2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12893351 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Alper1903

Van persie haberlerini gs yaptiriyormus. Ha inanan yoktur gerci ama varsa da itibar etmeyin.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Van persie haberlerini gs yaptiriyormus. Ha inanan yoktur gerci ama varsa da itibar etmeyin.
gs bi sey yapamaz artık adamları zorla 2.ci ve şampiyon yaptık o gelirler olmasa mortingen olacaklardı onların durum bizden daha kötü inanılmaz bi planlama hatası var 2 katımız yıllık ücret ödüyolar.

Çevrimdışı ahmetx

Sergio Sanchez :sombrero:

tosiç den sonra buda gelirse spor değil magazin kulübü oluruz artık.
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2015, 12:08:29 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

gider khune yi alırız en kötü  :evillol:
khune ocağa kadar sözleşmesiz kalmaz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Güneş, "Genel Kurul hayırlı olsun. UEFA'nın uyguladığı kuralları, federasyon da uygulamalı. O yüzden yönetim çok önemli. UEFA'dan da yardım alınmalı. "

Çevrimiçi Kartal Ç

Önder özen geri geleydi iyiydi. Hazir klubün futbol şubesi yonetimi de degisti.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

hasan aratın gelecekte başkan olmasını çok isterim
İnşallah :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

Dejong milanla uzatmis

Babel araplara gitmis

Ersan çine gitmiyormus 4 sene vermeyiz demis cinliler

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dejong milanla uzatmis

Babel araplara gitmis

Ersan çine gitmiyormus 4 sene vermeyiz demis cinliler

Gitmezse bütün Beşiktaş taraftarı tarafından kendisine sövülür bi güzelce :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Yine olabilecek en kötü isimler çıkmaya başladı. Yalan yada değil beni geriyor bunlar.

Chelsea den kiralanabilecek en son adam Wallace ı kiralamak üzere olduğumuz söyleniyor sağ bek için.

Bu bastos ismi hakeza. Tamam isim olarak fena değil ama 32 yaşına gelmiş adam. Alcan da ne yapacaksın. Bedava da değil üstelik bonservisli. Dilerim öyle bir hata yapmazlar diyorum.

Çünkü hala para yok ortada.

25 milyonu kasaya koyarsan bu kez baya büyük isimleri koyacaklar basına.

Çok takılıyorsunuz haberlere.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Adam Halkman zu Beşiktaş

:claps:

Çevrimdışı Volkan Başaran

SON DAKİKA: Hollandalı futbolcu Nigel de Jong, Milan ile sözleşme uzattı. De Jong 2018'e kadar Milan'da.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

Arkadaşlar dün uyarı yaptım konu dışı yok diye. Sadece transfer topiği burası.

Davadır, başkandır adayıdır yeri burası değil artık diğer topik.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beşiktaş Kulübü'nün tecrübeli futbolcusu Ersan Adem Gülüm, Çin'in Shanghai Shenhua kulübüne transferi ile ilgili ilk kez MALUM1903'e konuştu.

Gülüm, MALUM1903'e yaptığı açıklamada; "Benim için çok duygusal bir dönem. Ne diyeceğimi fazla bilemiyorum. Beşiktaş ile yeni sözleşme imzaladım ve mutluydum. Şimdi böyle bir teklif gelince, kulübümün de paraya ihtiyacı olduğu bir dönemde hakkımda hayırlısı neyse o olsun" dedi.

[ Son Düzenleme: 27 Haziran 2015, 00:41:34 MURAT ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Beşiktaş Kulübü'nün tecrübeli futbolcusu Ersan Adem Gülüm, Çin'in Shanghai Shenhua kulübüne transferi ile ilgili ilk kez MALUM1903'e konuştu.

Gülüm, MALUM1903'e yaptığı açıklamada; "Benim için çok duygusal bir dönem. Ne diyeceğimi fazla bilemiyorum. Beşiktaş ile yeni sözleşme imzaladım ve mutluydum. Şimdi böyle bir teklif gelince, kulübümün de paraya ihtiyacı olduğu bir dönemde hakkımda hayırlısı neyse o olsun" dedi.

Git ulan git işte :bandit:

Tamam gidecek işte belli :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Fake atmasin da gitsin bir an önce
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Ersan + Atınç + Ba = 25 Milyon Euro

Şimdi izlenecek yol ne bunu merak ediyorum.

1. yol şu.

Şuan para olmadığı için düşük profil 4 oyuncu alıp paranın büyük kısmını stad için kullanıp stadı hızlıca bitirmek.

Peki devamında ne olur? Stad açılacağı için elimize para geçer o para ile de şubatta transfer yaparlar.

Çünkü Uefa zorunlu kılmıyor sattığında hemen alacaksın diye. Bu 25 milyon euroluk transfer hakkını istersek bir dahaki sene de kullanabiliyoruz sene sonu yeter ki nötr kalın en kötü dediler.

2. Yol

Tamamını transfere harcarlar.

Ben asıl hangisini yapacaklarını merak ediyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ensdndr

1. yol şu.

Şuan para olmadığı için düşük profil 4 oyuncu alıp paranın büyük kısmını stad için kullanıp stadı hızlıca bitirmek.

Peki devamında ne olur? Stad açılacağı için elimize para geçer o para ile de şubatta transfer yaparlar.

Çünkü Uefa zorunlu kılmıyor sattığında hemen alacaksın diye. Bu 25 milyon euroluk transfer hakkını istersek bir dahaki sene de kullanabiliyoruz sene sonu yeter ki nötr kalın en kötü dediler.

2. Yol

Fikrimi söylüyorum ; Hepsini stada harcayıp yerlerine adam almazlar :)
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

1. yol şu.

2. Yol

Ben dengeli bir yol izleyecekler diye tahmin ediyorum. Belki %50 olmaz ama %60 transfer %40 stat olabilir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fikrimi söylüyorum ; Hepsini stada harcayıp yerlerine adam almazlar :)

Mecbur alınacak :) Stoper, sağ bek ve forvet +olabilirse sol kanat.

Futbolu tamamen Şenol Güneş'e teslim ettiler mutlaka olacaktır bunlar :tabe:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

1. yol şu.

2. Yol

hiç sanmıyorum tamamını transfere harcayacaklarını aslında harcasalar adam akıllı şampiyon oluruz bu sene

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fake atmasin da gitsin bir an önce
gider artık gitmezse çok sert tepkiler alır.

Çevrimdışı Alper1903

Bu gidişle Serdarlara Ahmet ilhanlara kalacağız anlaşılan  :s20:

Çevrimdışı Türkay

NTVSpor Cavanda diyor sağ bek icin
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

Bu gidişle Serdarlara Ahmet ilhanlara kalacağız anlaşılan  :s20:

Abartmayın yahu daha imza bile atılmadı Avrupa'da. 1 Temmuz'u bekleyin bir iş resmi olarak başlasın.

Para olduktan sonra adam bulmak kolay bir gitsin şu oyuncular.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli