2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12875830 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Stad başlığı ayrı karışık burda da hareket yok yine klasik bir gün.

Çevrimdışı Deniz

Britos tamam da Konenin gelmesini istemem.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

gs stadsız oynadığı sezonları kaçıncı bitirdi ?

ima yok sadece merak ettim ?

Sezonlar değil 1 sezon.

O zaman da 5,6 sırada tamamladılar sanıyorum
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ayayhan

bu gece bizim pedronun maçı var girerse oyuna

messi ye karşı oynayacak adam

biraz iyi gözükse  oda 6-7 çıkar inş amin

Çevrimdışı ONUR KOLCU

sene 2013
serdar kurtulus 1.75 geldi
giden hilbert
ondan once ekrem dag gitti

sag beke sadece mevki olarak oynayabilecek oyuncu serdar kaldı
ve ogunden bugune dany necip ismail atiba tanju kadir opare mehmet akgün
gibi oyuncularla idare ettik bi ara jones ta oynadı

ve kaybettirdikleri maçları topladıgımızda rahatlıkla 15 maç yani bir trilyondan 6-7m euro zarara ugradık ustune  bu aldıklarımız adamların yani oynattıkalrımızın maç basılarını katalım
bizi ettikleri kupalarıda katın
ve maliyeti gorun

Bu saydıgın  oyuncular  arasında en  verimli  olanı  tartısmasız  Ekrem Dag.

Ama  yukardaki muhabbet  Transfer edilen  para verilip o bakımdan Serdar kurtuluş dedim.

Çevrimdışı ayayhan

Sezonlar değil 1 sezon.

O zaman da 5,6 sırada tamamladılar sanıyorum

şimdi hatırladım hatta bi ara 15 leri falan gördüler sanki

allah kimseyi stad sız bırakmasın

Çevrimdışı Çağrı

Kone için bu video yapılmış altındaki yorumları okudum felaket.

Adamı satmak için bundan daha iyi bir video yapılamazdı bir de hatalarını ekleseler diyen mi ararsın

Bu adam mongol diyen mi ararsın.

Lyonlular giydirmiş devamlı.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Sağ bek mevkisi için harcanan parayı söyleyeyim 150 milyon euro.

Zira 3 senedir göz göre göre yetersiz bir sağ bek oyuncusunun alternatifi bile alınmamışsa maliyet 150 milyon* eurodur.

* Yani ŞL'ne katılım, havuzdan ve şampiyonluktan gelecek ekstra para miktarı.

Bunu diğer pozisyonlara da uyarlayabilirsiniz.
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2015, 22:52:56 atalay ]

Çevrimdışı ozan062

Bu saydıgın  oyuncular  arasında en  verimli  olanı  tartısmasız  Ekrem Dag.

Ama  yukardaki muhabbet  Transfer edilen  para verilip o bakımdan Serdar kurtuluş dedim.

aynen o konu dogru sadece 1.75 ki türk lirası olarak vermiştik 3.5 civarı
ki onu bedava verip parayla geri almıstık:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı atalay

Kone için bu video yapılmış altındaki yorumları okudum felaket.

Adamı satmak için bundan daha iyi bir video yapılamazdı bir de hatalarını ekleseler diyen mi ararsın

Bu adam mongol diyen mi ararsın.

Lyonlular giydirmiş devamlı.

Söyledim sana. Yıllardır göz önünde bir oyuncu ve abartmıyorum.

Ersan > Kone.

Ne gerek var böyle bir oyuncuya.

Çevrimdışı ayayhan

Begeng !! ‏@anggatrihandoko  · 2 dk.2 dakika önce 
Çeviriyi görüntüle
Kenapa harus mastour 😂 "@Sport_Satu: AC Milan akhirnya dapatkan pemain baru, tapi... http://sportsatu.com/serie-a/ac-milan-inginkan-winger-besiktas-7571.html …"

kerim bile peşinde milan var

avrupada başarı  her kapıyı açıyor

Çevrimdışı Çağrı

Söyledim sana. Yıllardır göz önünde bir oyuncu ve abartmıyorum.

Ersan > Kone.

Ne gerek var böyle bir oyuncuya.

Fransa ligini izlemem ben çok içim bayılıyor izlerken.

Ama şu adamın 5-6 maçını izlemeye çalışacağım 3 günde özellikle Monaco Psg ve Marsilya'ya karşı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Biraz ırkçı kaçabilir ama siyahi adamı defans diye alandan şüphe ederim. Siyahiden defans olmaz beceremiyorlar o işi.
Sagna , Kolo Toure , sakho , Kampany , Dante , Abidal , sayayım mı daha ????? @EleSuDökenSuat
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2015, 22:59:22 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Zira 3 senedir göz göre göre yetersiz bir sağ bek oyuncusunun alternatifi bile alınmamışsa maliyet 150 milyon* eurodur.

Şu basit denklemi kuramayan, gerçeği göremeyen var.

Ne diyeyim.  :kop:

Çevrimdışı Deniz

asıl kaçan para  1 milyar Euro dur

gereken yerler gerekli transferler yapılsaydı

ŞL DE

3 sene arka arkaya şampiyonduk vizyonsuz yönetim
Bak sana son uyarim bir daha basligin huzurunu bozmaya calisirsan ceza alacaksin.

Bu son uyari.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hamahakki

Begeng !! ‏@anggatrihandoko  · 2 dk.2 dakika önce 
Çeviriyi görüntüle
Kenapa harus mastour 😂 "@Sport_Satu: AC Milan akhirnya dapatkan pemain baru, tapi... http://sportsatu.com/serie-a/ac-milan-inginkan-winger-besiktas-7571.html …"

kerim bile peşinde milan var

avrupada başarı  her kapıyı açıyor

3m € az ama.kerim daha fazla eder

Çevrimdışı talha

Sagna , Kolo Toure , sakho , Kampany , Dante , Abidal , sayayım mı daha ????? @EleSuDökenSuat

İşte o kadar ilerisi gerisi yok. Bu kadar adamı yılda G.Amerika çıkarıyor sadece. Avrupa'yı işin içine katmıyorum bile. Savımın arkasındayım olmuyor bu adamlardan defans mefans.  :tabe:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ozan062

yine silindi haklılar :D

transfer lazım yapmadıkları her dakka ilgi onlara donecek işin dogası bu :kop:

bi gercek var eskisinden daha cok haberimiz var yonetimin arastırdıgı oyunculardan bilmiyorum farkındamısınız
gizlilik diye birsey kalmadı
anca sakatlar sakatı opareyi cıkardılar tavsandan bide milo
baktıkki onlarda hala bi iş yok
yani plansızlar hakikaten ve
yeni alacagımız oyuncuları merak ediyorum

yonetimle alakası yok aman yani bizide paranoya yaptınız hacı:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ayayhan

yönetici kardeş
bu hesap yapılıyor huzur kaçmıyorda
benim hesabım neden huzur kaçırıyor ?

Çevrimiçi Necmi

abi onlara ben muhalif bile demiyorum. Benim ağzımdan ne bir kere hasan arat gelsin çıktı, ne Serdal adalı gelsin çıktı, ne de fikret orman çıktı.
Ben kim iyi bir şey yaptıysa tebrik ettim, hoşuma gitmeyen şeyleri de eleştirdim. Tabi ki bunlar şahsi kanaatim sonucu oluşan durumlardı.

Ben bir çoğunuzun yaptığı gibi, stat yapıyoru en tepeye koymuyorum. Evet stat yapıyor, bu çok önemli. Ama bu diğer eksiklikleri, eksileri ve yanlışları süspanse etmiyor benim kanatımda.

Yahut Demba ba yı getirdiler, tebrik ettim. Ama aynı adamlar saçma sapan transfer yaparken de eleştirdim. Burada isteniyor ki bir çokları tarafından, 10 tane enaramo sezer transferi de yapsa, stadı yapıyor diye sus, konuşma eleştirme yerme. Öyle bir şey olabilir mi.

Ben her şekilde dürütstlüğü ilke edinmiş bir insanım, eminim bir çoğumuzda öyleyiz, o yüzden eleştiririm, tebrik ederim. Eğilmeye bükülmeye de gerek görmem kimsenin önünde.

Öyle bir hale geldik ki, F.orman yazsan sen nasıl beşiktaş başkanının ismini F. yaparsın diyenler çıktı. (Hakaret Yasak) denilmesini hakaret kabul ettiler.
(Hakaret Yasak) Demek beşiktaş başkanına hakaretti de(ki kullanmamaya özen gösteriyorum bu kelimeyi), kendisinin taraftarlarla ilgili söylediği bir çok söz hakarettir o halde.

Ben niye eleştiriyorum Fikret Ormanı? Çünkü Gidişatı tıpkı Adnan polat gibi. 0 sportif başarı, rezalet sonuçlar. Stat yapıldı, daha içine giremeden şutlandı camia tarafından gitti. Şimdi bu adama sportif başarı nerede diye sormayalım mı? Stat yapıyor diye, 3 sene 0 kupa 0 final küme düşmeler var deyince muhalif olmuş oluyorsun da, ne diyeyim, aslanım stat yapıyor boşver mi diyelim.

Velhasıl kelam, hakaret edene ben de karşıyım. Ama fikret ormanı severim ama sevmem ama beşiktaş başkanına küfüre hakarete bende karşıyım. Edenin de karşısındayım. Amma velakin, iş dönüp dolaşıp muhalifliğe gelecekse, Her camiada her kurumda, bardağın boş tarafından bakan birileri elzemdir. İnsan sevdiğini eleştirir, sevdiğimi sürekli sırtına sıvazlayarak da göstermem ben.
Eleştireceksin tabiki ben senin bütün eleştirilerini taktirle karşıladım
bazen saçmaladın dalga geçtim bazen doğru şeylere yanlış parmak bastın ben gene dalgamı geçtim ama
hep seviyeyi bozmadan yapıyoruz bunları bizim derdimiz eleştiri değil hakaret etmeyi eleştiri kabul edenler
ve burda bu fikirde olanlara söz hakkı tanımam üstüne gittiğimiz zamanda yönetim kolluyoruz oluyor.
insan sevdiğini eleştirir buna katılıyorum çünkü sevmediğini ciddiye bile almaz yürür gider Sabrı sevdiğine gösterir.
Burda kimseninde senin eleştirilerinden rahatsız olduğunu sanmıyorum. Ben hariç bende rahatsız olduğumda sus biraz diyorum  :D
yanlı Adnan Polatla karıştırmayalım o stad yapmadı böyle bir yükün altında ezilmedi Adnan Polatı örnek vereceksen burda Fikret Ormanı ayakta
alkışlamamız gerekir. Kaldıki Adnan Polatın gs den dışlanmasıda tamamen siyasidir. Sportif başarısızlıkla ilgisi yoktur
sportif başarı diyorsan gs içinde direk birinci sıraya yükselir gs nin aldığı şaibeli şampiyonlukların arkasını bir eşele
hep onun adı çıkar öyle bir insanın adıyla Beşiktaş başkanının adı aynı cümle içinde bile geçmemeli  @Armağan Bozkurt

Çevrimdışı Çağrı

Konu Dışına Çıkmayın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2015, 23:07:50 atalay ]

Çevrimdışı Çağrı

yönetici kardeş
bu hesap yapılıyor huzur kaçmıyorda
benim hesabım neden huzur kaçırıyor ?

Senin yazım tarzın ve iğneliyici uslubün sıkıntı hesabın değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sag bekte Dani Alves olsao soylediklerinin hepsi olmayacaktı ama .

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Vur keke vur. Birazdan savaş çıkacak.

Ayrıca kerim frei için söylenen rakam 3 milyon euro + mastour

Mastour 17 yaşında henüz. Saf bir yetenek, ama şu haliyle beşiktaş için hazır değil. Şenol hoca eğitici bir td olduğu için, 1 sene sonra biraz yontulursa, inanılmaz işler yapabilir. Yada muhammed gibi kaybolur gider. Kumardır.