2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12949166 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Strand Jack

Ömer'in geri dönmesi harika.En azından şansı hak ediyor

Çevrimdışı ahmetx

Birebirde gol yediğini çok az görürüz hava toplarında delik deşik olur kale Ochoa gelirse
aynen  :claps:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Ömer'in geri dönmesi harika.En azından şansı hak ediyor
@Necmi abi gelir birazdan  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı velikavlak12

Diyecek birşey yok gökhan süzen ve sezeri BEŞİKTAŞ'A transfer edenler futbol bildiğini düşünüyolar. 1.5 bonservis ötekine 1m oh ne guzel Beşiktaşın parası nede olsa. Forma al onu al bunu al kombine al.  harbiden sabah sabah sinirlerim bozuldu diyecek hiçbirşey yok

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bize iyi kaleci lazım beyler , şenol hocanın hala Tolgadan ümidi olması ilginç.
Isla olmayacak gibi en iyi alternatifimiz şu Malagadaki Kamerunlu mu şimdi?

Allan Nyom esasında iyi futbolcu ispanya ligini izleyen  herkesin muhakkak dikkatini çekmiştir ben burada iş yapacagına inananlardanım defansif yönü çok iyi olmakla beraber hucum için aynı şeyleri söyleyemeyiz belkide takımı  kötü oldugu için olabilir. çünkü hızlı bi oyuncu ve topla  ilişkisi cok iyi diyemesekte iyi. 90 dk oyundan  düşmez enerjisi cok fazla her siyahı oyuncuda oldugu gibi.

granada gibi hücüm aksiyonları yerlerde olan sezonu 30 gol ile biritmiş takımdaki istatistikleri ile bizim gibi ilerde oynayan takımda istatistik farklı olur , belki var ise defansif zaaflarıda ortaya cıkabilir bu baglamda ama ben 2 3 gol 6 7 asist arası düşünüyorm bizim takım için  Allan Nyom dan zaten sol taraftaki oyuncularda aynı işi yapsa sezon için baya baya yeterli bi katkı..
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2015, 13:23:42 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı ahmetx

Dembayı bu hafta satamaz isek işler arap saçına döner ,eldeki bulgurdan da oluruz.

Çevrimdışı GÖRKEM

fazla karamsar bir Tablo cizmeyim diyorum günlerdir ama düsüncelerimi yazmadan yapamayacagim.

benim acikcasi fazla beklentim yok bu sezondan.

Kadroda bir cok yetersiz Oyuncu olacak.

Winnerligi gectim Profesyonellik anlayisi bile olmayan Oyuncular var.

göründügü kadariyla bunlar elden cikartilmayacak. buradan anlasiliyor ki alinacak Oyuncularin da üst düzey olmayacak.

muhtemelen Serdarla rekabete giren vasat bir Sag Bek alinacaktir.

Stopere en fazla Britos kalitesinde bir Oyuncu alinacaktir.

Sol Aciga en fazla Volkan Sen kalitesinde sinirlari belli bir Oyuncu alinacaktir.

Demba Ba'yi büyük Paraya satabileceklerini sanmiyorum. muhtemelen ya kalacaktir ya da geldigi paraya ingiltere'ye satilacaktir.

Kaleci de alinmayacaktir.

Objektif düsünürsek asagi yukari söyle bir Kadro bekliyor bizi:

Tolga

Serdar        Ersan               Britos        Tosic

Tolgay              Atiba

Töre                        Sosa                    Volkan Sen

Ba veya Cenk

Çevrimdışı Çağrı

fazla karamsar bir Tablo cizmeyim diyorum günlerdir ama düsüncelerimi yazmadan yapamayacagim.

göründügü kadariyla bunlar elden cikartilmayacak. buradan anlasiliyor ki alinacak Oyuncularin da üst düzey olmayacak.

Sol Aciga en fazla Volkan Sen kalitesinde sinirlari belli bir Oyuncu alinacaktir.

Demba Ba'yi büyük Paraya satabileceklerini sanmiyorum. muhtemelen ya kalacaktir ya da geldigi paraya ingiltere'ye satilacaktir.

Tolga

Ba veya Cenk

İşte bu iş öyle bir iş ki Serdar Volkan Şen yazınca ümitsiz bakarız;

Dzsudzsak Şener bile yazsak işler bir anda 180 derece döner.

Bunu görebilmeleri mesele. Göremezlerse Şenol Güneş'in aşırı ofansif futbolu ile gelene geçene vurmaktan başka şansımız kalmayacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tolga

Ba veya Cenk

Volkan Şen yerine Babel tercihi daha iyi olur.

Çevrimdışı ahmetx

eto nun kendisi yok orada ama  :D ,gelirse en az 15 gol atar bu adam.

Çevrimdışı tnevel92

:money: çok iyi oyuncular gelecek.
gördükleriyle karar verenler, göremediklerine yem olurlar

Çevrimdışı ONUR KOLCU

eto nun kendisi yok orada ama  :D ,gelirse en az 15 gol atar bu adam.

Bi kulubun başkanı ekibiyle elinde formayla bide telefon görüntüleri vardı eger getiremezse madara olur :)

bence Eto'o transferi bitmiş..

ben eto'o nun futbol olarak bittiğine inanmıyorum ve seninle aynı fikirdeyim bu ligde 15 gol rahat atar  .
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2015, 13:36:20 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı GÖRKEM

İşte bu iş öyle bir iş ki Serdar Volkan Şen yazınca ümitsiz bakarız;

Dzsudzsak Şener bile yazsak işler bir anda 180 derece döner.

