2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897455 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Öyle birşey olmadı. Öyle birşey olamaz da.

Babel imza parasını şu sebepten istedi, benim alacaklarım var kasımpaşada, ben onlarla anlaşıp bonservisimi alacağım.

İmza parasını o yüzden ister oyuncular. Valla bilmemek değil, öğrenmemek ayıp hala aynı şeyi dersen sağda solda, bilemiyorum gözüm üstünde.  :lol:

:evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Normalde bir gözümüzün hatta kulak burun ne varsa devamlı Hollanda'da olması lazım.

Tam bizim ligimize uygun oyuncular çıkıyor ama kafa gösterince alamazsın Depay gibi.

Parlamaya başladığı anda Heerenveen gibi takımlardayken almamız gerek.

Tabi bu sefer de eğitme aşaması var eğitemezsek paraya yazık olur oyuncu mındar olur.

Bu ligde fiziksiz oyuncu oynayamıyor. önce güçlü dengeli sonra teknik ve zeki olacak.

Örnek ortasaha :

http://www.transfermarkt.com.tr/nemanja-gudelj/profil/spieler/74294

Mehmet Topal'dan hallice.

Defansif olarak mı hallice Adam mehmet topalın kariyerinde  kadar golü 1 sezonda atmış :)

Çevrimdışı Çağrı

Bakambu'nun yerinde Cenk Tosun oynasa daha fazla atardı o bölgede adam resmen bitirme özürlü yahu.

9 milyonu verenin fena elinde patlar asla etmez o paraları.

İyi sistem neler kadir işte olmayan adamları bile değerli kılıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Bu işler artık böyle Maalesef , Bonservisli adam bile imza parası istiyor @Armağan Bozkurt abi
Begenmedigimiz Babel bile imza parası istedi Bonservisli olduğu halde ....
Zaten yıllık alacagı para Konoya teklif edilwnden daha az olacaktır bu açıgıda buradan kapatırız :tabe:

Konoplyanka 25 yaşında oynatıp satarsın cucakı büyük paralara satamazsın. 2-3 bonservis 2-3 imza 2-3 sözleşme verirsek konodan pahalıya gelecek.

+moskovanın para sorunu olduğunu düşünmüyorum uzatırlar bence.

Çevrimdışı can1903

Meçhul haberci T.Y beyler :)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Öyle birşey olmadı. Öyle birşey olamaz da.

Babel imza parasını şu sebepten istedi, benim alacaklarım var kasımpaşada, ben onlarla anlaşıp bonservisimi alacağım.

İmza parasını o yüzden ister oyuncular. Valla bilmemek değil, öğrenmemek ayıp hala aynı şeyi dersen sağda solda, bilemiyorum gözüm üstünde.  :lol:
Yahu armağan abi Futbolcu Parayı sever , Adam 6 Ay sonra serbest , Eğer adama Yıllık maaşının yanında Piyongodan 3-5 (lafın gelişi) sakal atarsan Hemen atar imzayı , anlatmak istediğim olay bu aslında :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet57

Bakambu'ya 9 milyon mu teklif etmişler. 

Ekleyin bunları da listeye; Liverpool, Besiktas, Lazio ...   :kop:

Iyi futbolcu ama gercekten. West Ham ve Palace'de istiyormus.

Ki, dogru olabilir. Sochaux da oynarken de adi hep Ingiliz kulubleri ile geciyordu. Swansea'ye gitmesi bekleniyordu ozaman.

9 milyon tabiki abartidir gazetelerin. Bursanin hicbir futbolcusu okadar etmez. Ama yine de onu cok etkili kilan ozelliklere sahip. Iyi kosu yapabilen, pozisyon alabilen topcu. Skora katki ediyor, fizigi cok guclu, hizli, teknigi iyi. Kalenin onunde daha sakin olmayi bilse 20 civari golu bulurdu gectigimiz sezon.

Çevrimdışı Çağrı

Defansif olarak mı hallice Adam mehmet topalın kariyerinde  kadar golü 1 sezonda atmış :)

Aynen defansif, sertlik ve bölge kontrolü olarak.

Uzaktan şutları çok iyi kornerlerden çok gol atıyor uzun ve penaltıları da o atıyor.

Zaten Ajax aldı 6 milyona 2 sene sonra buradan Premier Lig'e 20 milyona :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Meçhul haberci T.Y beyler :)

:alala: :alala: :alala:

İpucu verin insafsızlar :akuma: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Aynen defansif, sertlik ve bölge kontrolü olarak.

Uzaktan şutları çok iyi kornerlerden çok gol atıyor uzun ve penaltıları da o atıyor.

Zaten Ajax aldı 6 milyona 2 sene sonra buradan Premier Lig'e 20 milyona :)

ya aslında şöylede bi durum var bizim takımlara soksak bu gelişimi gösteremiyorlar yok oluyor bu adamlar , misal Milosevic Belki anderlchte gitmiş olsa  2 sene  sonra  daha farklı yerlerde olablir ama burda ne  olacagı muamma.

Konoplyanka 25 yaşında oynatıp satarsın cucakı büyük paralara satamazsın. 2-3 bonservis 2-3 imza 2-3 sözleşme verirsek konodan pahalıya gelecek.

