2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12962502 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Yağız Çelikyüz ‏@yagiz1903  1 dk.1 dakika önce
2 oyuncu bonservisi yaklaşık 20 milyon euro

Arkadaşlar öncelikle merhaba kayıt olmak bugüne nasip oldu.Espanyolda oynayan Felipe caicedo 1 yıl sözleşmesi var 4-5 m gelir ba giderse hem de 26 yasında  ne dersiniz

Çevrimiçi blackeagle35

4 stoper de gidebilir sorun değil

Çevrimdışı Çağrı

Sadece Demba değil yüksek ihtimal ile Töre de yolcu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Atkar

http://www.transfermarkt.com.tr/robert-beric/profil/spieler/91415

İstatislik açısından gerçekten çok kaliteli.1.88 boy,hava topu hakimiyeti iyi gibi.4-5M civarlarına bitebilir.Öyle aşırı bir özelliği yok fakat aradığımız pivot tipi santraforlardan.Duzdak-Töre-Beric olsa Beric hem attırır hemde 15-16 gol yazabilir gibime geliyor.Tutmama şansıda olabilir tabiki riskli baya.Ama denenebilir gibi geliyor bana çok kaliteli bir forvet almayacak isek.

Çevrimdışı Çağrı

Oyuncular gitmeyi kabul ederse 3 oyuncudan 25 milyon euro bonservis alacağız.

Alın size transfer bütçesi. Transfer sezonunun da daha başındayız.

Bu bütçeye rağmen de düzgün kadro kuramazlarsa eleştirdiğimiz zaman bir Allah'ın kulu para yok demesin.

Para geliyor, bakalım plan program strateji var mı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar öncelikle merhaba kayıt olmak bugüne nasip oldu.Espanyolda oynayan Felipe caicedo 1 yıl sözleşmesi var 4-5 m gelir ba giderse hem de 26 yasında  ne dersiniz
:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Ersan + Demba 20 milyon diyorlar.

Çevrimiçi Samet Ç

Benim için fark etmiyor bundan sonra isterse takımı komple satsınlar. Ama gelecek parayı saçmalamadan doğru düzgün kullansınlar yeterli.
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2015, 13:39:20 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Tolga

Bu bütçeye rağmen de düzgün kadro kuramazlarsa eleştirdiğimiz zaman bir Allah'ın kulu para yok demesin.

Aynen öyle @Çağrı bundan sonra para da olacak elimizde daha kaliteli transferler yapmalılar.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Çağatay

Ulan gunlerdir transfer transfer diye bağırıyorduk
bizim topculari transfer etmeye basladilar.
Yanlis anlasildik galiba :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Nereye :o_o:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ozan E.

Demba ba +ersan + kim?

Çevrimdışı Ozan E.

Ulan gunlerdir transfer transfer diye bağırıyorduk
bizim topculari transfer etmeye basladilar.
Yanlis anlasildik galiba :D
Tersine göç oluyor :)

Çevrimdışı FARUK

merhaba aramıza hoşgeldiniz  :claps:  :hosgeldin

Çevrimdışı Tolga

Papis Cisse-Duzdzsak-İsla(Kiralık)-Skrtel-Britos

Elimizdeki bütçeyle bu transferleri zorlayabiliriz. :)

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Çağrı

Demba ve Ersan Stadın çatısını kapatabiliyorlar  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

25-30 milyon civarı para gelecek gibi. Umarım parayı bulunca şaşırıp sırf egolarını tatmin etmek için Adebayor gibi saçma sapan transferler yapmazlar. Büyük sınav bu onlar için Yd yönetimi ile aynı zihniyetteler mi yoksa mantıklı davranıyorlar mı bekleyip göreceğiz.  :)

Çevrimdışı Ozan E.

Töre'yi söylüyor :)
E az degil mi ya üçüne 25 :) 14 demba ba 10-12 tore olsa zaten buluyor bu parayi. Demekki tore 7-8e gidecek :)

Çevrimdışı Çağrı

E az degil mi ya üçüne 25 :) 14 demba ba 10-12 tore olsa zaten buluyor bu parayi. Demekki tore 7-8e gidecek :)
:)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Göndermeyi düşünüyorlarsa 7-8 civarında bir bedele satacaklardır :)

Caicedo fernandaodan çok daha güçlü birebir de yıkamayacağı adam yok ancak son vuruşları zayıf bu sene  la liga da 35 maçta 9 gol 2 asisti var :/