2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12898032 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Brumayı hiç yoksa, en kötü yine 8-10 arasına satarlar şuan. Çünkü hala bir potansiyel. kötü tecrübe geçirmiş bir potansiyel.

Bertrand örnekti sadece.
Suan kimse 3ten fazla vermez

Çevrimdışı can1903

Şenol Güneş kampa gelmemek için izin istiyen yabancılara izin vermemiş. Sadece demba ba ya ekstra 3gün izin verilmiş
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

Çevrimiçi Necmi

atletico madrid hep örnek gösteriliyor da, Adamların aldığı en ucuz forvet 20 milyon euro. Bu adamı alıp 40 a satıyorlar.

Sen 6 ya aldığını 12-13 e satacaksın işte. Oran orantı.

Atleticonun sıfırdan yatırım yapıp kazandığı tek adam var, Diego costa. Diğerlerine astronomik rakamlar ödenip alınmış, ama bir o kadar astronomik fiyata satmış. torresi ayrı tutuyorum alt yapı ürünü o.

Örnek Falcao 40 a almışlar 60 a satmışlar.

Örnek Aguero 18 yaşında almışlar 22 ye 23 yaşında  da satmışlar 45 e.

herkes sattıklarını görüyor birde ellerinde alıpta patlattıkları var onları kimse görmüyor mesela portonunda öyle arka planları oyuncu çöplüğü
sadece iyi fiyata sattıkları için bunu döndürebiliyorlar biz kimi getirirsek parlatırsak parlatalım bizim oyunculara verilecek en fazla para 15 M dur
bu gün Töre atleticonun oyuncusu olsaydı fiyatı 30 dan aşağı konuşmuyordu.

Çevrimdışı Deniz

Brumayı hiç yoksa, en kötü yine 8-10 arasına satarlar şuan. Çünkü hala bir potansiyel. kötü tecrübe geçirmiş bir potansiyel.

Bertrand örnekti sadece.
Brumayi 3-4 e satamazsin su an.ona o parayi veren ciksa gs davulla zurnayla satardı koydu satis listesine talip bile cikmadi.

Dedigim gibi buyuk oynamak icin once kemik bir kadro olusturacaksin.

Alirsin yine 6 ya bir oyuncu ,satarsin 12 ye bu kez atiba yerine birini getirirsin .bir sureden sonra belli kemik bir kadron olustu  mu buyuk oynarsin.

Ticaret gibi dusun kimse tum sermayesini bir anda riske atmaz.
Fazla acilmadan kademe kademe gideceksin.

Tabi once bunların olmasi için Ba ve ersani gerçekten satmamiz lazim.ba + ersan yaklasik 20 milyon ediyor ki bu paraya ne takim kurulur.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

4.42 - 4.46 arası  :kop:

olimpiyattaki maçta çizgi dibinde sturridge'in ersana yaptıgı çalımda güzeldi  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yahu korkarak yaşanır mı? ya tutmazsa, ya olmazsa, ya satılmazsa.

Risk diyoruz işte. 12 milyon euroya bir transfer geldi, beklediğimiz patlamayı yapamadı, 2 sene sonra 3.5 e gitti. 9 milyon euro mu batıracak koskoca beşiktaşı. Kaç forvetlere bugünlere kadar kaç paralar verdik de ne oldu. Hiç biri potansiyel isim olmadı.

5 e holosko aldın+ futbolcu verdin

4 e pektemek aldın.

Ne oldu? kaça satabiliyorsun şuan bunları.

3.5 carew aldın 7.5 sattın. 6 ya ba aldın 12 ye satıyorsun.

Yani özetle %50 şansın var. Ben 1-2 kere bu riske girilmeli diyorum beşiktaşın oyuncu parlatıp pazarlayan bir pazar tezgahı olabilmesi için.

Çevrimdışı atalay

olimpiyattaki maçta çizgi dibinde sturridge'in ersana yaptıgı çalımda güzeldi  :biggrinking:

Şu videoyu Çinliler görmesin.  :ssss:

Çevrimdışı Deniz

Şenol Güneş kampa gelmemek için izin istiyen yabancılara izin vermemiş. Sadece demba ba ya ekstra 3gün izin verilmiş
İşte aradigim otorite.

Kimseye ayricalik yok herkes ayni olacak.gariban serdar geliyorsa jose sosa da gelecek.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İşte aradigim otorite.

Kimseye ayricalik yok herkes ayni olacak.gariban serdar geliyorsa jose sosa da gelecek.

"Hadi beyler, şampiyonlukla bitirmemiz gereken koca bir sezon var!" :money:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

herkes sattıklarını görüyor birde ellerinde alıpta patlattıkları var onları kimse görmüyor mesela portonunda öyle arka planları oyuncu çöplüğü
sadece iyi fiyata sattıkları için bunu döndürebiliyorlar biz kimi getirirsek parlatırsak parlatalım bizim oyunculara verilecek en fazla para 15 M dur
bu gün Töre atleticonun oyuncusu olsaydı fiyatı 30 dan aşağı konuşmuyordu.

portonun kiralıklarından 3 tane takım çıkar.