+moskovanın para sorunu olduğunu düşünmüyorum uzatırlar bence.
Moskova'nın para sorunu yok , Moskova uzatırda , Dutşak uzatırmı ???? Önemli olan o....
Moskova nın UEFA dan 4 Sene Ceza almış olması elimizi guçlendirebilir , Zira hiçbir ust düzey futbolcu Avrupa kupalarında Oynamayan takımda oynamak istemez :tabe: :tabe: @Kadir Güney
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2015, 00:32:46 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Mehmet57

Hollanda liginde Renato Tapia Guldelj'den daha komple bir futbolcu. Gudelj Veli 2.0 gibi. Veli'de ki tum ozelliklerin daha gelismisi bulunuyor onda. Ikili mucadelerde guclu, sertlik var, paslasmasi da iyi, muthis sutlar cikarabilen topcu.

Ama bunlarin hepsi Tapia'da bulundugu gibi, Tapia'in top teknigi Guldej'den cok daha yuksek seviyede.

Çevrimdışı atalay

Iyi futbolcu ama gercekten. West Ham ve Palace'de istiyormus.

Ki, dogru olabilir. Sochaux da oynarken de adi hep Ingiliz kulubleri ile geciyordu. Swansea'ye gitmesi bekleniyordu ozaman.

9 milyon tabiki abartidir gazetelerin. Bursanin hicbir futbolcusu okadar etmez. Ama yine de onu cok etkili kilan ozelliklere sahip. Iyi kosu yapabilen, pozisyon alabilen topcu. Skora katki ediyor, fizigi cok guclu, hizli, teknigi iyi. Kalenin onunde daha sakin olmayi bilse 20 civari golu bulurdu gectigimiz sezon.

Ben Fransa'da iken de beğeniyordum lakin 9 milyon etmez. 

Bitiriciliği bu kadar düşük bir oyuncunun bu sezon kupa maçları ile birlikte 21 gol atması Bursaspor'un üretkenliği ile alakalı müthiş bir done bu arada.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Geçende  ünal karamanla ilgili bi belgesele  denk geldim Nasıl bi futbolcuymus  arkadaş öyle  yemin ediyorum  bu zamanda oynasa  Portoda falan olsa  en az 50 milyon Euro :)

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Fifanın bu konuyla ilgili bir yaptırım getirmesi gerekiyor. Futbolcular bunları kötü niyetli kullanıyor.

Misal 20 milyon euro bağladığın 22 yaşında bir yetenek var, aldın takıma koydun çokta iyi oynuyor.. 2 sene geçiyor, biti kanlanmaya başlıyor beyimizin.

Yeni sözleşme diye geliyor kapına, aldığı ücrette iyileştirme yapıyorsun, diyelim 3 alıyor ama sen gayet iyi olduğu için 4 veriyorsun senelik ama beyimiz ne yapıyor? 4 milyon da imza parası isterim diyor. O niye? E vermezsen 2 sene sonra bedavaya giderim diye de ekliyor(Sözleşmesinin bitimine 1 sene kalanlar, ve sözleşmesi bitip kuluple pazarlık edenler daha sık yapıyor bunu)

Yani artık kalbur üstü hiç bir oyuncunun, bonservisli bonservissiz bir önemi kalmıyor. Bu büyük takımların daha fazla işine geliyor, Yine örnek chelsea sana 20 milyon ödeyeceğine, imza parası falan adamın istediği 4 ü veriyor alıyor bedavaya.

Bu şekilde ne elinde oyuncu tutabilirsin, ne satıp kar yapabilirsin. Biz demba ba yı bu sene satmazsak, gelecek sezon sonunda 3 milyon euroyu bastırıp alabilir mesela herhangi bir kulup. Böyle saçma işler dönmeye başladı.

Ama Bahsettiğiniz macar arkadaşa, yok parayı seviyormuş yok iyi oyuncuymuş, hem kulubüne hem kendisine imza parası üstüne bir de maaş verelim diyorsanız, gidin bir yüzünüzü yıkayın.

Çevrimdışı Efe

hala gelmedi konoplanka mitroglu  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat_

iste tamamen kendi akliyla da hareket etmeyecek. görevdeki Adamlara danisarak olacak bunlar.

ayrica Oyun anlayisi, Sistem ve Kadroyu kuran Adamin hangi Oyuncularla calismak istedigine kendisinin karar vermesi kadar saglikli bir sey yoktur.

Bir TD sececegi Oyuncu konusunda gercekten cok kötüyse bu zaten Futbol Anlayisi hakkinda soru isareti yaratir. cünkü bunu yapmiyorsa ilk 11'i kuran kendisi olmuyor gercek anlamda.

bir Futbol Adami daha calisacagi Oyunculari bile secemiyorsa ondan Sistem ve Oyun Anlayisi anlaminda hic birsey beklememek gerekir.

bizi yakacagi varsa zaten yakacak. ancak araya anlasamayacagi birisi girerse daha da kötü yanariz.

yani sonuc ne olursa olsun en dogrusu bu.
benim tahminin yonetim senol hocanin soyleyecegi eksik bolgelere misal 3 oyuncu gosterecektir hangisi senol hocanin sistemine uygunsa o alinacaktir yani benim gorusum bu  :D

Sol kanada Bakary Sakho , Stopere de Bakary Kpne alınırsa Tam FİYASKO olur ve Bir sezon daha ÇÖPE gider şimdiden söyleyeyim :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Çağrı

hala gelmedi konoplanka mitroglu  :D

Mitrofilanka verelim  :evillol:

Bu gidiş o gidiş  :iblush:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Kartal Ç

şenol hocanın en başarılı olduğu taktik hangisidir? ve bizim takım oyuncuları bu taktiğe ne kadar uygundur?

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Bu hafta başından itibaren hareketli günler bizi bekliyor

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez