2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12877026 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

not: kimse alınmasın ignelem yok , sadece merak , ne zormuş ya bişi yazarken biri gücenirmi diye yazmak

bunu yasıyan en cok benim:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

sag bek aldık diyelim

çokta iyi tututu

sonra hangi mevkiye adam istiycez

sağdan önce solbek vardı tekrar onamı döneriz yoksasol açıkmı ?

not: kimse alınmasın ignelem yok , sadece merak , ne zormuş ya bişi yazarken biri gücenirmi diye yazmak

Sol bek Tosic'i aldıkları için artık orası öldü. Seneye de Tosic'i yedek yapıp Motta'yı yollayıp yine sol bek bakacağız %100.

Sol açık değil önce stopere döneceklerdir sol açık 3. opsiyon hatta Ba giderse 4. opsiyon.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Morgan Schneiderlin

Boşta Konoplyanka hariç kanat kalmadı üstüne bu 2 bomba alındı gene sol kanada bi düşük düzey adam alırlarsa gör o zaman çıkan kanı Lyon Marsilya'dan N'kolou (Yazamadım adını) onu aldılar şimdi dua ediyordur Lyon taraftarı bu adamdan para kazandık diye.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

sag bek aldık diyelim

çokta iyi tututu

Ayhan  ,  sag bek 2 tane  kaliteli Stoper  bi sol kanat   demba  giderse Kaliteli  Forvet   bunlar Alınırsa  yarısın içinde oluruz   şampiyonluk transferle olmuyor  ama  yarısmak  içn belli bi kaliteye ulaşmak gerekyor.

Çevrimdışı JoseDemba

Ersan cumartesi imza atacak deniyordu bakalım ersanda gitmezse  :steamed:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Karabay

eğer gelirse kazayla falan burda hepinizi odunla döveceğim bilesiniz
dzeko dalgası geçenleri kara kaplı defterime yazdım başta @Anıl
abi ben dalga geçmedim ama yeterki dzeko gelsin sen benide döv :)

Çevrimdışı Çağrı

Bakın Cavanda'nın tek bildiği burada.

21. saniye.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Sol bek Tosic'i aldıkları için artık orası öldü. Seneye de Tosic'i yedek yapıp Motta'yı yollayıp yine sol bek bakacağız %100.

Sol açık değil önce stopere döneceklerdir sol açık 3. opsiyon hatta Ba giderse 4. opsiyon.

Şaka maka holebas olsaydı en azından soldan bu kadar ümitsiz olmazdık belki. Yarım transferlerden bıktım usandım o yüzden cavanda nyom konuşuluyorken parayı bastırıp maykeyi alabilmeyi çok isterdim.

Çevrimdışı Efe

abi ben dalga geçmedim ama yeterki dzeko gelsin sen benide döv :)
benide dövebilirsin abi olimpiyatta ama gelebilir  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu lazionun bide Stoperi vardı Yarma Gibi aynı Kaboul gibi bişeydi o ne oldu , İş yaparmı ???
Edit : Hatırladım Cianiydi galiba adı , Biraz hantal ama mudahaleleri yerinde gibiydi şuan ne durumda bilemiyorum tabi :bandit: @Çağrı abi

Yazı bitmeden EDİT ,   :kop: :kop: :kop:  ilahi yunusemre :)

Çevrimdışı atalay

Dzeko'nun gelme ihtimali gibi bir şey yok maalesef.

Minumum 15 milyon euro bonservis, yıllık asgari 5 milyon kazanç.

Bu paraları TR'de kimse veremez.

Çevrimdışı Kemal

sag bek aldık diyelim

çokta iyi tututu

işte bak sıkıntı tamda burda, neden sol beke dönüyoruz çünkü Holebas varken ucuz etin yahnisine kaçıldı ve Motta alındı .

Bu hata Ba - Sosa ve Tolgay da yapılmadı , Ba dan %100 kar ettik say satarsak , Sosa ve Tolgaydan da edecez. Bu çizgiyi tam yakalamaya başlamışken bu konuşulan transfer isimleriyle ( stoper - sağbek ) inan yine çöplük günlerimize geri dönmek üzereyiz.

Çevrimdışı Çağrı

Şaka maka holebas olsaydı en azından soldan bu kadar ümitsiz olmazdık belki. Yarım transferlerden bıktım usandım o yüzden cavanda nyom konuşuluyorken parayı bastırıp maykeyi alabilmeyi çok isterdim.

Ümitsizi filan bir kenara koy Holebas Munch etkisi yaratırdı burada iyi sol bek gerçekten.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ayayhan

Ayhan  ,  sag bek 2 tane  kaliteli Stoper  bi sol kanat   demba  giderse Kaliteli  Forvet   bunlar Alınırsa  yarısın içinde oluruz   şampiyonluk transferle olmuyor  ama  yarısmak  içn belli bi kaliteye ulaşmak gerekyor.

onur kardeşim stad bitmeden bence bir yarışın içinde olmamız çok zor

ben su yazılan isimlerden sonra solbeke  atibayı çekim ortaya mbia alalım derim

Çevrimdışı Tolga

Forvet için 3 aday ;

Cisse-Mitroglou-Mbokani

gibi gözüküyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

@Necmi abi listenin başına Dzeko konusunda beni yaz. :=)

Çevrimdışı ayayhan

holebes kedi gelmek istemedi

ben bunu güvenilir bir yerden duydum

Çevrimdışı atalay

Forvet için 3 aday ;

Cisse-Mitroglou-Mbokani

gibi gözüküyor.

Tam tersi; Mbokani - Mitro - Cisse  :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ümitsizi filan bir kenara koy Holebas Munch etkisi yaratırdı burada iyi sol bek gerçekten.

Holebasın cok macını  seyrettim  , zaten hucumdan devşirme  bi bek  olması nedeniyle  hucum cıkısları kusursuza yakın  Fizik gücü, hızı ve  şertliği baya iyi ne cok sevinmiştim 

Çevrimdışı Kadir G.

Mbia istediği paraya değecek oyuncu değil. Ayrıca bekten hücum katkısı alamamaktan şikayetçiyken atibanın orda oynaması ironik olur. Hiç beğenmesem de tosic oynasın biraz savunma arada bir orta gelir kar gözüyle bakıyorum.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Dzeko gibi bir adam sadece ve sadece bosna-Türkiye ilişkilerinden etkilenip gelebilir ülkeye. Ama buda tek başına yeterli değil, ne kulubüne ne kendisine para yetiştirmek şu aşamada mümkün değil. Daha gerçekçi hedefler konulmalı, mesela aguero gibi.  :lol: :lol:

Şaka bir yana mbokani aklıma gelen en yakın seçenek. yine 6-7 e bitirilebilecek ve dubai çin de piyasası olabilecek oyunculardan biri 1-2 sene.

yoksa tabi ki ilk tercihim soriano olur. Hatta riske girilip gabriel olsun isterim ama zor.

Çevrimdışı Tolga

Holebas'ın gelmeme sebebi bizim kiralık almak istememizdi.

Olympiakos da kiralık vermeye yanaşmayınca transfer gerçekleşmedi maalesef.

Sonra gittik Motta'yı kiraladık.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Morgan Schneiderlin

Zambrano boştayken gidip parayla elin çöpünü almak :claps:

Çevrimdışı Kemal

Holebastan %300 kar etmişti bu takım , işte 1 milyon euroların peşinde koşarken yok kiralık yok bilmemne 10 milyon eurodan oluyorsun, yahudi ne demiş '' ucuz mal alacak kadar zengin değilim ''

Çevrimdışı ONUR KOLCU

holebes kedi gelmek istemedi

ben bunu güvenilir bir yerden duydum

Ben o dönem  1,3 Milyon Para yoktu kulupte oyuzden alamadık diye biliyorum galiba peşin istemişti Olimpiakos