Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu kadro nasıl omuş ben yaptım başarılı olabilir mi ?Use this11.com for tactics for football
nyom yerine maxi mitroglou yerinede dzeko yazdımı tamamdır gerçi mitroglou da olabilir.
Atınç git kardeşim; seneye Bundesliga'da oynayacaksın. Daha ne istiyorsun.
Transfer döneminde Paşa ile de başedemedi.Futbol bilgisine söyleyecek en ufak bir söz yok ama yöneticilik konusunda büyük zaafları var ne yazık ki.2. adam olabileceğini düşünmüyorum artık Beşiktaş'ta. 3 ya da 4. adam. idari koordinatör gibi bir pozisyon.Sportif direktör olamaz fazla kibar bu ülke insanına göre.
Kamil Glik, Galatasaray'dan yıllık 2 milyon euro teklif aldığını açıklamış.Aldın da Gs'ın senin bonservisine verecek 10 milyon eurosu var mı?Bu arada iyi stoper. edit: Tam bizlik.
zafer demir @zafer19031969 4 dk.4 dakika önceGunay - maxi - samba - britos -tosic - tolgay - attiba - töre -sosa -kono -dzeko @ArenaBesiktas taki transferi tartisan genlcere selamlar
@zafer19031969 | Pollyannacı ağabeyime de selamlar.
Fener, Emre'yi de yollamış vay arkadaş çok şaşırdım. Emre'den futbolu bırakmasını bekliyorum bir de Melo gitse ülke futbolu rahatlar biraz
Ben tahminimi yazdım. Başakşehir'e gider.
Şenol Güneş