2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12961764 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Şuanda hiçkimseyi satmasak azami ihtiyacımız 3 adam.
Ersan ve Ba giderse çıkıyor bu 5 adama. Çok enteresan bir dönem bizi bekliyor.

Çağrı demba giderse harbiden zor olacak boslugu doldurmak

Çevrimdışı ozan062

fener le bu sene yarısacaz gibi gorunuyor umarım sezon içindede böyle olurda gsyi rahatlıkla saf dısı bırakırız...

cnk onlar yarış içinde olursa 2 sıfır geride oluruz zaten normalde 1-0 gerideyiz :)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

Çağrı demba giderse harbiden zor olacak boslugu doldurmak

Zaten onun boşluğunu doldurmamak Lazım onur. Kanatları düzeltirsen kimi alsan atar 20 tane. Çok iyi ama çok çok iyi bir sol kanat oyuncusu almaları Şart.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Zaten onun boşluğunu doldurmamak Lazım onur. Kanatları düzeltirsen kimi alsan atar 20 tane. Çok iyi ama çok çok iyi bir sol kanat oyuncusu almaları Şart.

Sol aldik diyelim eyvallah ama gokhanin da biraz artik skora gitmesi gerekiyor..ayrica ortada tolgay ve sosadan 20 ye yakin gol asist ortalaması almak gerekiyor 2sinin toplamindan

Çevrimdışı Çağrı

Ersan'ı da satarsak 19 milyon BÜTÇE çıkıyor bi de 3.5 fazla harcama hakkınız var 22 milyon euro.

Şu paraya dede mayke paketine girseler forvete mitroğlu sağ beke islayı kiralasalar bir de bedava britosu alabilseler..

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Arkadaşlar saat erken ama ilgilere u20 finali var trtspor da brezilya sırbistan

Çevrimdışı Çağrı

Alınan tek bir oyuncu bile yok ama 22.700 mesaj var sayfada  :kop:

Hepinizi seviyorum umutlu Beşiktaşlılar  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Strand Jack

Yok mu nomissız Pato'dan bir haber

Çevrimdışı AvrupaKartalı

BA'dan gelen parayla keske tevez'i alsak. Juventusla yollari ayrilacagi kesin gözüyle bakiliyor. Ama kendisi boca juniorsa gitmek istiyor. Adamin aklinda para fala yok, onun icin imkansiz gibi.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi blackeagle35

Demba Ba gönderilsin o paraya bir şekilde Mitroglu o kadar atar ancak Töre'yi de gönderirsek öndeki 4'lünün 3'ü değişmiş olur ve bir risk oluşturur..1 tane kanat oyuncusunu bulamadık daha ikincisini nasıl bulacağız..Ayrıca bu oyuncular 25 milyona satılsa bile gelen paranın hepsi transfere ayrılmamalı..Bu oyuncuların bonservislerinin bir kısmı duruyor ayrıca maddi olarak zorda olan cl geliri olmayan  kulübün bütün parayı harcaması mantıklı olmaz..Savunmadan ise teklif varsa bütün oyuncular gönderilebilir,sorun değil..Egemen,Bekir bunlardan biri alınabilir takıma alternatif stoper olarak..

Çevrimdışı Akın

Merhaba Forum. Sürekli bilgileri takip ediyordum. Üye olmak bugüneymiş. :sevinc

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu çinliler nerden bizi takip ediyorlar Demba ba ersan:) ersana teklif var ise neyi bekliyorlar merak ediyorum

Çevrimdışı ozan062

Bu çinliler nerden bizi takip ediyorlar Demba ba ersan:) ersana teklif var ise neyi bekliyorlar merak ediyorum

vizyonu geniş ve müthiş tanınan senol güneş sayesinde:)
ülekelerinde haber yapılmıstır bakmıslardır gittiği takımın kadrosuna orda bi köfte dudak  ve avustralyalı gorunce ucalım bunlara demişlerdir bu yani:) bizimkilerin oralara haber salma ihtimali trilyonda bir çnk:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Avustralya vatandaşlığından dolayı Asyalı statüsünde bu nedenle Ersan'ı çok istiyorlar.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Hürriyet  gazetesinden  alıntıdır.

Şenol Güneş, geçen sezonun takımındaki en büyük sıkıntının stoper ve sol kanatta yaşandığını belirterek, hazırlık kampına kadar bu mevkilere transfer yapılmasını istedi. Listenin başında Vlaar, Toloi ve Konoplyanka var.

