2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12963317 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı muhalefet

Demba Ba'sız bir Anadolu takımı olacağız. Bu arada bizden nefret et ama bize acıma  :icool:

Abi gönül ister ki 14 milyon euro'nun hepsi şöyle genç, geleceği olan bir forvete ya da ne bileyim tecrübeli, kendini kanıtlamış bir adama gitsin. Ama her şey ortada. Kulübe gelen 2 tane genç yabancı oyuncumuz var onları da getiren Önder Özen'di. Fikret Demirer diyorlar oyuncu tarama sistemi diyorlar, Tosiç geliyor. Bu iş böyle yürümez.

Çevrimdışı Necmi

Gelen 14 milyon euro'yu adam akıllı transfere harcayacaklarını düşünenlere nasıl acıyorum bilemezsiniz. Demba ba'nın gidişiyle anadolu takımından ne farkımız kalacak birisi açıklasın.
eminim onlarda sana acıyordur.  :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

Barda pavyonda yerler artık :bandit:
neyin kafasındasın millet kapıda ağzını açmış para diye bekliyor gelen para gider saniye durmaz
daha gelmeden gidecek yeri bellidir.
Doğru barda pavyonda yerler benim ne düşündüğüm sizi ilgilendirmez. Sonraki mesajlarımı da oku istersen. Kendimi en kötüye hazırlıyorum diyorum ben. Stadı ayrı bir kenara koyarsak bu yönetimin sportif açıdan doğru işler yaptığını çok zor görüyoruz en azından ben öyle düşünüyorum.

Çevrimdışı atalay

Sanki ilk kez yönetimin eline para geçiyor gibi bir hal var.

3 senede 38 milyon euro sadece bonservise para harcadılar.

İpucu. :eyes
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2015, 14:21:00 atalay ]

O 4 derbi maçında bizden herhangi gibi bir adam çok ekstra performans gösterdi mi hani şu çok övdüğümüz Töre çok övdüğümüz Sosa çok anormal performanslar mı çıkardılar da Demba'ya sallıyoruz derbiler de kötüydü diye  :) Aynı şekilde diğer saydığın maçlarda da durum böyleydi. Liverpool Tolgay'ın attığı şutla yendik şans yani o maçta çok iyi mücadele ettik çok iyi oynamadık.  :)

sen istemez misin kaya gibi stoperle konoplyanka transfer edilsin alınacak forvette demba banın 1-2 ayar altı olsun :)

Çevrimdışı Necmi

Abi gönül ister ki 14 milyon euro'nun hepsi şöyle genç, geleceği olan bir forvete ya da ne bileyim tecrübeli, kendini kanıtlamış bir adama gitsin. Ama her şey ortada. Kulübe gelen 2 tane genç yabancı oyuncumuz var onları da getiren Önder Özen'di. Fikret Demirer diyorlar oyuncu tarama sistemi diyorlar, Tosiç geliyor. Bu iş böyle yürümez.
neden yetiştirme yurdumuyuz
oyuncumu yetiştireceksin şampiyonmu olacaksın. Beşiktaş gibi bir takımda en fazla iki senede bir yetiştirmek için oyuncu alınır.
daha fazlasını bünye kaldırmaz

Çevrimdışı muhalefet

oyuncumu yetiştireceksin şampiyonmu olacaksın. Beşiktaş gibi bir takımda en fazla iki senede bir yetiştirmek için oyuncu alınır.

Tosicle sampiyonluk yolunda basarilar diliyorum :)

Çevrimdışı Tolga

Gerçek şu ki benim de eksiklerimizi tam olarak giderebileceğimize olan inancım az bir umut bekleyeceğiz artık.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

sen istemez misin kaya gibi stoperle konoplyanka transfer edilsin alınacak forvette demba banın 1-2 ayar altı olsun :)
Eğer kanatları çok iyi yaparlarsa forvetin Demba düzeyinde olmasına gerek yok doğru diyorsun. Buna kabulüm.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O kontenjanı doldurduk biz :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Sanki ilk kez yönetimin eline para geçiyor gibi bir hal var.

3 senede 38 milyon euro sadece bonservise para harcadılar.

İpucu. :eyes

:) :) :)

Çevrimdışı TØLGA

Gerçek şu ki benim de eksiklerimizi tam olarak giderebileceğimize olan inancım az bir umut bekleyeceğiz artık.

gelen parayla babel cepte hadi iyisiniz @Abdullah  @Deniz  :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı velikavlak12

Forza Tv
18 dk. ·
Luiz Adriano boşta .. Sat baba'yı al bu adamı bide Konoplyanka'yı al sonra bi stoper bir sağ bek ile kapat transferi .. gelene geçeni dagıtırsın bu kadro ile

+1903

Çevrimdışı Tolga

Forza Tv
18 dk. ·
Luiz Adriano boşta .. Sat baba'yı al bu adamı bide Konoplyanka'yı al sonra bi stoper bir sağ bek ile kapat transferi .. gelene geçeni dagıtırsın bu kadro ile

+1903
:D :D

Çevrimdışı atalay

Pektemek'e de bir Yeni Zelanda pasaportu çıkartalım. Çinliler onu da alsın.  :D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ya arkadaşlar sanki bu oyuncular marketlerde rafta, param var diyip girip alacaksın. Luiz boşta o boşta bu boşta koş al. olmuyor işte öyle.

Çevrimdışı canU

Demba banın yerine luiz adriano efsane iyi olur aralıkta bitiyor sözleşmesi ama 3-5 bonservise alınabilir ama soru şu neden gelsin? Adam cl de oynamak varken neden bize gelsin ikna edebilmek zor iş. Sportif direktörün olup bir projen olunca gelirler de şimdi sadece parayla bastırıyorsun. Alırlarsa büyük iş ama gidip adebayor gelirse oturur ağlarız.

Çevrimdışı Abdullah

gelen parayla babel cepte hadi iyisiniz @Abdullah  @Deniz  :kop: :kop:
babel kadar başına ..

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Luis Adriano, Fb'den yıllık 4 m euro istemiş imza parası hariç.

O işi unutun olmaz yani.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Seneye as forvet Pektemek

Çevrimdışı Çağrı

Forza Tv
18 dk. ·

+1903

Sözleşme bitiş tarihi::   31.12.2015
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Ya arkadaşlar sanki bu oyuncular marketlerde rafta, param var diyip girip alacaksın. Luiz boşta o boşta bu boşta koş al. olmuyor işte öyle.
abi o işide yönetim halledecek demba ba sattık demekle olmaz yerini dolduracan o adamın  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Cidden abartiliyor bu konu bazen   onu şu fiyata bunu bu fiyata satıp baştan takım kuruyorlar bi haftada nasıl olacaksa

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Mehmet57

Şu Diaby'in sakatlık sorunu olmasa ne müthiş olurdu ortaya, free hemde.

Çevrimdışı Tolga

Demba Ba'dan sonra alabileceğimiz en iyi adam Papis Cisse'dir.

Newcastle United'ı 6-7 m euro'ya ikna edebiliriz diye düşünüyorum.