2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12947103 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Arkadaşlar sadece oyuncuların tarzları ve performansları üzerinden tartışmışsınız.

Bu oyuncular Bilic'in sisteminde böyle oynadılar.

Atiba mesela imkanı olmasına rağmen hücuma çıkmıyordu bir röportaj sonrası söylediği şey Bilic'in ona kesinlikle yerini kaybetmemesini söylediğiydi.

Bu sezon çıkıp 6-7 gol de atabilir aynı Atiba ya da Veli. Sadece oyuncu değil sistem de önemli.

Sistem farklı olsa da atiba dan onu bekleyebilir miyiz? Şutu yok en önemlisi. Veli arada bir gol atıyor böyle daha çok denese o rakamlara da ulaşma şansı var.

ysariusta

• Ziyaretçi

KOnop işi noldu gençler :aman:

Çevrimdışı Çağrı

Sistem farklı olsa da atiba dan onu bekleyebilir miyiz? Şutu yok en önemlisi. Veli arada bir gol atıyor böyle daha çok denese o rakamlara da ulaşma şansı var.

İşte o hiç belli olmaz ne adamlar 6-7 gol katkı verebiliyor serbest oynayınca.

30 metreden vurması şart değil yay çevresine gelsin, ortalara kafa için dalsın akan oyunda rahat görür 5 golü.

Yeter ki özgür oynasınlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

ysariusta

• Ziyaretçi

Atiba'nın şutu yok, kafası yok, planı yok. Bilic'in en iyi adamı.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı GÖRKEM

Veli'yi de yildiz ettiniz ya. artik gercekten pes diyorum.

Çevrimdışı Çağrı

Atiba'nın şutu yok, kafası yok, planı yok. Bilic'in en iyi adamı.

Amerikan Futbolu oyuncusu aslında tam  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

ysariusta

• Ziyaretçi

Bu gidişte yalan olacak @Yunus abi :D
bi getiremediniz adamı.

Beyler transfer 30 Hazirandan sonra. Diyim ben size.

ysariusta

• Ziyaretçi

Amerikan Futbolu oyuncusu aslında tam  :icool:
yok onları da durdurur. El freni. Deli oluyorum ben ona.

Çevrimdışı ALI RIZA

@Yunus abi konopxcasdf isimli oyuncu oldu comolokko  :kop: :kop: :kop:

ysariusta

• Ziyaretçi

Veli'yi de yildiz ettiniz ya. artik gercekten pes diyorum.

hah işte bu. Pes mi? Abi de bakiim.  :kop: :kop:
Ya tüm dünya beğeniyor bi size beğendiremedik adamı. Adam almanya ya gidecekti. Veli candır ya. Onun deli enerjisi olmasa (ki son 4 hafta yoktu) orta saha game over.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Takımın en iyisi denilen tolgay oynayamayacaktı veli sakatlanmasa. Veli gitti yerine oynayan tolgay son 5 6 haftanın tartışmasız en iyisi oldu. Veli dediğim gibi rotasyonun parçası olur. Şuan ki necip neyse veli onun yerinde olmalı necip Beşiktaşlı olmamalıydı.

ysariusta

• Ziyaretçi

Takımın en iyisi denilen tolgay oynayamayacaktı veli sakatlanmasa. Veli gitti yerine oynayan tolgay son 5 6 haftanın tartışmasız en iyisi oldu. Veli dediğim gibi rotasyonun parçası olur. Şuan ki necip neyse veli onun yerinde olmalı necip Beşiktaşlı olmamalıydı.

Valla Necip doğma büyüme Beşiktaşlı. Gelişimini tamamlayamadı yoksa. Onun yerine biz önliberoya Fernandes aldık. Onuda oyun kurucu olarak oynattık.

Çevrimdışı Çağrı

Açıklamada, uçakta bekleyen uçuş ekibinin bu ertelemeden dolayı hava yolları kuralları gereği istirahat etmeleri gerektiği için uçuşun yarına ertelendiği vurgulanarak, "Akşam yemeğinde Samuel Eto'o ve ailesinin misafiri olan kafilemiz yarın netleşecek olan saatte Samuel Eto'o ile birlikte Antalya'ya geleceklerdir" ifadeleri kullanıldı.

Etoo tuvalate girdi diye resmi açıklama yapacaklar birazdan her şeyi açıklıyorlar  :kop: :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

hah işte bu. Pes mi? Abi de bakiim.  :kop: :kop:
Ya tüm dünya beğeniyor bi size beğendiremedik adamı.

bir tek bana mi begendiremedik?

son sayfalari atladiniz mi?

Yarın Sevilla resmi açıklama yapar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bir tek bana mi begendiremedik?

son sayfalari atladiniz mi?
Yalnz değilsin , Veli topçu falan değil , Mustafa pektemekşn orta saha versiyonu !! Bal yapmayan ARI !!
Sırf koşuyor diye Takımın en iyi 5.ci futbolcusu ilan ettiler Adamı :steamed: :steamed:
Aldığı Topu geri pas ver , Deli gibi saga sola koş , Al sana Takımın en iyi 5.ci futbolcusu VELİ !! Ben teknik direktör olsam 18 e bile almam Veliyi NET :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TØLGA

Yalnz değilsin , Veli topçu falan değil , Mustafa pektemekşn orta saha versiyonu !! Bal yapmayan ARI !!
Sırf koşuyor diye Takımın en iyi 5.ci futbolcusu ilan ettiler Adamı :steamed: :steamed:
Aldığı Topu geri pas ver , Deli gibi saga sola koş , Al sana Takımın en iyi 5.ci futbolcusu VELİ !! Ben teknik direktör olsam 18 e bile almam Veliyi NET :bandit:
abartma bee vur dedikmi öldürüyon  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ersoy

Vlaar gelişmesi var mı ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

abartma bee vur dedikmi öldürüyon  :evillol: :evillol:
Çok ciddiyim 18 kişilik kadroya bile almam Veliyi , Beşiktaşın yedeği bile olamaz !! Mustafa pektemekin Orta saha Versiyonu , Bal yapmayan Arı , Koşmakla iyi futbolcu olunmuyor :bandit: :bandit:
Adı değil Xeli , XXXXEli de olsa begenmem , Yetenek SIFIR çünkü :tabe:
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2015, 23:46:41 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı ALI RIZA

İyi niyetle yazdın eminim @Yunus Emre Dökmeci  ben BJK almam aslında hadi almışlar Ne haddine Derbilerde Egosu fazlalığı ile kırmızı yiyor...! Hakkınla ye kırmızıyı da laf etmeyelim hakkınla yemiyorsan hakeme hakkını ver de hakkını verdi diyelim...! Nerde Pascal Nouma Ve İlhan Mansız Ruhu...!

Çevrimdışı talha

Şenol hoca gelince görürüz kimi alıyor kimi almıyor. Sonra Şenol hcaya da sallamayın bu adam futboldan anlamıyor diye.  :tabe:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kemal

işte Şenol Güneş alınca otomatik Şamil - Serdar isimleride beliriyor bunun yüzünden Luce diye yırtındık ama olmadı. Birde şu algı var oooo Şenol hoca parlatır 2 katına satarız kerimleri ozileri fln, yav arkadaş bu adam parlatıcı mı? Başladık şimdiden Güneşli günler yakın - Beşiktaşa güneş doğacak ! yapmayın arkadaş şunu , Bilictede umudumuzu kimse söküp alamaz, la viza nostra mıdır nedir adamı kral yaptınız, Ba ya ömründe ilk defa bir ülke müzik yapıp ünlüsü ünsüzü tüm ulusal kanallarda okumuştur heralde.

Çevrimdışı Kutay

Açıklamada, uçakta bekleyen uçuş ekibinin bu ertelemeden dolayı hava yolları kuralları gereği istirahat etmeleri gerektiği için uçuşun yarına ertelendiği vurgulanarak, "Akşam yemeğinde Samuel Eto'o ve ailesinin misafiri olan kafilemiz yarın netleşecek olan saatte Samuel Eto'o ile birlikte Antalya'ya geleceklerdir" ifadeleri kullanıldı.

Etoo tuvalate girdi diye resmi açıklama yapacaklar birazdan her şeyi açıklıyorlar  :kop: :kop: :kop:
görmemişler işte nolcak inşallah ellerinde patlar
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Mustafa Pektemek , Necip , Gökhan suzen benim için Neyse Veli de odur
Hepsi yeteneksiz , Bal yapmayan ARI ! Ama iyi çocuklar gözlerinde Beşiktaşlılık Işıgı Gördüm , 5 er yıllık sözleşme yenileyelim hepsiyle !!! Yıllık 2 milyon € dan :steamed: :steamed: