2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12859521 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

kim nereye gitti kono nun gittigi bir yer yok sakin ol Ozan sakin

diğer isimler noluyor?:)) gazetede uzun sure haber yapılan hiçbir oyuncu bizi seçmedi yani bu adamda gelmez bize
gelirsede acıkcası benim için eski kono degildir
yaşanmış o kadar cok hikayemiz varki nasıl güvenebiliyoruz o malumlara
siz içinize sindirebiliyorsanız güzel iş:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Jukebox

daha yeni ruya gordum 10 numarali formayla sol kanatta gidiyordu bu vodafone arenada delgadoyla duvar pasi yapiyorlardi bu iceri giriyordu takiyodu topu 90'a.uefada finale kaliyorduk.Rakip atl.madrid'di.Bir dahakine ustumu ortucem. :lol:

Çevrimdışı can1903

Arkadaşlar ben bizim taraftarı anlamadım her habere inanıyor arkadaş. Şamil dediler inandınız , Babel dediler inandınız , Cavanda dediler inandınız , Kone dediler inandınız. Abi ondan önce gelenler var listede bi sakin olun hemen yaygara koparmayın.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Atketiko ile de anlaşamayıp oradan da dönünce Konoplankaya Orman'ın bakışı  :kop:

"Gel yavrum sen gel" :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Tamamen içimden geçeni söyleyeyim.

Bu adam bu kadar oraya buraya dolandı bizi en sona attı ya sonunda bize kalacak.

Mantıklı düşünürsek de Atletico Arda'yı satıyor sol açık boşalıyor. Gerçi sol açık gibi oynatmıyorlar ama Kono da Arda tipi.

Onun yerine almaları çok mantıklı Adam fizik olarak Arda'dan daha iyi üstelik.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Emre Belözoğlu zu Başakşehir.

:photo:

Çevrimdışı Çağrı

Yaptığımız şuan şu. Sana en çok parayı biz verdik sen hem para hem kariyer derdindesin ama o kadar da iyi oyuncu değilsin.

Bunu anladığında biz bekliyor olacağız al hevesini bakalım dolaşa dolaşa  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Necmi

Serdar Aziz :dont: :vur
@Çağrı imzandaki formaya hasta oldum sedece koldaki çizgiler olmamış

Çevrimdışı GÖRKEM

Tamamen içimden geçeni söyleyeyim.

Bu adam bu kadar oraya buraya dolandı bizi en sona attı ya sonunda bize kalacak.

Mantıklı düşünürsek de Atletico Arda'yı satıyor sol açık boşalıyor. Gerçi sol açık gibi oynatmıyorlar ama Kono da Arda tipi.

Onun yerine almaları çok mantıklı Adam fizik olarak Arda'dan daha iyi üstelik.

aynen öyle. Arda'ya benziyor özellikleri.

Arda'nin daha hizli ama biraz daha gücsüz olani.

tam Atletico'nun aradigi Profil yani.

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı imzandaki formaya hasta oldum sedece koldaki çizgiler olmamış

Aynen abi mükemmel ya gördüğümden beri çok beğendim ben de.

@Sinan Öz kardeşimizin tasarımı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı okansosa

bu kono soğuttu artık gelmesin bu hiç içime sinmedi bu adam :D
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Çağrı

aynen öyle. Arda'ya benziyor özellikleri.

Arda'nin daha hizli ama biraz daha gücsüz olani.

tam Atletico'nun aradigi Profil yani.

Maalesef öyle her türlü oynatabilir Griezman ile rotasyona da sokabilir o özelliği de var.