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Şenol Güneş, yönetimden öncelikle sol kanat ve stoper alınmasını istedi. Tecrübeli teknik adam, önceki gün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde kulübün dış ilişkilerden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları ve A takım sorumlusu Mete Vardar ile 4 saat süren bir toplantı yaptı. Güneş, hazırlık kampına yeni stoper ve sol kanat oyuncusu alınmış olarak gitmeyi istediğini vurguladı. Güneş, kaleci için ise bir süre daha beklemeyi tercih ettiğini anlattı. Güneş, mevcut takımda en büyük eksikliğin sol kanat ve stoperde yaşandığına dikkat çekti.

Stopere toloı olmazsa vlaar

güneş, toplantıdaki değerlendirmesinde, “Acil olarak şu anda stoper ve sol kanat oyuncusu istiyorum. Ve bu konuda elimizi biraz çabuk tutalım. Kaleci konusundaysa biraz daha bekleyebilirim. Çünkü hazırlık kampında üç kalecimizin de performanslarına bakacağım. Eğer istediğim gelişmeyi göremezsem bu mevki için de transfer yapmamız gerekecek” diye konuştu. Siyah beyazlıların üzerinde yoğunlaştığı isimler ise, Ron Vlaar, Rafael Toloi ve Yevgen Konoplyanka. Vlaar ve Konoplyanka’nın takımlarıyla olan sözleşmesi bitmiş durumda ancak Toloi’nin Sau Paulo ile 2017’ye kadar kontratı var.

Rakip g.saray ve liverpool

LİSTEDE Aston Villa ile sözleşmesi biten 30 yaşındaki Hollandalı stoper Ron Vlaar, Brezilyalı stoper Rafael Toloi. 24 yaşındaki Toloi’de en büyük sorun sözleşmesinin devam etmesi çünkü UEFA anlaşması nedeniyle Beşiktaş, oyuncu satmadan bonservisli oyuncu alamıyor. Sol kanat içinse Dnipro’lu Konoplyanka gündemdeki yerini koruyor ama G.Saray ve Liverpool da onun için devrede.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

vizyonu geniş ve müthiş tanınan senol güneş sayesinde:)
ülekelerinde haber yapılmıstır bakmıslardır gittiği takımın kadrosuna orda bi köfte dudak  ve avustralyalı gorunce ucalım bunlara demişlerdir bu yani:) bizimkilerin oralara haber salma ihtimali trilyonda bir çnk:)
Senol hocaya kadroyu saglam verelim ucurur bu takimi ama yonetim isik vermiyor

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu demba ba gitmesin arkadaş gercekten sıkıntı yasariz biz kanatlari guclendirisek attigi gol sayisi 30 rahat gecer ersan ve pedroyu satalim ikisinden 7 8 milyon euro gelse onunla cevirsinler hatta g.tore gidip yerine dzsuzcsak i koyalim ama demba yi gonderirsek 10 yıldır devam eden carew den sonra gelmemis olan forvet dembaba dan sonra 10 yıl daha ararız

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Senol hocaya kadroyu saglam verelim ucurur bu takimi ama yonetim isik vermiyor
Verir  verir  biraz  sabır.

Çevrimdışı Arkadyeviç

Şuanda hiçkimseyi satmasak azami ihtiyacımız 3 adam.
Ersan ve Ba giderse çıkıyor bu 5 adama. Çok enteresan bir dönem bizi bekliyor.

asgari :))

Çevrimdışı Çağrı

:hosgeldin
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

Merhaba hocam, hoşgeldiniz

Çevrimdışı Çağatay

Bu demba ba gitmesin arkadaş gercekten sıkıntı yasariz biz kanatlari guclendirisek attigi gol sayisi 30 rahat gecer ersan ve pedroyu satalim ikisinden 7 8 milyon euro gelse onunla cevirsinler hatta g.tore gidip yerine dzsuzcsak i koyalim ama demba yi gonderirsek 10 yıldır devam eden carew den sonra gelmemis olan forvet dembaba dan sonra 10 yıl daha ararız

son dönemdeki söylemlerine bakılırsa o da gitmek istiyor gibi lakin 13-14 lere gidecekse yerine de bence birisini yada birilerini bulabiliriz Onur
zira o lafları ettikten sonra geçen seneki performansını gösterebilir mi diye de sorgularım
Guidetti ve Elkeson birlikte alınırsa bence uzun zaman santrfor aramayız
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağatay

niye la çağrı tosic i aldık ya
hadi onun için bi 700 mesaj harcanmıştır zaar
o da senin güzel hatrın için  :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst