2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12953088 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Strand Jack

Kono transferi hakkında bir şeyler yazıyor ama kimdir necidir tanımam

https://twitter.com/barbunyazade

Çevrimdışı Tolga

peki sen o dogru tercih dedigin bütcene uygun Oyunculari alirken Rakiplerin fazlasini verirse ne olacak?
Vermiyorlar mı sanki.

Fb önüne geleni alıyor zaten.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

basarili degildir. ancak basarisiz da degildir.
başarısız değili açarmısın biraz ne yapmış??
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

kardesim dortmund demisken adamlar gecen sene 55bin kombine satti bu sene sadece 93 tanesi yenilemedi kombineleri (bence bi bolumu ölmustur  :biggrinking: ) gecen seneki basarisizliga ragmen ama bizim agalara diyecek kelime bulamiyorum artik hayirlisini dileyelim artik
Abi eleştiriyi abartmamak gerek dedim ama yönetimin hatalarını savunmak da doğru değil. İkisi de bizi ileriye götürmez. Övülmesi gereken şeyleri överiz ama eleştirilmesi gereken bir şey varsa da bunu eleştirmekten çekinmemeliyiz.  :ok:

Çevrimdışı GÖRKEM

Beni bu plansızlık olduğu sürece Stat ve borçlar ilgilendirmiyor.

bu plansizlik kötü tecrübenin sonucu.

Önder Özen'e güvenildi sonuc ortada. ayni hataya bir daha düsmemek icin kendileri girdi devreye.

sonucta Kulübü yöneten onlar. her insan baskasinin yaptigi yanlislardan dolayi batacagina kendi bildigini yaparak batmayi tercih eder. Türkiye'de profesyonellesmis bir Futbol yapisi yok. sonucta görev verecegin insanlari da Yönetim arastiriyor ve seciyor. Yüzde Yüz emin olmadigin birilerini getirmek göze alinmayacak bir risktir özellikle bu saaten sonra. bu isler o kadar kolaysa bunu neden daha iyi yapanlar ortada yok? bu zor dönemde neden kimse gelip sorumlulugu almadi? hazircilar mi bu isi iyi biliyor yoksa ?

yanlis anlasilmasin. hazircilarin daha iyi yapacagini söylüyorsaniz eyvallah. kimsenin itirazi olmaz. ben sahsen su anda Fikret Ormana güvendigim kadar güvendigim hic bir Baskan Adayi göremiyorum.

Çevrimdışı Abdullah

Doğru 3 senede 0 kupa başarısızlık bile değildir.  :evillol:

Çevrimdışı GÖRKEM

Vermiyorlar mı sanki.

Fb önüne geleni alıyor zaten.

iste onu diyorum. bu isler o kadar da kolay degil.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Başarısız olmak için futbol kulubunun kume mi düşmesi lazım? Ne demek başarısız değildir ya. :))

Çevrimdışı Tolga

iste onu diyorum. bu isler o kadar da kolay degil.
Nasıl kolay değil.

Elindeki bütçeleri iyi kullanırsan kaliteli kadroya sahip olursun.

Kaleci problemimiz varken bonservisi elinde olan Neto var ama bir kez bile gündeme gelmediği ortada.

Danny gibi adam vardı bonservisi elinde olan sırf Sosa var diye başkan tarafından veto yemiş.

Sonunda yine bizi hüsran bekliyor demek istemiyorum ama plansızlık almış başını gidiyor bunu da görmek lazım. :)

Çevrimdışı GÖRKEM

başarısız değili açarmısın biraz ne yapmış??

harcanan paralara göre dördüncü siradayiz ama 3. olduk.

Besiktas olarak bunu tabi ki basari olarak göremeyiz ancak rakamlara göre basarisiz degiliz.

Çevrimdışı Neco

Ba satılmamalı, son 15 yıldır (Nouma'dan beri) onun kadar bitirici bir golcümüz olmadı, hatırlayan var mı? Verilen para iyi diyerek satıldı diyelim, o paraya (ki zaten tamamı harcanamıyor) transfer yapılmamalı. En çok korktuğum şey şu: Hem elindeki iyi golcüden olmak hem de o paranın hiçbir işe yaramaması. Bu durumun yaşanma olasılı var mı? Bence var ve ihtimal oldukça yüksek  :ebebe: Umarım olmaz.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Malesef her zaman ki oyuna geliyoruz. Geleceğiz gibi. Konoplyanka olmayınca, basında adı çıktı ucretini yukseltti bahaneleri yakın gibi geliyor halbuki hiç o kadar ciddi uğraştıklarını bile düşünmüyorum.

Çevrimdışı GÖRKEM

Nasıl kolay değil.

Elindeki bütçeleri iyi kullanırsan kaliteli kadroya sahip olursun.

Kaleci problemimiz varken bonservisi elinde olan Neto var ama bir kez bile gündeme gelmediği ortada.

Danny gibi adam vardı bonservisi elinde olan sırf Sosa var diye başkan tarafından veto yemiş.

Sonunda yine bizi hüsran bekliyor demek istemiyorum ama plansızlık almış başını gidiyor bunu da görmek lazım. :)

bunlar baskanin tercihidir ben sahsen anliyorum onu senin verdigin bu iki örnekte.

Cagrinin yazisina cevap olarak yazdim onu. diyelim ki sen Danny'yi veya Neto'yu almaya kalktin. ama Rakiplerin devreye girdi ve senden daha iyi teklif yapti. bu Oyuncular o zaman sana neden gelsin ki?
ne yapabilirsin?

Çevrimdışı murat_

Abi eleştiriyi abartmamak gerek dedim ama yönetimin hatalarını savunmak da doğru değil. İkisi de bizi ileriye götürmez. Övülmesi gereken şeyleri överiz ama eleştirilmesi gereken bir şey varsa da bunu eleştirmekten çekinmemeliyiz.  :ok:
tabiki elestrilmesi gereken kim varsa elestrilir iste burda bazi arkadaslardaki sorun bence elestri ne demek bilmiyor elestri ile hakareti karistiriyolar bende buna cok uzuluyorum o arkadaslara bisey dedigimiz zamanda elestridemi yapmayalim diyolar iyi elestri adi altinda hakaret ediyorsun tuttugun takimin oyuncusuna baskani a bu tur seyleride zamanla asariz umarim.... bende misal dortmunda kaliyorum adamlardaki futbol kulturu bambaska mac gunleri ailece bebekten babaya dedeye hepsi ustunde formalari (ama o sezonun yeni formalari) stada akiyolar taskinlik yapmadan temizce maclarina gidip geliyorlar umarim bizdede bu kultur yavas yavas oturur diyemiyecem bir an once olur insallah

Çevrimdışı Tolga

bunlar baskanin tercihidir ben sahsen anliyorum onu senin verdigin bu iki örnekte.

Cagrinin yazisina cevap olarak yazdim onu. diyelim ki sen Danny'yi veya Neto'yu almaya kalktin. ama Rakiplerin devreye girdi ve senden daha iyi teklif yapti. bu Oyuncular o zaman sana neden gelsin ki?
ne yapabilirsin?
Fb kaleye Ospina'yı alıyor sol kanada Nani'yi alıyor niye bu 2 transfere yönelsin ki.

Gs'nin kalesinde Muslera var sol kanada Podolski'yi almak için uğraşıyor.

Böyle rakipler ne yapar diyeceksek o zaman kimseyi almayalım ne diye transfer için uğraşıyoruz ki böyle bakarsak kendimizi küçük gördüğümüzü kabul ederiz.

Mesela Konoplyanka'ya Gs 1.9 m euro önermiş halbuki bizim verdiğimizin çok altında.

Demek ki her zaman bizden daha fazla para veremeyebilirlermiş değil mi :)

Çevrimdışı Abdullah

tabiki elestrilmesi gereken kim varsa elestrilir iste burda bazi arkadaslardaki sorun bence elestri ne demek bilmiyor elestri ile hakareti karistiriyolar bende buna cok uzuluyorum o arkadaslara bisey dedigimiz zamanda elestridemi yapmayalim diyolar iyi elestri adi altinda hakaret ediyorsun tuttugun takimin oyuncusuna baskani a bu tur seyleride zamanla asariz umarim.... bende misal dortmunda kaliyorum adamlardaki futbol kulturu bambaska mac gunleri ailece bebekten babaya dedeye hepsi ustunde formalari (ama o sezonun yeni formalari) stada akiyolar taskinlik yapmadan temizce maclarina gidip geliyorlar umarim bizdede bu kultur yavas yavas oturur diyemiyecem bir an once olur insallah
inşallah  :tabe:

Çevrimdışı GÖRKEM

Fb kaleye Ospina'yı alıyor sol kanada Nani'yi alıyor niye bu 2 transfere yönelsin ki.

Gs'nin kalesinde Muslera var sol kanada Podolski'yi almak için uğraşıyor.

Böyle rakipler ne yapar diyeceksek o zaman kimseyi almayalım ne diye transfer için uğraşıyoruz ki böyle bakarsak kendimizi küçük gördüğümüzü kabul ederiz.

Mesela Konoplyanka'ya Gs 1.9 m euro önermiş halbuki bizim verdiğimizin çok altında.

Demek ki her zaman bizden daha fazla para veremeyebilirlermiş değil mi :)

hayir o acidan söylemedim. tabi ki her zaman seni asamazlar ancak Cagri'nin Arkadasin ilettigi istatistigine verdigi cevapa cevap olarak yazdim.

harcanan paralara bakarsak acik ara 4. siradayiz. Cagri da diyor ki bunun hic bir önemi yok.

Cevabim onaydi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Rüzgar: sıfırdır :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

hayir o acidan söylemedim. tabi ki her zaman seni asamazlar ancak Cagri'nin Arkadasin ilettigi istatistigine verdigi cevapa cevap olarak yazdim.

harcanan paralara bakarsak acik ara 4. siradayiz. Cagri da diyor ki bunun hic bir önemi yok.

Cevabim onaydi.
Bence de önemi yok eğer en fazla parayı harcayan şampiyon olacaksa biz de zamanında baya para harcamıştık ne oldu ki gittik 5. olduk.

Bu lig de şampiyon olmak için illa müthiş bütçelere ihtiyacımız yok bu sezon bile şampiyonluk zor şartlara rağmen elimize gelmişti olamadık o ayrı.

Bonservisi elinde olan oyuncularla anlaşabilirsen kadro kalitesini arttırabilirsin ama bunun planlamasını iyi yaparsan olur.

Şimdi bekliyoruz ki Ba satılsın ondan gelecek parayla kadro kuralım.

Plansızlık sürdüğü müddetçe para da olsa farketmez yine kadro kalitemiz tam anlamıyla artmaz maalesef acı ama gerçek bu.

Ek olarak şuan menajerlerin eline bakıyoruz. :)

[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2015, 23:33:45 Tolga_ ]

Çevrimdışı Efe

Ba satılmamalı, son 15 yıldır (Nouma'dan beri) onun kadar bitirici bir golcümüz olmadı, hatırlayan var mı? Verilen para iyi diyerek satıldı diyelim, o paraya (ki zaten tamamı harcanamıyor) transfer yapılmamalı. En çok korktuğum şey şu: Hem elindeki iyi golcüden olmak hem de o paranın hiçbir işe yaramaması. Bu durumun yaşanma olasılı var mı? Bence var ve ihtimal oldukça yüksek  :ebebe: Umarım olmaz.
dem ba giderse golcü falan bulamayız alırlar almeyda gibi  birini vururuz kafayı duvara demba ba ikna edilip klamalı takımda 3 sene daha mukavelesi var yanına iyi forvet alımaları lazım ona kafa yoracaklarına demba bayı satmak için çaba harcıyorlar demaba ba 14 e satılırsa o parayı stadı bitirmek için harcasınlar gidip 10 milyona adam almasınlar çünkü başarı gelemez parayı sokağa atmayalım benim düşüncem bu elindeki iyi futbolcuyu bu sezon özelinde göndermeyeceksin seni şampiyon yapsın öyle gitsin belki seneye 14 e değil 20 ye satacaksın herşin kötüsünü değil birazda iyisini düşüneceksin :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abdullah

Rüzgar: sıfırdır :evillol:
Haksız değil ama adam hakkaten bu başarısızlık değil bu 0 SIFIR  :evillol:

Çevrimdışı GÖRKEM

Bence de önemi yok eğer en fazla parayı harcayan şampiyon olacaksa biz de zamanında baya para harcamıştık ne oldu ki gittik 5. olduk.

Bu lig de şampiyon olmak için illa müthiş bütçelere ihtiyacımız yok bu sezon bile şampiyonluk zor şartlara rağmen elimize gelmişti olamadık o ayrı.

Bonservisi elinde olan oyuncularla anlaşabilirsen kadro kalitesini arttırabilirsin ama bunun planlamasını iyi yaparsan olur.

Şimdi bekliyoruz ki Ba satılsın ondan gelecek parayla kadro kuralım.

Plansızlık sürdüğü müddetçe para da olsa farketmez yine kadro kalitemiz tam anlamıyla artmaz maalesef acı ama gerçek bu.

Ek olarak şuan menajerlerin eline bakıyoruz. :)

dediklerinin belli bir kismina katiliyorum ama Paranin hic bir önemi olmadigini söylemek cok yanlis.

tabi ki para hersey degildir ama cok önemli bir Faktör oldugu inkar edilemez.

Çevrimdışı Alparslan

Transfer başlığını sessizce takip edenlerdenim. Genelde yazarsam stad başlığında yazıyorum. Benim merak ettiğim bir şey var. Ba'nın satışı gündemde ve birçok kişi satılmasından yana. 14 milyon doğruysa iyi para kabul ediyorum. Peki Ba giderse onun kalitesinde bir oyuncuya ne kadar vermemiz gerekir sizce. Bana Free adamlardan bahsetmeyin. Bahsedilen topu topu 2-3 oyuncu var. Bence hepsi Ba'nın kalitesinin altında. Gerçekten iyi olanlar ise bonservis ödememiz gereken adamlar. Çok iyi oyuncular içinde 10 milyondan aşağı kimse oyuncusunu vermez sana. Ayrıca Ba'nın bir ayrıcalığı daha var. Türkiye'nin heryerinde şarkıları söylenen 1 sene içinde fenomen olmuş bir oyuncudan bahsediyoruz. Küçük çocukları bile Beşiktaşlı yapabilecek bir oyuncu. Başka hiçbir oyuncu bu etkiyi yapamazdı. Eğer Ba satılırda yeri dolmazsa taraftarın tepkisi çok sert olur.

Çevrimiçi Samet Ç

Yazık olacak Şenol hocaya bu sene maalesef

Çevrimdışı Alparslan

Ayrıca bir konu daha. Biz alıcı kulüpmüyüz yoksa satıcımı. Bugüne kadar hiç satıcı olamadık kabul. Burada bir tercih var. Ajax mı olmayı tercih edersin yoksa Barcelona'mı. Verdiğim örnek çok uç kabul ediyorum. Beşiktaş'ın geliri asla büyük avrupa kulüpleri kadar olamaz bunuda kabul ediyorum. Ama bizim misyonumuz asla oyuncuyu al 1 sene sonra sat değil bence. UEFA kısıtlaması olmasaydı satışa karşı olmazdım ama bu kısıtlama yüzünden asla istediğimiz oyuncuları alamayacağız bunu kabul edelim.