Ama istediği parayı bence Atletico da vermeyecek bu arkadaşa.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ümer

Arkadaşlar ben bizim taraftarı anlamadım her habere inanıyor arkadaş. Şamil dediler inandınız , Babel dediler inandınız , Cavanda dediler inandınız , Kone dediler inandınız. Abi ondan önce gelenler var listede bi sakin olun hemen yaygara koparmayın.
Şu listeyi bide biz görsek

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ayayhan

asıl adamlar ardayı  satıp bizim töre yi alırsa

ve bizde kono yu alamsak

kötü senaryo bu

Çevrimdışı Necmi

diğer isimler noluyor?:)) gazetede uzun sure haber yapılan hiçbir oyuncu bizi seçmedi yani bu adamda gelmez bize
gelirsede acıkcası benim için eski kono degildir
yaşanmış o kadar cok hikayemiz varki nasıl güvenebiliyoruz o malumlara
siz içinize sindirebiliyorsanız güzel iş:))
belki biz onları seçmemişizdir sen sanıyormusun her duyduğun oyuncuya Beşiktaş teklif götürüyor
sen bu yönetimin bitirdiği transferlere bak öyle aylar öncesinden ismini görüyormusun en fazla bir hafta önce adı düşer piyasaya
birde ısrarla peşinde olduğumuz söylenen hiç bir oyuncuyu almadık daha :D

Çevrimdışı GÖRKEM

Maalesef öyle her türlü oynatabilir Griezman ile rotasyona da sokabilir o özelliği de var.

Ama istediği parayı bence Atletico da vermeyecek bu arkadaşa.

ben bu kadar iyimser degilim bu konuda.

simdi Ardayi gercekten 30-40 Milyona satarlarsa Kono'ya daha iyi teklif yapabilirler bonservisi olmadigini düsünürsek.

Çevrimdışı Çağrı

ve bizde kono yu alamsak

kötü senaryo bu

Arda'nın alternatifi Töre olamaz Arda'yı kanat olarak kullanmıyor çünkü.

Çok farklı tip iki oyuncu
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

ben bu kadar iyimser degilim bu konuda.

simdi Ardayi gercekten 30-40 Milyona satarlarsa Kono'ya daha iyi teklif yapabilirler bonservisi olmadigini düsünürsek.

Bilemiyorum dengeye önem veriyorlar bizim verdiğimizi vermesi için yılda 7 milyon euro vermesi lazım bu parayı Koke almıyor orada isyan çıkar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Yaptığımız şuan şu. Sana en çok parayı biz verdik sen hem para hem kariyer derdindesin ama o kadar da iyi oyuncu değilsin.

Bunu anladığında biz bekliyor olacağız al hevesini bakalım dolaşa dolaşa  :evillol:

anca atibayla sivoka yaradı benim bildiğim bu işler:)
ama yetenekli talepi coklarda bu uygulama ters tepiyor cozemediler hala:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı can1903

Kono için gerekirse Atl Madrid'e Gökhan töreyi satıyoruz gelin görüşelim deriz anam rahat olun :) :) :):) :halay:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Necmi

ve bizde kono yu alamsak

kötü senaryo bu
töre ardanın alternatifi değilki
kardeşim şu yaşını yazsan bizde kimle konuştuğumuzu bilsek hitap zor oluyor böyle
yaş hem daha çok saygı gösterilmesini sağlayacak şimdi herkes kendi akranıyla konuşuyormuş gibi konuşur seninle :)

Çevrimdışı Kadir G.

10 numara olcayda ne giyecek bu çocuk biri alsın şu formayı olcaydan :D

Çevrimdışı talha

https://twitter.com/Efsanespors/status/614755503047077888

yok iyi çocuk yok öyle yok böyle. abi gereksiz romantizm hayranıyız biz. Adamlar belki en önemli oyuncularından birini gönderdi tak diye biz kuş besliyoruz kafeste sanki.  :bawling:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ayayhan

Arda'nın alternatifi Töre olamaz Arda'yı kanat olarak kullanmıyor çünkü.

Çok farklı tip iki oyuncu

zaten töre biraz  serbest bırakınca kanattan çok daha tehlikeli bir adam oluyor

biliç hiç denemedi

ama milli takımda bazı dakikalar öyle oynadı

Çevrimdışı Kadir G.

@yagiz1903: @ercinozkan Belki de :) şuraya kampa katılacak bi zenci çizelim