Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kim nereye gitti kono nun gittigi bir yer yok sakin ol Ozan sakin
Atketiko ile de anlaşamayıp oradan da dönünce Konoplankaya Orman'ın bakışı
Serdar Aziz
Tamamen içimden geçeni söyleyeyim.Bu adam bu kadar oraya buraya dolandı bizi en sona attı ya sonunda bize kalacak.Mantıklı düşünürsek de Atletico Arda'yı satıyor sol açık boşalıyor. Gerçi sol açık gibi oynatmıyorlar ama Kono da Arda tipi.Onun yerine almaları çok mantıklı Adam fizik olarak Arda'dan daha iyi üstelik.
@Çağrı imzandaki formaya hasta oldum sedece koldaki çizgiler olmamış
aynen öyle. Arda'ya benziyor özellikleri.Arda'nin daha hizli ama biraz daha gücsüz olani.tam Atletico'nun aradigi Profil yani.
Arkadaşlar ben bizim taraftarı anlamadım her habere inanıyor arkadaş. Şamil dediler inandınız , Babel dediler inandınız , Cavanda dediler inandınız , Kone dediler inandınız. Abi ondan önce gelenler var listede bi sakin olun hemen yaygara koparmayın.
diğer isimler noluyor?) gazetede uzun sure haber yapılan hiçbir oyuncu bizi seçmedi yani bu adamda gelmez bizegelirsede acıkcası benim için eski kono degildiryaşanmış o kadar cok hikayemiz varki nasıl güvenebiliyoruz o malumlarasiz içinize sindirebiliyorsanız güzel iş:))
Maalesef öyle her türlü oynatabilir Griezman ile rotasyona da sokabilir o özelliği de var.Ama istediği parayı bence Atletico da vermeyecek bu arkadaşa.
asıl adamlar ardayı satıp bizim töre yi alırsave bizde kono yu alamsakkötü senaryo bu
ben bu kadar iyimser degilim bu konuda.simdi Ardayi gercekten 30-40 Milyona satarlarsa Kono'ya daha iyi teklif yapabilirler bonservisi olmadigini düsünürsek.
Yaptığımız şuan şu. Sana en çok parayı biz verdik sen hem para hem kariyer derdindesin ama o kadar da iyi oyuncu değilsin.Bunu anladığında biz bekliyor olacağız al hevesini bakalım dolaşa dolaşa
Arda'nın alternatifi Töre olamaz Arda'yı kanat olarak kullanmıyor çünkü.Çok farklı tip iki oyuncu