Bunu görebilmeleri mesele. Göremezlerse Şenol Güneş'in aşırı ofansif futbolu ile gelene geçene vurmaktan başka şansımız kalmayacak.

umarim ki görürler ama su anki hamleleriyle öyle bir izlenim vermiyorlar.

bana göre bu yazdigim kadroda en az 4 tane kesin olarak yetersiz diyecegim Oyuncu var. (Ersan, Serdar, Atiba, Volkan)

bunlar haricinde 2 tane profesyonellik anlayisi olmayan Takimda sorun yaratma potansiyeli yüksek olan Oyuncu var. (Töre, Tolgay)

böyle bir Kadro yapisiyla yola cikarsak basari mucizelere kalir.

Hoca'nin bu Oyunculara adeta sihirli degnek ile dokunmasi gerekir.

Çevrimdışı Çağrı

Her şeye tamam da adam sana gelirim demişken şu yoklukta Şener Özbayraklı'yı almamak ne ya.

Daha iyi alternatif olsa elinde anlayacağım da o da yok, ne akılla..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Volkan Şen yerine Babel tercihi daha iyi olur.

Babeli Volkana on kere tercih ederim.

Çevrimdışı Çağrı

Kesinlikle Babel iş oralara kalırsa.

Babel hiçbir şey yapmasa bize 6-7 tane anadolu maçı çözer. Bir o kadar da Töre çözer.

Bu oyuncular hücum futbolda çok önemli oyuncular.

Çok umutsuz değilim Babel Britos ve sağ bek bile olsa 70 puanı görebiliriz ama şampiyonluk çok çok zor bu plansızlıkla.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

vay anasını sayın seyirciler :)

https://twitter.com/Amkspor/status/612928135651311617
Evet O transfer bitmiş :tabe:
Eto yu Çarşamba , R10 nuda Cuma gunu Açıklayacakmış Antalya :bandit:
Egemen Ts ile anlaşmak üzereymiş :money:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kesinlikle Babel iş oralara kalırsa.

Babel hiçbir şey yapmasa bize 6-7 tane anadolu maçı çözer. Bir o kadar da Töre çözer.

Bu oyuncular hücum futbolda çok önemli oyuncular.

Çok umutsuz değilim Babel Britos ve sağ bek bile olsa 70 puanı görebiliriz ama şampiyonluk çok çok zor bu plansızlıkla.

Zaten biraz planlı olsalardı bu takım ölü bi takım değil 7  8 adamada ihtiyac yoktu..

burda herkesin konustugu oyunculardan 3 tanesini alacaklardı olay bitecekti.

sağ bek : maxi pereira , glen Johnson , şener .

stoper :Britos , Samba , Vlaar , skrtel (hayal) :)

sol acık : konoplyanka , Dzsudzsak , babel. .

bunları alacak durumu varkı bu takımın  şimdi Durduk yere Demba ba olayları cıktı ve bence bu transfer işini elimize yüzümüze bulaştırmak üzereyiz ne satabileceğiz nede faydalanabileceğiz.  saçma sapan bi hal aldı.

Bi kulubun başkanı ekibiyle elinde formayla bide telefon görüntüleri vardı eger getiremezse madara olur :)

bence Eto'o transferi bitmiş..

ben eto'o nun futbol olarak bittiğine inanmıyorum ve seninle aynı fikirdeyim bu ligde 15 gol rahat atar  .
Eto bizdede Yazar 15-18 Arası :tabe:

Çevrimdışı GÖRKEM

bir kere 33 yasindaki fizik gücü gerilemis bir Atiba ile sözlesme uzatilmasi bazi seyleri özetliyor. bu kadar önemli bir mevkide bu Oyuncuyla koca bir sezonu tasimayi düsünüyorsan bu senin Transferde neler yapmak istediginin bir göstergesidir.

Babel, Britos ve Nyom MAKSIMUM alabilecegimiz Oyuncular.

Dzudzak, Konoplyanka, Cisse gibileri icin ümitlenmeyelim.

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

bir kere 33 yasindaki fizik gücü gerilemis bir Atiba ile sözlesme uzatilmasi bazi seyleri özetliyor. bu kadar önemli bir mevkide bu Oyuncuyla koca bir sezonu tasimayi düsünüyorsan bu senin Transferde neler yapmak istediginin bir göstergesidir.

Freee Mbia alınabilirdi fakat o alınamazsa Atibayşla uzatmak mantıklı olurdu
Stopere Vlaar - Britos veya Vlaar-zambrano ikilisini alabilirsek savunmadaki sıkıntıyı çozeriz..
Sola Babel veya Dzutsak dan birini mutlaka almalıyız ..
Ba Giderse kesinlikle Mitrougluyu istemem vereceği katkı Almeidadan hallice olur :bandit:
Benim Forvet tercihim Elkeson...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ben atibanın fizik durumunda bi gerileme görmedim hemde 33 değil 32 yasında. ne yalan söyliyeyim ve kaldıgı şartlara bakılırsa kimisi Mbia diyor neredeyse 3 katı maliyet Mbiada 29 yasında değildir yani atiba Mbia ya göre daha cok oyunun içinde Mbianın atibadan defansif yönde katkısı daha fazladı bide ekstra hava topu.

Velhasıl Atibanın kalması iyi oldu bu takımda yedekte bile dursa yedekte onun gibi oyuncunun durması bence avantajdır.  tecrübeli ve işini iyi yapan birisi.

bence ŞEnol hocanın sisteminde Veli onemli rol oynayacak  ileri 5 li önceki yıllara gore daha cok hücumu düşüneceğinden dolayı velinin daha fazla mucadele etmesi gerekecek.
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2015, 14:04:57 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı Deniz

Hala gelen giden yok mu
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba