2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12962682 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Mitrouglu'nun yanına skor katkısı yapacak kanat alınırsa çok güzel olur.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı talha

2.5 milyona alınıyorsa kabulüm de 5 den aşağıya satmazlar. :D

5m satsınlar ben ona da razıyım.  :D
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gelsin ben sevinirim Mitrouglu o kadar o kadar kötü adam değildir de 2.5m bonservis satmazlar 15m'e aldı adamlar. :evillol:
12 milyon euro diyor bazı sitelerde. En iyi ihtimal kiralama olur.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı forzatunga

Jermaine Jones, Tolga Zengin, Mamadou Niang, Uğur Boral, Mehmet Akgün, Berat Çetinkaya, Batuhan Karadeniz  bu liste uzar gider :)

tolga,niang transferleri son derece mantıklı ve makul transferler keza j.jones da oyle ,sonradan performans olayı tamamen şans.

Çevrimiçi Samet Ç

Tabi Mitroğlou alınacaksa sağ bekin ve sol açık oyuncusunu baya bir hücumcu olması lazım  :)

Çevrimdışı Alper1903

Mitroglu, sagina soluna iki hizli ve skorer kanatla olur  :ok:

Çevrimiçi Samet Ç

5m satsınlar ben ona da razıyım.  :D
Adam Fulham Olympiakos arasında mekik dokudu satarlar bence. Bu arada stopere Douglas düşünülse fena olmaz 5 milyon civarına bitirebiliriz. Ts anlaşamamış herhalde.

Çevrimdışı ZEKI

arkadaslar dzeko ile ilgili olarak niye bu kadar karamsarsiniz anlamadim. Haber gelmis gorusuluyor temas kuruldu diye. Bunu haber yapmasamiydik.
İllaki kap geldikten sonra mi haber yapilir. Haber yapmak icin kap mi bekleyelim anlamadim ki  :alala:
Burasi transfer basligi klubun ilgilendigi futbolculari duyunca haber yapiyoruz. Neden bu kadar buyuttunuz ki. Herkes bir seyler duyabiir, bilgi edinebilir. Bunu da burada haber yapariz. BU biizim ne haberciligimize nede guvenilirligimize leke dusurur. Evet dzeko ile konusuluyor ve bunun haberi yapildi. Yoks Dzeko Besiktasta anlasildi diye yapilmadi. Demba Ba satilacak dedigimizde satılsın / satilmasin diye saatlerce yazilar yazdik. Belkide Tore icin ayni seyleri konusuruz belli mi olur.

Mitroglou'nun gelme ihtimali var mı?

ysariusta

• Ziyaretçi

ohooo beyler 1000 sayfa olmuş hayırlısıyla. Konop bitti mi? Stat bitti öte tarafta bi bakalım şuraya dedim. Hızınıza yetişebilirsem ne ala. İftar zamanı yazalım ki fazla hızlı akmasın sayfa

Çevrimdışı talha

Mitroglou'nun gelme ihtimali var mı?

Bence gelebilecek en uygun aday. Gelecek olan adam da budur zaten altı ve üstü kolay kolay olmaz. :tabe:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Loic Remy çok iyi olur bize chelse falcao yu aldi diego costa var demba ba taktigiyle onu da alsak fena olmaz

ysariusta

• Ziyaretçi

arkadaslar dzeko ile ilgili olarak niye bu kadar karamsarsiniz anlamadim. Haber gelmis gorusuluyor temas kuruldu diye. Bunu haber yapmasamiydik.
İllaki kap geldikten sonra mi haber yapilir. Haber yapmak icin kap mi bekleyelim anlamadim ki  :alala:
Burasi transfer basligi klubun ilgilendigi futbolculari duyunca haber yapiyoruz. Neden bu kadar buyuttunuz ki. Herkes bir seyler duyabiir, bilgi edinebilir. Bunu da burada haber yapariz. BU biizim ne haberciligimize nede guvenilirligimize leke dusurur. Evet dzeko ile konusuluyor ve bunun haberi yapildi. Yoks Dzeko Besiktasta anlasildi diye yapilmadi. Demba Ba satilacak dedigimizde satılsın / satilmasin diye saatlerce yazilar yazdik. Belkide Tore icin ayni seyleri konusuruz belli mi olur.
yok abi bu sayfada sadece yönetimin alamayacağı, buraya yazan kişi dışında kimsenin duymadığı adamlar konuşulur. Bura böyle.  :D (Bu sayfanın trolü benim bundan sonra)

Çevrimiçi Samet Ç

Demba - Ersan satışından 18 milyon Euro gelirse. Yapılabilecek en mantıklı hamleler ;

Stoper : Douglas ( 6 Milyon Euro )  Toloi ( 5 Milyon Euro )

Sağ Bek : İsla ( Satın alma opsiyonlu kiralık )

Neto ( Free )

Forvet : Papiss ( 7 milyon Euro ) veya  Mitroğlou ( 6 Milyon Euro )

3.5 milyon euro da bonservis hakkımız var buna da Babel alınabilir sorun olmaz Dzudzsak'ı alamayacağımızı var sayarsak.

Çevrimdışı okansosa

geçen sene ki gibi mitroglou haberleri çıkmaya başladı yakında yine ts de devreye girdi diye haberler çıkar tarih tekerrür ediyo :D
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

-Vlaar

-Kana-Bıyık :alala:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı erenimom

geçen sene ki gibi mitroglou haberleri çıkmaya başladı yakında yine ts de devreye girdi diye haberler çıkar tarih tekerrür ediyo :D

mıtroglouyu benden başka istemeyen yokmu :)) gelse türkiye liginde 15 golü geçemez bence forvet için papiss cisse veya remy düşünülmeli

Çevrimiçi Samet Ç

mıtroglouyu benden başka istemeyen yokmu :)) gelse türkiye liginde 15 golü geçemez bence forvet için papiss cisse veya remy düşünülmeli
:tabe:

Çevrimdışı erenimom

lacina traore ismide konuşulabilir aslında kariyeri düşüşte şuanda ancak potansiyelli oyuncu ve henüz 25 yaşında türkiye liginde iş yapar

Çevrimdışı Hasan Akten

Mitroglou için 5-6 milyon euroya alırız diyorsunuz da 3 sene önce 15 milyon euro vermis fulham. Geçen sene olympiakosa 3.5 milyon euro ya kiralamışlar. Bu adama bir senede ne oldu da 5-6 milyon euroya alıyoruz bonservisini.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Alınması gereken yegane oyuncu var.

Loic Remy

Nice den beri izlerim, hatta o zamanlar dedim bu adamı alan büyük iş yapmış olacak diye. Lyon alt yapısından çıkma ki fransada en iyi alt yapılardan biridir.

Nice Lyona epey para ödeyip almıştı ama iki sene sonra 2 katı fiyatına marsilyaya okuttu

Baya takım dolaştı, hepsinde de fena olmayan işler yaptı. Hatta en kötü performansı sayılabilir marsilya performansı ona rağmen iyi de gol attı.

Chelsea ile iyi ilişkiler varsa bahsedildiği gibi, yine 6-8 arası bir rakama bitirilebilir gibi duruyor iş.

Her zaman da piyasası olur bu oyuncunun katar da yine hakeza çin de vs.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

5 temmuzda sezonu açıyoruz ama hala ne olacağını bilmiyoruz. Kim gidecek kim kalacak kimi alacağız. Devre arasında yine saçma transferlere hazır olalım çünkü yine bir kaç bölgeye transfer yetişmeyecek gibi görünüyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı talha

niye ? mesela remy'de olupta mitro'da olmayan ne var ki mitro'yu istemiyorsunuz? yoksa remy sırf pl'de diye mi remy diyorsunuz?  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

ohooo beyler 1000 sayfa olmuş hayırlısıyla. Konop bitti mi? Stat bitti öte tarafta bi bakalım şuraya dedim. Hızınıza yetişebilirsem ne ala. İftar zamanı yazalım ki fazla hızlı akmasın sayfa

Bitti abi Sevilla bitirdi  :lol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Alınması gereken yegane oyuncu var.

Loic Remy

Nice den beri izlerim, hatta o zamanlar dedim bu adamı alan büyük iş yapmış olacak diye. Lyon alt yapısından çıkma ki fransada en iyi alt yapılardan biridir.

Nice Lyona epey para ödeyip almıştı ama iki sene sonra 2 katı fiyatına marsilyaya okuttu

Baya takım dolaştı, hepsinde de fena olmayan işler yaptı. Hatta en kötü performansı sayılabilir marsilya performansı ona rağmen iyi de gol attı.

Chelsea ile iyi ilişkiler varsa bahsedildiği gibi, yine 6-8 arası bir rakama bitirilebilir gibi duruyor iş.

Her zaman da piyasası olur bu oyuncunun katar da yine hakeza çin de vs.
Harika bir transfer olur yapabilirlerse. Mourinho sakatlığına rağmen transfer etmişti diye hatırlıyorum. Ama İngiltere ligini bırakıp gelir mi o biraz sıkıntı..
Korku akıl katilidir.