Ama adamların sistemi bu olmuş. 10 tane isim alıyor yatırım. 2 si tutsa, 8inin maliyeti devede kulak kalıyor.

Elbette atleticonun elinde patlayanlar da çok, ama diyorlar ya forvet konusunda onlar kadar şanslı olabilsek keşke.

Forvet transferi, en kolay satılabilecek mevkidir dünyada. Ona göre yatırımın büyüğü buraya yapılıyor zaten.

Çevrimdışı TØLGA

İşte aradigim otorite.

zaten bunun olucağı belliydi biliç arkadaş gibiydi öyle görüyolardı yani
şimdi daha farklı olacak
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı murat

birde şöyle bir oyuncu var. :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

NTV Spor'da Benfica'nın gollerini gösteriyodu.

Ulan her statta bunların taraftarı daha fazlaydı :alala: :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Ersan 4 yıllık sözleşme istiyormuş, çinliler 2+1 de diretiyormuş. Anlaşma sağlanmazsa, çin defteri kapanacakmış.

Bu varan 1 olur.  :lol:

Çevrimdışı TØLGA

birde şöyle bir oyuncu var. :D
aslında beğeniyorum ben olcayı çok verimli oyuncu ama form düşüklüğü yaşadımı çok uzun sürüyor toparlaması
geçen sene son 4 ay göremedim resmen  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

aslında beğeniyorum ben olcayı çok verimli oyuncu ama form düşüklüğü yaşadımı çok uzun sürüyor toparlaması

Olcay kritik maçların adamı değildir :)

Çevrimdışı Kadir G.

Ersan gitmezse taraftarın bakışı nasıl olur? Kono transferi de yatar heralde.

Çevrimdışı TØLGA

Olcay kritik maçların adamı değildir :)
anadolu maçlarını yapsın yapmaya yardımcı olsun yeterli olurda
kritik maçlarda (derbi)demba'da gözükmüyor ona bakarsan  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Yahu korkarak yaşanır mı? ya tutmazsa, ya olmazsa, ya satılmazsa.

Risk diyoruz işte. 12 milyon euroya bir transfer geldi, beklediğimiz patlamayı yapamadı, 2 sene sonra 3.5 e gitti. 9 milyon euro mu batıracak koskoca beşiktaşı. Kaç forvetlere bugünlere kadar kaç paralar verdik de ne oldu. Hiç biri potansiyel isim olmadı.

5 e holosko aldın+ futbolcu verdin

4 e pektemek aldın.

Ne oldu? kaça satabiliyorsun şuan bunları.

3.5 carew aldın 7.5 sattın. 6 ya ba aldın 12 ye satıyorsun.

Yani özetle %50 şansın var. Ben 1-2 kere bu riske girilmeli diyorum beşiktaşın oyuncu parlatıp pazarlayan bir pazar tezgahı olabilmesi için.
Bak kendin %50 şans diyorsun.tutan adami x2 misline sattigimizi dusunelim:

Gecenin 3.34 unde basit bir mantikla anlatim sana :).

%50 sans ile 12 ye 1 oyuncu aldin diyelim ki tutmadi,elde var 0.tutarsa 24 e satarsin

%50 sans ile 6 milyondan 2 oyuncu aldin biri tuttu biri tutmadi ,6 lik bir oyuncuyu 12 ye okuttun yani zarar yok kurtardin pacayi.
2 si de tutarsa 24 e satarsin.

%50 sana ile 3 milyondan 4 futbolcu aldin.2 si tuttu 2 si tutmadi.2 oyuncuyu tanesi 6 milyondan 12 ye okutursun yine zarar etmezsin.
3 u tutarsa 18,4 u tutarsa 24 e satarsin.

3 milyonun altina inilmez ordan sonra çöpler basliyor.

Yani matematik asla yanilmaz.yapman gereken en iyi risk analizi şudur:

6 milyona 1 oyuncu 3 er milyona 2 oyuncu almak.

Aksini iddia eden faiktir tsk iyi aksamlar :)

Hemen söyleyeyim. Hain gözüyle bakılır.  :lol:

Çevrimdışı TØLGA

valla ben yolcu ettim twitter'dan kendi bilir
bu şarkıyı paylaşırım ersan ile  :evillol: :evillol:

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Olcay son 20 dk girse ya da risksiz maçta geriden çıkarıp oyuna soksan 10 gol 10 asist yapamaz da yine bi 5 e 5 yapabilir sanki. En iyi bildiği şeyi yaptıracaksın: ceza sahasının etrafında dolaşsın.

Çevrimdışı Kadir G.

Hemen söyleyeyim. Hain gözüyle bakılır.  :lol:
valla ben yolcu ettim twitter'dan kendi bilir
bu şarkıyı paylaşırım ersan ile  :evillol: :evillol:

Feda sezonunda yaptığı davranış hiç olur bence de.

Çevrimdışı TØLGA

Feda sezonunda yaptığı davranış hiç olur bence de.
ersanı kişilik olarak severim o gün gelsin bakılır yaa :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK