babayaro Aldiklari adamla Demba Ba'nın alakası yok. 3 gün önce bitmiş bir transfer. Bölgeleri bile farkli. Neye göre yatti diyorsun ?

Çevrimdışı Mehmet Ali

Demba Ba bu saatten sonra elde kalırsa seneye 10 gol atamaz.Adam küstü zaten klübe şu Çin takımıyla nasıl pazarlık yaptılarsa herifler başka adam almış.
Ne alaka yahu biri ortasaha biri forvet, yabancı sınırı mı var?

Pardon Sissokolar karıştı:)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

Kartal Bakışı ‏@Kartal_Bakisi  4 dk.4 dakika önce
Shangai Shenhue kulüp direktörü Zhou Jun : Çin'de transfer sezonunun bitmesine az kaldı. Demba Ba'da sona çok yaklaştık.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abicim önce oranın gerisi bi halledilsin orası daha önemli diyorum :)

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Alper Bay

Orta saha alınsın diyen arkadaşa kesinlikle katılıyorum. Çünkü gerçekten büyük takım gibi oynamak istiyorsak artık tek ön liberoyla oynamalıyız.
    1-2 saat önce Atiba mı Veli mi oynamalı tartışması vardı. Doğal olarak kesin bi karara varilamadi çünkü ikisi de tek ön libero oynayamaya yatkın oyuncular değiller. Atiba iyi bi kesici degil, Veli topu iyi kullanan oyunu rahatlatan bi oyuncu değil (daha birçok sebep var tabi). Atiba yine tek on liberoya daha uygun ama bence kesinlikle Mehmet Topal tarzı  bir ön libero alınmalı

LG-E986 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Strand Jack

Çevrimdışı Alper Bay

Bu kim beyler

https://twitter.com/Mustafacevik10/status/614820032921632772
Ya şu Beyaz TV 'nin saklaban muhabirine inanmayın, Quaresma malzemecinin üzerine işedi olayını çıkaran adam bu

Çevrimdışı Viviano

Çin'de yarın bitiyormuş transfer sezonu. Hala resmi olarak açıklayamadık şu Ba'yı gönderdiğimizi. Gitse de o da rahatlasa biz de.

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

Çevrimdışı ALI RIZA

gene klasik kadro kurulumuna geldiniz Scout ekibi (boş ekip) katkılarından dolayı teşekürler Yönetim onları dinlemediği için transferler yok hala kamp dönemine az kaldı  :s20:

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Ergin1903

Ersan için de son saatler. Hadi ersan 1 2 senenin hesabini yapma git.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ALI RIZA

Ya şu Beyaz TV 'nin saklaban muhabirine inanmayın, Quaresma malzemecinin üzerine işedi olayını çıkaran adam bu

F.orman da ondan yana geri kalmadı Q7 ettikleri laflarla  :ok: